Search

5 dezamagiri cosmetice

by - miercuri, decembrie 21, 2016


Se intampla uneori ca unele produse sa nu fie pe placul meu si asa cum v-am obisnuit pana acum si acestor produse le dedic cate un articol. Nu fac asta ca sa denigrez vreun produs sau un brand anume, insa mi se pare corect fata de voi sa va spun si ce produse nu imi plac, nu sa vorbesc doar despre cele pe care le prefer. Asta nu inseamna ca produsele sunt proaste ci pur si simplu nu mi se potrivesc sau nu se ridica la asteptarile mele. Asadar haideti sa va vorbesc despre produsele cu care nu am o relatie prea buna din pacate.


Samponul Garnier Ultra Doux din gama cu miere l-am cumparat acum ceva timp pentru ca foarte multe fete din blogosfera si de pe Youtube il recomanda si am zis sa ii dau si eu o sansa. Din pacate parul meu nu s-a inteles deloc bine cu el. In cazul meu nu a facut mare lucru, exceptand matreata cu care m-am ales in urma utilizarii. L-am incercat de vreo 3 ori si intr-un final am renuntat pentru ca nu mi se potriveste deloc. Imi provoaca mancarimi si matreata si nici nu mi se pare foarte hidratant. Il folosesc insa in continuare pentru a-mi spala pensulele.


Intr-una din comenzile de la Lady's am cumparat o pudra de picioare si un spray din aceeasi gama. Spray-ul imi place tare mult, insa pudra e degeaba sincer. Exceptand faptul ca atunci cand o utilizez fac praf peste tot si ma deranjeaza mirosul inecacios pe care il are, nici nu face nimic. Fie ca o folosesc fie nu, tot aia e. Insa nu usuca pielea asa cum o face spray-ul. Dar degeaba daca nu e eficienta.


Rimelul Double Extension L'oreal Paris mi-a fost daruit de o prietena si chiar m-am bucurat pentru ca nu am mai folosit rimel de genul de prin liceu. Imi place efectul pe care il are asupra genelor, insa are o consistenta foarte ciudata. Se face pe gene ca un fel de silicon, curge si se intinde. Cam dupa doua ore dupa ce il aplic, zona de sub ochi e neagra de la rimel. Si la demachiere e ingrozitor. Nu se inmoaie ca restul rimelurilor. Se siliconeaza intr-un fel anume si trebuie cumva tras de pe gene ca sa vina jos. Sper ca m-am facut inteleasa :D. 


Nu stiu cum se face, dar mereu cand va prezint produsele cu care nu ma impac bine, mereu in lista se afla si ceva de la Avon. Nici de data asta nu fac exceptie de la regula si ma plang de Eye Gel Mask din gama Planet Spa. Produsul are o culoare tare faina...e un mov diafan si are o gramada de sclipici in compozitie. L-am folosit destul de des, senzatia pe care o confera pe moment e revigoranta, insa nu am observat nici o imbunatatire la nivelul pielii. Nu ma astept la minuni, insa din pacate nu e nici hidratant. E doar un produs pe care il aplic si atat. Fara efecte. Ce e drept nu mi-a facut nici rau, dar nu vad de ce as folosi un produs care nu face bine.


Ultimul produs e tot de la Avon si e vorba despre o lotiune de corp spray. Mi s-a parut interesanta ideea pentru ca nu am mai folosit pana acum o lotiune de corp cu atomizor. O parte din entuziasm mi s-a dus cand i-am simtit mirosul pentru ca mi se pare foarte artificial si greu de suportat. Are si o consistenta ciudata, destul de lichida care se absoarbe cam greu in piele. Nici la capitolul hidratare nu sta prea bine. Il mai folosesc din cand in cand pe picioare seara cand ma bag in pat. Asta doar asa, sa nu-l arunc aproape plin.

Si cam astea sunt produsele cu care nu m-am inteles in ultima vreme. Ar fi chiar misto sa ne placa toate produsele...insa din pacate e cam imposibil.
Daca sunteti curioase sa cititi si despre alte produse care nu mi s-au potrivit accesati acest link.

Voi cu ce produse nu va intelegeti?
Ati incercat vreun produs prezentat in acest articol?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

11 Comments

  1. Ma mir ca nu iti place samponul Garnier :D
    Eu il apreciez si laud maxim de fiecare data, fiindca mi se potriveste manusa.
    Sarbatori fericite! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am citit si eu o gramada de pareri pozitive despre sampon, dar cum fiecare avem un par diferit e normal sa nu functioneze la fel la toate. Asta e :D
      Te pup. Sarbatori fericite si tie :*

      Ștergere
  2. Eu am folosit candva un sampon Garnier Ultra Doux, dar aceasta varianta cu miere ci o alta, nu mai tin minte care. Mi-a placut acel sampon, mi s-a potrivit, se descalcea parul mai usor la pieptanare dupa dus. De cativa ani incoace folosesc un sampon Garnier, din colectia de baza, pentru par fin si subtire, si este grozav pentru parul meu, il folosesc des.

    Craciun fericit!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place. Eu din pacate nu m-am inteles pana acum cu nici un sampon Garnier incercat...
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Nu am incercat nici un produs din cele mentionate de tine, insa am avut un sampon de la Garnier care m-a dezamagit total. De atunci, nu am incercat si alte variante.
    Ce sampon folosesti pentru parul vopsit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai avut si samponul cu 7 plante de la Garnier si la fel nu mi-a placut.
      Momentan nu folosesc nici un sampon pentru par vopsit. Am o culoare deschisa in par care nu e pretentioasa si nu curge. Asadar folosesc un sampon ( de fapt mai multe ) normal.

      Ștergere
  4. Gelul pentru cearcane de la Planet Spa il am si eu, credeam ca sunt nebuna si nu vad nici.un Raisa zultat, dar se pare ca nu da nici.un rezultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e si in cazul meu...chiar daca pielea se simte revigorata in timpul utilizarii, efectele lipsesc.

      Ștergere
  5. Gelul pentru cearcane de la Planet Spa il am si eu, credeam ca sunt nebuna si nu vad nici.un Raisa zultat, dar se pare ca nu da nici.un rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am impacat foarte bine cu toate gamele de sampon Garnier. E drept ca eu mereu imi schimb samponul, cand se termina o sicla de sampon cumpar altul de la alt brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu obisnuiesc sa schimb samponul destul de des. Desi se speculeaza ca nu ar fi bine, mie imi prieste. Oricat de bun ar fi un sampon, la un momentan parul meu nu mai reactioneaza si trebuie sa schimb samponul.

      Ștergere