Search

Bratari Rudraksha pentru barbati

by - vineri, martie 31, 2017

Intr-unul din articolele recente spuneam ca pentru barbati nu sunt prea multe accesorii. Insa asta nu inseamna ca ei trebuie neglijati, nu?
De multe ori alegerea unui cadou pentru barbati poate fi dificila, insa nu imposibila. Insa cu siguranta vrem sa oferim si barbatilor din viata noastra cadouri unice. O idee buna, consider ca ar fi sa va orientati catre gama de bratari barbati.

Iar din categoria de bratari pentru domni mi-au atras atentia gama de bratari Rudraksha autentice. Nu am mai auzit de ele pana acum sincer si daca nici voi, atunci va invit sa cititi in continuare.
Bratarile sunt realizate handmade.


Rudraksha este un copac cu fructe albastre iar semintele fructelor sunt folosite la realizarea bijuteriilor. Acesti copaci cresc in Nepal, Asia, India si Iran. Se spune ca aceste seminte au un mare impact emotional asupra purtatorului, avand cateva beneficii importante.


Margelele realizate din semintele copacului Rudraksha creaza o conexiune cu purtatorul, conferind pace si relaxare. Au un mare impact pentru reducerea stresului si alungarea depresiei. 
Nu sunt chiar genul care crede in astfel de beneficii ale produselor. Imi e greu totusi sa cred ca doar purtand o bratara, dispare stresul si toata energia negativa din jur. 
Insa undeva in subconstient imi place sa port diferite bijuterii cu o oarecare incarcatura, care sa imi transmita o stare de bine. Imi plac bijuteriile care vin cu o poveste si o legenda in spate.

Insa se pare ca bratarile Rudrasksha au o legenda straveche, nu au aparut in zilele noastre. Asa am aflat ca Buddha simbolul meditatiei, purta astfel de accesorii. Cumva se crea o conexiune intre bijuterii si meditatiile sale care ii confereau o stare de bine si de relaxare, indepartand gandurile negative.

Insa in zilele noastre bratarile au fost modernizate si vin accesorizate cu diferite pietre pretioase sau semi-pretioase. Le consider un cadou foarte bun pentru barbati, in special pentru ca datorita formei pe care le au margelele sunt mai potrivite pentru ei.
Imi place sa invat in fiecare zi ceva nou si ma bucur ca astazi am invatat despre Rudraksha si chiar vreau sa ii cumpar si sotului o astfel de bratara :).

Voi ce cadouri faceti barbatilor?
Ati oferi o bratara cu margele Rudraksha?

You May Also Like

22 Comments

  1. am purtat si eu la un moment dat, trebuie sa ai si mentalitatea si afinitatea spre spiritualitate. e un cadou foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  2. oo arata chiar bine si da, consider ca reprezinta un cadou bun pentru barbatii care poarta accesorii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum pentru barbati cadourile sunt cam limitate, deci o bratara merge bine :)

      Ștergere
  3. Nici eu nu cred in astfel de accesorii cu "incarcatura" dar arata bine. Ar fi un cadou dragut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt adepta spiritualitatii, dar sunt totusi oameni care pun accent pe asa ceva.

      Ștergere
  4. merita incercat, nu poti sti daca nu are efect pana nu le probam! si eu sunt cam sceptica, dar de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde de bărbat, al meu nu suportă nimic la mână, i-am luat un ceas, l-a purtat 1 lună și gata. Dar am văzut bărbați care poartă în general brățări de piele, modelul propus de tine e ceva nou pentru mine. Arată foarte interesant, iar modul în care a fost creată brățără îl consider și mai wow. Mulțumim pentru că ai împărtășit cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se pare WOW modul in care a fost creata bratara. E mai aparte fata de ceea ce se gaseste pe piata.

      Ștergere
  6. Varianta aceasta arata chiar bine! Am mai vazut niste variante, dar alea erau mult prea feminine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu variante feminine si mi se par frumoase pentru o doamna/domnisoara.

      Ștergere
  7. Daca nu esti interesat sau cel putin deschis catre aceasta zona a spiritualitatii, astfel de bratari nu au nici un efect. Si nici nu vor putra fi apreciate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt prea deschisa spre zona spiritualitatii, dar as purta totusi cu drag un accesoriu a carui poveste vine cu o incarcatura mai spirituala.

      Ștergere
  8. Sa stii ca am vazut in magazine tipul asta de bratari dar mi se pareau super ciudatele, ca si cum ar fi facite din mancare de caine sau ceva de genu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici eu nu cred ca purtand o bratara sau vreo amuleta, nu mai esti stresata, esti chill si fara griji! Ar fi misto sa se intample asta, sincer! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am purtat multa vreme bijuterii pe care eu puneam o incarnatura spirituala. erau cristale pe care le purificam si care aveau, pentru mine, o anumita simbolistica si un anume sens. nu stiu daca aceste bratari au mult marketing in promovare, dar sunt interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca e vorba si de marketing in promovare. Altfel nu s-ar vinde.

      Ștergere
  11. Buna ziua. Cum sa comand sí la ce preti aveti Bratara barbatesc Rudraksha?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e marketing.luati in serios rudraksha si caurati pe google ce semnifica fiecare rudraksha.nu cumparati cu o singura latura cs va didtruge vista.aia este oentru calugari care cauta divinul si se izoleaza complet.bafta.priviti nucile de rudraksha ca pe prietenul vostru intim .au nevoie de rituale : rugaciune ,chanturi, tamaiere si cu apa sfintita.trebuie cand le porti sa nu fi mancat carne ,oua nici macar sa le fi atins

    RăspundețiȘtergere