Search

Rochii calduroase de iarna

by - sâmbătă, decembrie 07, 2019


Cred că fiecare femeie are o colecție de rochii ! Și sunt sigură că și voi aveți impresia că rochiile nu sunt niciodată suficiente. În ceea ce mă privește, rochia e articolul de îmbrăcăminte pe care îl cumpăr cel mai des. Rochii de seară, rochii casual, sau rochii sport....toate îmi plac ! 

Pentru evenimente e necesar să avem în colecție măcar o rochie anuală, iar eu am găsit câteva modele frumoase pe site-ul neer și m-am gândit să vi le prezint și vouă. Dacă sunteți în căutarea unei rochii elegante pentru Crăciun sau revelion, poate va inspir cu modelele alese de mine. 



Modelul de mai sus e ideal pentru sezonul de toamnă-iarnă iar culoarea e tare drăguță ! E o rochie cochetă, elegantă și călduroasă și merge de minune pentru sărbătorile care urmează. Pe lângă culoare, îmi place foarte mult croiala care se potrivește tuturor siluetelor. 



Rochiile din catifea se află printre preferatele mele, deoarece e un material elegant și se așează foarte frumos pe corp. Îmi place foarte mult croiala, datorită design-ului cu umerii goi. Iar lungimea mi se pare perfectă. E o rochie care emană femininate, deoarece rochia accentuează talia foarte bine. 



Fiecare femeie trebuie să aibe o rochie neagră în garderobă, deoarece e rochia care ne salvează din multe situații și se asortează foarte ușor. Mie îmi place foarte mult modelul din imaginea sus iar accentul pus pe mâneci, consider că o face mai interesantă. 



Doar pentru că afară e frig nu înseamnă că trebuie să ne ascundem în pantaloni, dacă suntem fane rochii. Putem alege o rochie din tricot, care să fie călduroasă și modernă. Îmi place decolteul în V al rochiei de mai sus iar lungimea mi se pare perfectă.

Așadar, rochii pentru fiecare eveniment și sezon găsim ! Nu ezitați să purtați rochii dacă simțiți că va reprezintă. Eu aș purta rochii non-stop, doar că nu se pliază chiar în fiecare situație în ceea ce mă privește. Însă rochia rămâne în continuare cel mai cumpărat articol din garderoba mea. Ba chiar, am mai multe rochii decât pantaloni și asta cred că spune tot !

Voi purtați rochii? Ce fel de modele va plac?

You May Also Like

8 Comments

  1. Imi plac ideile tale si chiar sunt binevenite pentru ca am un eveniment luna aceasta si chiar am nevoie de o noua tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine a zis că în sezonul rece nu putem purta rochii, uite câte modele minunate sunt si par destul de groase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Port si eu rochii, desi mai putin de cand sunt mama, e mai comod cu pantaloni, dar imi e tare dor de rochii sofisticate si colorate. Imi place mult de tot prima ta alegere, o vad in asa multe combinatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce modele frumaose ai ales! Eu port rochii 80% din timp. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt minunate toate, dar prima e preferata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh ce rochite minunate! Cele de lana, crosetate imi plac la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceea de catifea imi place foarte mult. Si nu, :D , nu toate femeile au colectie de rochii, eu am colectie de pantaloni. De cca 20 de ani nu am mai pus rochie pe mine decat o data sau de doua ori rochie, la o nunta si parca la un revelion.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac rochiile alese de tine. De fapt cred ca primele doua m-au cucerit

    RăspundețiȘtergere