Search

Avatanjele serviciului de curatare profesionala la domiciliu !

by - miercuri, decembrie 04, 2019

Încă putin și sărbătorile ne bat la ușă ! Din copilărie îmi amintesc că perioada dinaintea sărbătorilor, însemna mereu curățenie generală ! Se întorcea casă cu susul în jos, se spălau perdele, covoare etc. Cred că știți cu toții despre ce vorbesc, nu-i așa? Ei bine, chiar zilele trecute vorbeam cu prietena mea din București despre asta și despre curățenia generală pe care a început-o și era oarecum dezamăgită pentru că ar fi dorit să schimbe salteaua și canapelele deoarece timpul și-a cam pus amprenta asupra lor și curățarea lor in profunzime ar fi cam imposibilă.

Salteaua e încă în stare foarte bună, dar ar avea nevoie de o curățare ca la carte și e cam imposibil de făcut asta acasă, iar schimbarea saltelei implică costuri foarte mari. La fel și canapelele, care deși sunt comode, practice și una cu decorul din casă, și-au pierdut aspectul inițial din cauza prafului care s-a impregnat de-a lungul timpului. 

Cum schimbarea canapelelor și a saltelei cam ies din discuție pentru că implică costuri cam mari, am căutat soluții. Și din fericire am găsit ! Așa am aflat că există servicii de curățare rapidă la domiciliu ! În urmă acestei experiențe am aflat și câteva informații utile ! 

Canapeaua este locul din casă pe care îl folosim destul de des, de aceea microbii și toate nebuniile tind să își facă cuib. Pentru o igenizare propice și păstrarea canapelelor în stare perfectă, se recomandă curățarea lor cel puțin o dată la 6 luni. 

Prietena mea a ales curățarea celor două canapele iar rezultatul a fost wow ! În primul rând mi-a spus că a fost foarte mulțumită de metodă folosită pentru curățare. Și anume curățarea cu aburi și tratament profesional aplicat tapițeriei. Asta înseamnă că nu se folosesc soluții care pot crea alergii, curățarea fiind un procedeu 100% ecologic. Iar o altă veste bună e faptul că procesul de curățare durează foarte puțin : între 45 și 60 de minute in funcție de dimensiunea canapelei. 


În ceea ce privește curățarea saltelei de pat, procedeul se realizează prin curățarea cu abur uscat și tratamente profesionale cu ajutorul soluțiilor bio pentru îndepărtarea petelor. Se poate alege o igenizare standard care durează 30 de minute sau o curățare completă care durează 60 de minute. 

Pentru că a fost extrem de încântată de readucerea la viață a canapelelor și a saltelei, în urmă curățării, prietena mea a decis să apeleze și la serviciul de curățare a covoarelor ! Pentru că deși poate nu le dăm importantă, se adună mulți microbi în fibrele covoarelor și în timp se pătează pierzându-și culoarea inițială. În cele 60 de minute cât a durat curățarea covorului, au dispărut toate petele de grăsime și murdărie. Pare un nou covor ! Dar nu...e vechiul covor care are acum o a două șansă ! 

Această experiență a fost una plăcută din mai multe motive :

  • comanda se poate face direct pe site, unde trebuie să completați obiectele care trebuie curățate, ziua și ora în care să se realizeze curățarea și apoi urmează să fiți contactați pentru programare.
  • serviciile oferite sunt de o calitate ireproșabilă. Pur și simplu se acordă o nouă viață canapelelor, covoarelor sau saltelelor. Puteți opta și pentru curățarea draperiilor sau a tapițeriei auto
  • modalitatea de curățare e una profesională și 100% ecologică. Astfel nu există risc de alergii la anumite produse sau substanțe
  • operațiunea de curățare durează puțin, deci nu trebuie să va dați programul peste cap când apelați la aceste servicii. 
  • prețurile sunt mici iar deplasarea la domiciliu e gratuită
În concluzie mă bucur că am ajutat-o pe prietena mea și am găsit împreună o soluție pentru a igeniza și curăța canapelele, salteaua și covorul. A fost o alegere foarte bună, ieftină și comodă ! Deci curățenia generală, poate fi și plăcută ! 

Voi ați apelat la servicii de curățare la domiciliu? 

You May Also Like

10 Comments

  1. Nu am apelat încă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw nu am apelat niciodata, dar daca va fi nevoie am sa o fac!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salteaua mea are nevoie de asta!! Super ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am apelat, dar sunt foarte tentată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine de știut! Nu am apelat până acum dar este foarte bine că ne-ai dat informațiile acestea. Ajută foarte mult, mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. WOW! Ce diferente considerabile. As apela si eu la ei, am o canapea cam veche si i-ar prinde bine o reimprospatare.

    RăspundețiȘtergere
  7. E admirabil faptul ca totul dureaza 60 de minute, te alegi cu suprafetele textile curate, dar si igienizate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salteaua nu arata tocmai ok, ma gandeam sa o schimb, nu stiam de aceste servicii de curatare la domiciliu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu cateva chestii de curatat. Am sa ma interesez daca este si in Galati ceva de genul

    RăspundețiȘtergere
  10. da, cred ca este o diferenta, fara scule profesionale nu arata chiar la fel, cred ca se merita!

    RăspundețiȘtergere