Search

De ce am lipsit de pe blog? Cand revin? Unde au disparut comentariile de la postari?

by - sâmbătă, aprilie 09, 2016



In ultima perioada am fost mai mult absenta decat prezenta si simt ca va datorez o mica explicatie atat voua cititorilor cat si colaboratorilor. Au mai fost perioade in care am mai absentat de pe blog, insa in ultimele saptamani m-am deconectat aproape de tot. Pagina de Facebook e plina de notificari, mailul plin si el iar pe blog bate vantul.


Daca m-as fi ambitionat as fi avut timp jumatate de ora macar la doua zile sa scriu pe blog, dar cand mintea nu e acolo, nu e nici inspiratia, Si nu am vrut doar sa trantesc cateva cuvinte pe o pagina si atat. Mereu am mizat pe calitate si nu pe cantitate.

O perioada m-au tinut departe de blog comenzile la gentile de hartie, m-am aglomerat destul de mult si am incercat sa le termin la timp ca sa multumesc pe toata lumea. 
Dupa asta am ignorat si comenzile pentru genti pentru ca ne-am mutat si asta mi-a cam ocupat tot timpul. Am jonglat intre servici si cumparat mobila, decorat, mutat, asezat si multe altele care implica acomodarea intr-un nou apartament. A fost mult de lucru si a durat ceva timp pana totul a fost asezat la locul lui.

Dupa ce am terminat cu mutatul, intr-o zi mi-a cazut cu tronc sa schimb tema blogului. Imi placea si precedenta, dar ma plictisisem si vroiam ceva mai curat, mai simplu si am schimbat la teme de m-am zapacit. Pana la urma am ramas cu asta pe care o vedeti acum. Insa de aici au venit problemele pentru ca disqus mi-a facut o sumedenie de probleme, ba nu incarca comentariile, ba nu am reusit sa fac sa apara la fiecare postare numarul de comentarii disqus si apareau tot cele de la blogger, ba nu arata deloc comentariile. M-am chinuit apoi sa export comentariile din disqus inapoi in blogger si dupa ce mi-am tocit nervii, m-am convins ca nu se poate...cel putin nu fara studii in IT sau fara un ajutor specializat care e destul de costisitor. Cand am instalat disqus nu m-am gandit nici o clipa ca vor ramane la ei comentariile, ca nu o sa pot sa le recuperez. Desi majoritatea utilizatorilor sunt de pe blogspot.com, fisierul XML pe care il trimit pentru a exporta inapoi comentariile in blogger nu e disponibil cu aceasta platforma si nu ma descurc sa il modific si bineinteles ca nici ei nu ofera nici un fel de suport. Cred ca mai bine de doua saptamani mi-am batut capul si nu am reusit sa o scot la capat nicicum. Asa ca am decis sa renunt la disqus si sa merg in continuare cu comentariile de pe blogspot. Insa din pacate asta inseamna ca au disparut comentariile de la postarile scrise in 5 ani de zile. E mult...foarte mult, dar nu am ce face si nu risc sa merg mai departe cu disqus si o sa imi para rau ca nu am luat decizia asta acum. In total sunt peste 7000 de comentarii care s-au dus pe apa sambetei, care au ramas in contul meu disqus, dar nu le pot importa in blogspot. Asa ca daca navigati printre postarile mai vechi de pe blog, nu va speriati daca nu sunt comentarii...

Dupa toata batalia asta cu blogul, mutatul si comenzile la genti, a urmat o perioada urata marcata de un deces in familie, care m-a tinut departe de blog si social media toata saptamana.

Acum simt ca incet, incet lucrurile se vor aseza si am vrut sa scriu postarea asta ca sa nu credeti ca am abandonat blogul si sa nu va speriati cand vedeti ca au disparut comentariile de pe blog :).

Voi ce ati mai facut in ultima perioada?

You May Also Like

10 Comments

  1. Condoleanțe! Îmi pare rău că ai trecut printr-o perioadă grea, sper să urmeze una mult mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Incerc pe cat posibil sa imi revin incet si sa reiau activitatea de pe blog !

      Ștergere
  2. Stiu cum e cu mutarea....si noi am gasit ceva acum....sa vedem ce urmeaza...alt stres cu banca si notari! Apoi mobila , masurat, remasurat...etc. etc.
    Te pup si bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi totul s-a petrecut foarte repede.. Am gasit, am cumparat si exact intr-o luna ne-am si mutat. Dar a fost tare stresanta luna respectiva ca au fost la pus multe detalii, de renovat, cumparat mobila, asezat etc. etc. O groaza de chestii :).
      Multa bafta si tie :)

      Ștergere
  3. Buna! Am citit ceea ce ai scris despre ichtiol. As vrea sa-l incerc dar sunt indecisa. Inca il folosesti sau ai gasit ceva mai bun? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cosurile mari si incapatanate si pentru cele sub piele, inca folosesc ichtiol. Nu am gasit ceva care sa il egaleze. Pentru cosurile mai mici folosesc eritroacnol, care de asemenea e o crema buna si trateaza cosurile, insa se descurca mai bine cu cele mici si superficiale :)

      Ștergere