Search

Despre curatarea tenului cu produse Avene !

by - marți, martie 09, 2021

Am foarte multe produse de skincare. Multi ar spune ca sunt prea multe...ba chiar si sotul meu spune asta. Insa eu cumpar in continuare produse de skincare, iar asta inseamna ca nu am suficiente, nu ? In fine..nu stiu pe cine vreau sa conving si de ce anume pentru ca as putea trai cam vreo 2 ani cu produsele pe care le am acum, deci probabil imi sunt suficiente. Nu am doar multe produse desfacute, am si multe sigilate care isi asteapta randul, deci sunt cumpatata. Cele mai explorate produse de ingrijire a tenului in ceea ce ma priveste sunt produsele de curatare a pielii si produsele cu protectie solara. Despre aceste produse vreau sa va vorbesc si in acest articol si de aceasta data, vreau sa va prezint 3 produse de curatare de la Avene.


Lotiunea de curatare Avene Tolerance mi s-a parut extrem de interesanta. Am si crema din aceeasi gama si functioneaza pe acelasi principiu : modalitatea de dozare e special creata astfel incat produsul nu are contact cu aerul, ramane intr-un mediu steril, asadar produsul nu contine conservanti. E de fapt un lapte demachiant si eu il folosesc putin diferit. Adica aplic produsul pe tenul uscat, masez usor pana se inmoaie machiajul si apoi cu o discheta de bumbac umeda, sterg delicat tenul. E un produs extrem de eficient, demachiaza tenul foarte bine. Nu are parfum, alcool, sau uleiuri esentiale, asadar e indicat chiar si celui mai sensibil tip de ten.

Gelul de curatare Avene TriXera a fost o descoperire tare faina si m-am indragostit de-a binelea de produs. Evident, ambalajul ii face cinste...e foarte usor de dozat cu ajutorul pompitei din dotare. Are o consistenta de ulei de curatare mai degraba, dar e atat de delicat si de fain, incat a devenit rapid printre preferatele mele. Are un miros foarte suav si deloc deranjant, ba chiar e foarte placut. Il folosesc mai mareu la dus si nu doar pe corp ci si pe ten. E ideal si pentru curatarea tenului. E un produs bland, eficient si nu mi-a creat deloc probleme. Ma bucur cand descopar produse atat de faine, iar gelul de curatare Avene TriXera o sa mai apara pe aici pe blog, cu siguranta o sa fie recumparat. 

Tot de la Avene am ramas placut impresionata si de apa micelara pentru piele sensibila. Produsul este targetat ca fiind dedicat tenului sensibil, deoarece nu contine ingrediente precum parfum, alcool sau uleiuri esentiale. Eu am tenul mixt, acneic si produsul mi se potriveste de minune. Am incercat de-a lungul timpului multe ape micelare si le-am ramas fidela doar acelora care nu imi provoaca usturimi la nivelul ochilor. Sunt prea comoda sa folosesc produse de demachiere separate pentru aceasta zona. Asadar produsele pe care le folosesc pe fata trebuie sa fie suficient de blande, cat sa nu imi provoace disconfort la nivelul ochilor. Si apa micelara Avene a trecut testul, asa ca ramanem prietene. Nu e doar un produs bland, dar e si eficient. 



Consider ca trebuie sa acordam mare importanta produselor de demachiere si curatare a tenului. Pentru ca un ten sanatos are mereu o baza buna. In viziunea mea un produs de demachiere/curatare trebuie sa fie eficient evident, insa trebuie sa fie suficient de bland cu pielea astfel de incat sa nu deranjeze bariera de protectie. Atunci cand se intampla asta, incep si problemelele. 

Asadar, nu uitati ca demachierea si curatarea tenului e importanta ! La fel de important e sa folositi si produsele adecvate ! 

You May Also Like

0 Comments