Search

Noi articole de la Femme Luxe in garderoba mea !

by - marți, februarie 09, 2021



In decembrie a ajuns la mine o noua comanda de la Femme Luxe si m-am mobilizat destul de greu sa scriu articolul sa va prezint ce haine noi au ajuns in garderoba mea. Mereu a intervenit ceva, mereu am uitat si am avut ca prioritate alte articole care trebuiau sa apara de ceva timp pe blog. Insa programul meu s-a mai eliberat putin si m-am asezat comod cu laptopul in brate sa va prezint ultimele achizitii. 


In aceasta perioada, in categoria Joggers sunt disponibile o sumedenie de articole in varii modele si culori. Evident ca am vrut si eu o pereche si am ales un model cu talie inalta pe culoarea roz. De cand au ajuns la mine i-am purtat destul de des pentru ca sunt foarte confortabili si foarte caldurosi. Inauntru au un material plusat, pantalonii fiind destul de grosi si evident sunt foarte caldurosi si comozi. I-am luat in marimea S si imi vin foarte bine, nu sunt mulati sunt foarte lejeri. Ideali atat pentru a iesi afara, cat si pentru cuibareli pe canapea in serile reci. 


Din categoria Loungewear Sets am destul de multe haine si de data asta am ales un model de set bluza + pantaloni pe care ii aveam deja si pe negru. Mi-a placut atat de mult modelul, incat l-am vrut si pe roz. Vad ca pe site e disponibil acum si pe maro si pe gri si ma bate gandul sa ii adaug in cos. Mai vedem. Ca si in cazul setului pe negru, colantii sunt destul de transparenti in partea din spate in special si merg purtati doar cu o bluza mai lunga. Bluza din set acopera tot ce e transparent, deci se completeaza perfect. Nu sunt genul de colanti care pot fi purtati ca si pantaloni, sper sa dispara candva aceasta moda. Si de data asta am luat tot marimea S si setul mi se potriveste perfect.


La fiecare comanda am aruncat o privire si in categoria Dresses si evident nu am ocolit-o nici de aceasta data. Am ales modelul de rochie din poza pentru ca mi-a placut enorm culoarea de sampanie. Chiar daca camera mea foto nu a reusit sa surprinda exact culoarea, e la fel ca si modelul de pe site. Marimea e S, rochia mi se potriveste la fix. Insa ce nu am reusit sa sesizez din poza e faptul ca e foarte transparenta in partea din spate. Prin transparenta ma refer ca se vede absolut tot. In mod cert nu o port purta asa, insa ma gandesc ca o solutie ar fi sa port o jupa nude pe dedesupt. Nu am asa ceva pentru ca nu am rochii transparente...insa o sa caut cu siguranta. Rochia imi place tare mult si e pacat sa nu o port purta. Materialul e foarte delicat si se simte fain pe piele, e o rochie comoda. 


Sunt multumita de comanda, de articole si sper doar sa gasesc o jupa pentru rochie sa o pot purta ca e prea faina sa o las sa stea in dulap. 

You May Also Like

0 Comments