Search

7th Heaven - Masca Peel Off cu Ceai Verde & Masca cu capsuni

by - duminică, noiembrie 22, 2015

Buna dragilor,

In ultima perioada am cam lipsit de pe blog si pun aceasta lipsa pe seama timpului si a inspiratiei. Sunt momente in care am idei, dar degetele nu aluneca pe tastatura si nu vor sa scrie. Si atunci prefer sa iau o mica pauza. Decat sa scriu un articol prost, mai bine nu il scriu. Ce e drept nici timpul nu a fost de partea mea iar pe langa servici si casa, timpul mi-a fost ocupat de realizarea gentilor, insa o sa incerc sa ma impart intre genti si blog mai bine astfel incat sa am timp de amandoua.

Nu o mai lungesc foarte mult deoarece doua bunatati de masti asteapta sa fie prezentate. 


Stiti deja ca mastile 7th Heaven sunt cea mai delicioasa metoda de relaxare pentru mine si le ador. Nu am mai intalnit masti care sa miroasa atat de frumos si sa fie si bune :).
Dupa ce am terminat cele 2 plicuri am venit cu parerea mea despre ele :)

Masca Peel Off cu Ceai Verde


Mastile Peel Off mi-au placut mereu si tind sa am o slabiciune pentru ele :D. Aceasta de la 7th Heaven curata tenul in profunzime si il lasa catifelat. Ca la orice masca deja cred ca stiti ca miroase delicios. Aplic masca pe ten, o las sa actioneze 10-15 minute pana cand se usuca si o pot da jos. Intr-adevar purifica tenul si il energizeaza. Datorita extractului de lamaie tenul ramane revigorat si proaspat. E o masca foarte buna pentru momentele in care tenul se simte obosit si are un aspect tern. Masca cu ceai verde ajuta la improspatarea tenului, redandu-i stralucirea.

Masca hranitoare cu capsuni 


Amestecul de capsuni, Aloe Vera si vanilie fac din masca asta un adevarat deliciu. Un miros foarte frumos, deloc artificial...e ca si cum ti-ai pune capsuni pe fata :D. Iar aspectul e ca si spuma de caspuni :D.
Are o textura cremoasa, care se simte foarte fina pe ten. Dupa utilizare tenul e foarte hidratat iar in ceea ce ma priveste nu am simtit nevoia sa aplic si o crema dupa. Un alt lucru care l-am apreciat e faptul ca masca are in compozitie mici particule abrazive, mici samburi de capsuni. Atunci cand clatesc masca de pe ten si masez usor pentru a o indeparta particulele abrazive curata tenul in profunzime lasandu-l catifelat si moale :). Deci 2 in 1 : exfoliere si hidratare :).

Voi ce masti 7th Heaven ati mai incercat?
Care sunt preferatele voastre?
Nu uitati sa dati si un like paginii de Facebook 7th Heaven pentru a fi la curent cu noutatile :*

You May Also Like

0 Comments