Search

Top 3 produse de machiaj Essence !

by - miercuri, mai 06, 2020


Am încercat primele produse de machiaj Essence cu mulți ani în urmă și de atunci le-am rămas fidelă. De-a lungul timpului am cumpărat multe produse din portofoliul lor și nu am rămas niciodată dezamăgită. Îmi plac produsele lor pentru că au o gamă variată, poți găsi produse pentru un machiaj complet. Ambalajele de asemenea sunt foarte faine și nu în ultimul rând au produse de calitate la un preț mic. Cumpăr produse Essence pentru că scot mereu noi lansări pe piață, deci și noi tentații. Însă am câteva produse pe care le recumpar mereu si astăzi vreau să va vorbesc despre 3 dintre ele.


Când vine vorba de machiajul sprâncenelor nu îmi place să le conturez foarte precis, în special dacă e vorba de un machiaj de zi. Am tot căutat soluții și produse care să arate cât mai natural, însă să acopere totuși golurile din sprâncene, așa că atunci când am găsit acest gel pentru sprâncene Essence , m-am îndrăgostit instant de el. Eu îl am în nuanța 01 blondy brows și mi se potrivește perfect. Se folosește și foarte ușor și rapid, datorită pensulei. Pe lângă o nuanțare oferită sprâncenelor așează sprâncenele, tind să cred că are și ceva ceară în compoziție. Conferă un aspect foarte natural și în ultimele luni e cam singurul produs pe care l-am utilizat pentru un machiaj de zi. E ca o mini-mascara pentru sprâncene.


Când vine vorba de rimel, îmi plac produsele care au o pensulă mai groasă, deoarece personal îmi conferă mai mult volum și alungire, iar Essence Need a Miracle e exact ce îmi trebuie. Are o pensula perfectă din punctul meu de vedere, conferă volum și alungire genelor. Are și o consistență potrivită, nu e nici foarte lichid, nici foarte dens, astfel încât se lucrează ușor cu el. În ultima perioadă l-am folosit doar pe el, e aproape pe terminate și cu siguranță o să îl recumpar. Însă îmi doresc foarte mult să încerc Essence Bye Bye Panda Eyes, care are o periuță tare interesantă și promite de asemenea mult volum.


Deși am un ten mixt și tind să folosesc fonduri de ten matifiante, fondul de ten Essence Fresh&Fit mi se potrivește foarte bine. Îmi place pentru că oferă un glow foarte fain tenului, nu se simte greu pe piele și nu astupă porii, deci nu influențează excesul de sebum. Are o textură foarte catifelată și o acoperire mică spre mare, fiind ideal pentru un machiaj de zi. Nu încarcă tenul, are un aspect foarte natural. În plus are și o rezistență foarte bună, se comportă excelent pe ten pe timpul zilei. L-am folosit și seara și atunci când am vrut o acoperire mai mare l-am aplicat în 2 straturi și nu arată deloc încărcat. Deci da, are toate beneficiile că să fie unul dintre produsele mele preferate de machiaj de la Essence și cu siguranță îl voi recumpara.

Voi ce produse de machiaj Essence folosiți ?

You May Also Like

13 Comments

  1. Sunt curioasă cum o fi aceste produse, de la Essence am doar ceva palete. 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Am de la ei atat palete de farduri, cat si primer, rujuri și oje!

    RăspundețiȘtergere
  3. Încă nu le-am încercat, dar voi adăuga cateva intr-o comandă viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincera sa fiu, din portofoliul lor am folosit doar mascara și vreo doua rujuri. Cred ca o sa acord mai multa atentie acestui brand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un brand de care stiu de ceva timp, dar nu am incercat produse de la ei, de fondul de ten am mai auzit pareri de bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooo, ce bine și tentant arată!
    Mi-ar plăcea să le încerc, deși nu am folosit nimic de la Essence.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul de sprancene de la ei l-am folosit cativa ani, am terminat sigur vreo 5-6 tuburi. Si eu am ales tot nuanta 01

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac foarte mult produsele de make-up de la Essence. Am și eu câteva în trusa mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am incercat gelul pt sprancene si e chiar bun! Sincera sa fiu, mi se pare ca essence avea produse mai bune inainte... Acum nu prea...

    RăspundețiȘtergere
  10. Deși de regulă nu îmi plac fondurile de ten matifiante, acestuia chiar i-aș da o șansă.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat produsele mentionate de tine, dar par a fi super. Eu de la Essence folosesc creioane, rujuri si lacuri de unghii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Essence au chiar produse bune. Am folosit mult timp tușul de ochi de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac produsele Essence. Sunt eficiente si potrivite pentru mai multe tipuri de persoane. Eu am avut ocazia sa incerc un rimel senzational de la ei ... princess.... este ieftin si contureaza frumos genele

    RăspundețiȘtergere