Search

Blush I Heart Revolution / Review + Swatch

by - duminică, martie 22, 2020

i-heart-revolution

Dacă ar trebui să aleg un singur produs de machiaj, acela ar fi blush-ul cu siguranță. De fond de ten mă pot lipsi, de rimel și de ruj la fel, însă de blush, nu prea. Ador acest produs de machiaj, pentru că datorită lui pot arată mai fresh într-o zi în care sunt obosită și în plus îndulcește tresaturile feței. De-a lungul timpului am tot testat blush-uri și pe cele mai deosebite și interesante vi le-am prezentat pe blog. Așadar, astăzi îi acord loc de cinste unui nou blush pe care îl ador. Vi l-am arătat pe Instagram și pe Facebook, v-ați arătat interesate de el și pentru că îmi e tare drag, astăzi va spun mai multe despre el.

Cred că produsele Revolution nu vă sunt străine, deoarece sunt foarte mediatizate, datorită ambalajelor frumoase, a prețurilor mici și a calității. Inițial primul portofoliu de produse a brandului a fost lansat în 2014, iar produsele Makeup Revolution, au devenit rapid preferate de pasionatele de machiaj. Mă bucur să văd că brandul a evoluat mult, s-a dezvoltat și pe partea de skincare și asta mă încânta, deoarece vreau să le testez și produsele din această categorie.

În acest articol vă prezint un blush I Heart Revolution, care se găsește în 6 variante diferite de culori, iar eu îl am în nuanța Peachy Pink Kisses. Are 10 g și expiră în 12 luni de la deschidere. Sunt sigură că nu voi reuși să îl termin într-un an, chiar dacă îl folosesc zilnic. Deci investiția e mică, comparativ cu termenul îndelungat în care poate fi folosit produsul. 

i-heart-revolution

Trebuie să recunosc că ambalajul m-a convins inițial să cumpăr produsul, pentru că mi se pare adorabil. Al doilea lucru care m-a convins e faptul că are și iluminator. Nu obișnuiesc să aplic iluminator separat, însă dacă îl are blush-ul în compoziție cu atât mai bine. Cantitatea e foarte generoasă după cum am menționat și mai sus, iar prețul e foarte mic, în special dacă mă raportez la calitate.

i-heart-revolution

Un lucru pe care îl apreciz de asemenea e faptul că produsul nu se împrăștie. Nici pe măsuța de machiaj, nici pe toată față când îl aplic. E extrem de pigmentat și e nevoie doar să ating ușor produsul cu pensula pentru a lua cantitatea de produs de care am nevoie. Îmi place ca blush-ul să fie discret, de aceea nu abuzez de el. Îl ador deoarece conferă tenului un aspect fresh iar particulele iluminatoare se văd superb la lumina naturală. E ca un glow natural pe care îl are pielea. Nu folosesc nuanțele separat, trec pensula peste toate.

Blush-urile mate mi se par mai potrivite pentru un machiaj de seară, deoarece ziua nu arată prea natural pe piele din punctul meu de vedere. Însă un blush iluminator poate fi integrat perfect într-un machiaj de zi, deoarece are un aspect natural. Am folosit produsul și în zilele în care nu am purtat fond de ten și îmi place cum arată.

Un alt aspect pe care vreau să îl subliniez e faptul că are o rezistență foarte bună. După 10-12 ore de purtat e încă acolo, arată la fel ca la început. Nu se întinde și nu dispare de pe ten. Chiar și pe un ten mixt ca al meu, care tinde uneori să producă prea mult sebum, se comportă excelent.

A devenit rapid preferatul meu după ce am bifat toate calitățile pe care mi le doresc de la un astfel de produs și sincer chiar nu am ce să îi reproșez.  E primul produs pe care îl am de la brandul I Heart Revolution, însă cu siguranță voi încerca și altele. Am văzut și câteva rujuri de la ei, la care mi-a rămas gândul, plus câteva palete de farduri ! 

Voi ați încercat acest blush ? Aveți vreun produs preferat din gama I Heart Revolution ?

You May Also Like

15 Comments

  1. Tot din aceasta serie de produse sub forma de inimioara am avut si eu un iluminator, nuanta Unicorn, e ceva mai indraznet avand 5 nuante printre care si verde si albastru, dar combinate dadeau un efect super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am testat blush-ul, dar am produse Revolution și îmi plac foarte mumt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am produse de la acest brand, și chiar sunt pigmentate. 😊

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un produs tare bun :) si eu am destul de multe produse de la ei si imi plac mult!Sunt mega calitative iar preturile sunt mici!��

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta nuanță. Și ambalajul este îmbietor. Îmi plac produsele lor, sunt de calitate și au preturi ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dulce și prețios arată!
    Mi-ar plăcea să îl am în trusa mea de cosmetice.
    Cred că merită o încercare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu un produs de acest gen dar cu alte nuante si e foarte pigmentat si arata tare bine pe ten.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cât de drăguț arată! Pare un produs chiar bun, de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat încă acest produs, însă mereu m-a atras ambalajul. Nu stiam nimic de calitatea lui. Acum ca stiu, sigur ii voi da o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am uitat si eu la el cand mi-am ales blush-ul, dar l-am considerat potrivit de vara si am amanat achiziționarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata tare acest blush. Imi place ca nu este foarte puternic si chiar este purtabil

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai, cat de simpatic este blush-ul asta. Gata, e in cos si la mine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesant acest blush, merge luat si intr-o poseta mai finuță!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un blush foarte frumos si are nuante faine!! Imi plac la nebunie produsele I Heart Revolution!

    RăspundețiȘtergere