Search

Exfoliantul meu preferat pe timp de iarna

by - marți, ianuarie 26, 2016

Buna dragilor,

De aproximativ 15 minute tot scriu o introducere la acest articol, sterg, scriu iar si tot asa. Inspiratia nu e de partea mea astazi, asa ca o sa incep articolul direct cu produsul vedeta. Pentru mine exfolierea e foarte importanta deoarece se elimina de pe piele celulele moarte iar pielea ramane hidratata si crema aplicata ulterior se absoarbe in profunzime, hranind astfel foarte bine. 

Asadar, astazi vreau sa va vorbesc despre un nou produs destinat exfolierii corpului pe care l-am descoperit de curand si care m-a cucerit de-a binelea si de asemenea il consider foarte potrivit pentru perioada rece.

Este vorba despre exfoliantul de corp Thai Spa cu unt de Shea pe care l-am cumparat impreuna cu revista Avantaje pe la inceputul lunii Ianuarie. E primul produs de la brandul Thai Spa pe care il folosesc, dar cu siguranta voi mai incerca si altele. Ma tenteaza in special un unt de corp. La revista era cadou fie un exfoliant fie un unt de corp. Am ales exfoliantul pentru ca o vreme am folosit doar cafea si imi era pofta si de altceva.


Ingredientele de baza ale acestui produs sunt cristalele de sare care indeparteaza pielea moarta si untul de shea care este foarte hidratant. Are un miros foarte placut, specific untului de shea si e genul de miros care e suficient de puternic incat sa parfumeze toata baia cand il folosesc, iar aroma lui se pastreaza si pe piele.


Are o consistenta densa, insa e totusi aerata si se distribuie usor pe corp, e nevoie de o cantitate foarte mica la o utilizare. Exfoliaza perfect pielea, indeparteaza toate celulele moarte, insa in acelasi timp e un produs foarte bland si il recomand chiar si persoanelor cu pielea foarte uscata.

Uleiul de shea din compozitie se simte la cote maxime, deoarece scrub-ul este foarte hidratant si lasa pielea foarte moale, catifelata si hidratata. Dupa utilizare lasa o pelicula uleioasa deasupra apei din cada, deci acest ingredient predomina intr-o cantitate mare. Daca nu aveti o piele uscata pe corp, nu e nevoie neaparat sa utilizati si o crema de corp dupa ce ati folosit exfoliantul, deoarece acesta lasa si pe piele o pelicula usor uleioasa care se absorbe in piele si o hidrateza.

E cel mai hidratant exfoliant de corp pe care l-am folosit si vi-l recomand cu mare drag, in special pentru a-l utiliza iarna. Exfoliaza delicat dar eficient pielea si in acelasi timp o si hidrateaza. Daca mai pun la socoteala si mirosul delicios, fara sa exagerez pot sa spun ca e un exfoliant perfect :).

Produsele Thai Spa le-am mai vazut in Kaufland si au preturi mici. Exfoliantul parca are un pret de aproximativ 11-13 lei si o cantitate de 200 ml. 

Ati incercat exfoliantul de corp sau alte produse Thai Spa?
Voi ce scrub folositi iarna?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments