Search

Cel mai adorat blush din ultima perioada...

by - joi, august 11, 2016

Mi se pare mie sau vara a trecut cam repede? Parca nu imi vine sa cred ca imediat e mijlocul lui August. Insa pana nu se termina vara, am vrut neaparat sa va vorbesc despre un blush pe care l-am descoperit cam in iunie si de atunci il folosesc doar pe el. Este un blush superb, in special pentru vara, pe care l-am cumparat de la Lady's.


Ambalajul imi place, e compact, calitativ si imi place ca are un gemulet pentru a se vedea nuanta blush-ului.


Vine la pachet cu o pensula micuta, pe care va spun sincer ca nu am folosit-o niciodata. Se si vede ca inca e in tipla. Daca iau blush-ul cu mine in geanta, e buna si pensula pentru o reimprospatare, asa mica cum e ea :)


Pe perioada rece, optez mai mult pentru nuante mate de blush, insa vara si primavara imi plac cele care au particule stralucitoare, nemafiind nevoie si de iluminator. 
Blush-ul are o textura fina, nu e foarte prafos si e foarte pigmentat. E nevoie doar sa trec cu pensula peste produs si gata. 

Nuanta e un amestec intre roz, piersica si maro. Pe site mai este disponibila o nuanta cu tente de maro, insa pentru vara am considerat ca nu se potriveste prea bine. 




Un mare plus al produsului, este faptul ca are o rezistenta sporita. Il aplic dimineata si seara e tot acolo, chiar daca nu e intact ca la aplicare.


In poza de mai sus am purtat blush-ul si imi place tare mult pentru ca e discret si confera luminozitate pielii, fara a mai fi nevoie de iluminator sau alte produse. Nu e genul de blush care sa incarce tenul ci ii confera un aspect natural.

Ce sa mai? Ador acest blush si il folosesc in continuare cu mult spor :). Imi place si mai mult pentru ca are si un pret mic de doar 13 lei si il gasiti aici.

Ati incercat acest blush sau alte cosmetice de la Lady's?
Pe site-ul Lady's comanda minima e 10 lei si beneficiati de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Cu cat comandati mai multe produse cu atat reducerea e mai mare si in unele luni se ofera si cadouri :)

You May Also Like

2 Comments

  1. Eu am dat cateva comenzi la Lady's. Insa ultima comanda a fost anul trecut. Am fost multumita de aproape tot ce am comandat (in afara de un sampon). Mi-au placut rimelurile Catherine Arley. Si acum intru uneori pe site, am o groaza de produse in cos, insa in ultimul timp am preferat sa imi cumpar cosmetice din magazinele fizice. (Am facut o greseala la o comanda online de incaltaminte si de atunci mi-e frica sa imi cumpar cam orice din online, nu stiu de ce, desi site-urile Lady's și 1001cosmetice au produse minunate si nu am avut probleme cu ele). Am comandat mai demult 2 parfumuri de barbati de pe Lady's.ro, unul care era un dupe dupa Acqua di Gio si altul care era un dupe dupa Zino Davidoff. Primul i-a placut foarte mult sotului meu si mie la fel. Al doilea era pentru cumnatul meu, lui ii placea la nebunie, mie nu. Parfumuri de femei nu am comandat niciodata si nici nu am incercat vreun tester. Tu pe care mi-l recomanzi? Mie imi plac parfumurile dulci, dar si cele floral-pudrate, delicate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu blush-ul acesta. Trebuie sa dau o comanda, vad cum ma mobilizez!

    RăspundețiȘtergere