Search

De Valentine's Day ofera cadou cel mai frumos parfum !

by - duminică, februarie 07, 2021


Sarbatorim iubirea in fiecare zi, iar Valentine's Day marcheaza acest sentiment deosebit ! Aceasta sarbatoare este marcata de clipe frumoase si cadouri, care fac din aceasta zi una de neuitat.

Alegerea cadoului potrivit devine o prioritate in aceasta perioada si daca ai trecut de varsta adolescentei, probabil ai trecut si peste cadourile dragalase care constau in ursuleti si inimioare de plus. Acum esti in cautarea unui cadou mai adecvat pentru persoana iubita si cu siguranta cauti un cadou care sa surprinda, dar care sa fie si util.

Daca ai ramas fara idei de cadouri de Ziua Indragostitilor, sugestia mea e sa te orientezi catre alegerea unui parfum. E potrivit atat ca un cadou pentru ea, cat si un cadou pentru el. Parfumul reprezinta o emotie, un sentiment si e un cadou deosebit si util. E ambalat frumos, iar alegerea aromei potrivite reprezinta un cadou ideal.

Un parfum nu e doar o potiune magica frumos mirositoare, e ceva ce ne reprezinta, ne contureaza personalitatea si ne invaluie in mister. De aceea, atunci cand alegem sa oferim un parfum, e nevoie sa tinem cont de cateva aspecte importante. Iata cateva sugestii pentru alegerea unui parfum pe care sa il oferi cadou.


Daca partenera ta e o fire sportiva, alege un parfum proaspat care se dezvaluie in note florale de lavanda sau magnolie sau in note citrice conturate de citrice sau menta. Acest tip de parfumuri invaluie o personalitate puternica si sportiva si ii ofera mereu un aer fresh.

Daca alegi sa oferi un parfum unei femei romantice, daca parfumul ales are in compozitie trandafiri, crini sau gardenii cu siguranta nu o sa dai gres. Sunt cele mai feminine arome, iar o fire romantica cu siguranta se va bucura de un astfel de parfum deosebit.

Parfumurile dulci si exotice se potrivesc femeilor seducatoare si temperamentale. Aceste parfumuri sunt bazate atat pe note picante cu continut de paciuli, cat si pe note dulci invaluite in zmeura si piersici.

Atunci cand esti in cautarea unor cadouri de Valentine's Day pentru ea, nu uita sa completezi cadoul cu cele mai frumoase flori si o cutie de ciocolata. Vei impresiona cu siguranta.


Cand vine vorba de cadouri de Valentine's Day pentru el, alegerea unui parfum e de asemenea o idee buna, iar daca ti cont de cateva aspecte, cu siguranta nu o sa dai gres.

Parfumurile racoritoare compuse din note de citrice sunt considerate foarte atragatoare atat de catre barbatii mai tineri, cat si de catre cei sportivi. Alegerea unui parfum cu note precum nucsoara si iasomia sunt de asemenea foarte potrivite pentru a contura personalitatea unui barbat sportiv.

Nu doar femeile sunt romantice, asadar daca partenerul tau de viata e o fire romantica, acest lucru te ajuta sa alegi cel mai potrivit parfum pentru el. Iar barbatii romantici adora parfumurile care se deschid in note picante si tonuri lemnoase.

Daca oferi cadou un parfum unui barbat puternic si elegant, aromele parfumului trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea lui. Notele picante si puternice precum scortisoara, cedru sau lemn de santal sunt printre cele mai potrivite arome si cu siguranta parfumul o sa fie unul apreciat.

Daca uneori e dificil sa oferi un parfum cadou unei persoane pe care nu o cunosti, lucrurile devin mai usoare atunci cand oferi acest tip de cadou persoanei iubite. Alegerea parfumului potrivit in functie de personalitate demonstreaza cat de bine iti cunosti jumatatea si cu siguranta vei impresiona.

You May Also Like

0 Comments