Search

Review produse Simple Kind to Skin ! Crema hidratanta, apa micelara, gel de curatare !

by - duminică, martie 21, 2021



Produsele Simple Kind to Skin se gasesc la tot pasul in UK si pana de curand destul de greu le puteam gasi si in Europa. In Romania se gasesc acum si online si o gama variata de produse Simple, gasiti pe site-ul produsecosmetice . Brandul are atat produse pentru ingrijirea parului, cat si pentru ingrijirea tenului. Nu am incercat inca nici un produs din categoria ingrijirii podoabei capilare, dar anul trecut am descoperit o parte din produsele de skincare si aveam de gand sa scriu un articol in care sa impartasesc parerea si experienta mea cu produsele. 

Review produse Simple Kind to Skin 


Produsele incercate de mine nu contin parfum, alcool sau uleiuri esentiale...asadar se adapteaza oricarui tip de ten chiar si tenului sensibil, neavand ingrediente cu potential iritant in compozitie. 


Primul produs care mi-a atras atentia a fost crema hidratanta Simple si am cumparat varianta light, care promite sa hidrateze tenul, avand o textura lejera pe placul tenului mixt in special. Are ingrediente hidratante si emoliente precum glicerina, pantenol, uree, aminoacizi, vitamina E, asadar eu sunt satisfacuta de hidratarea pe care o asigura pielii acest produs datorita ingredientelor din compozitie. Textura este extrem de placuta si de lejera, se simte foarte delicata pe ten si se absoarbe rapid fara sa lase o pelicula grasa sau lipicioasa. E potrivita atat pentru seara, cat si pentru dimineata daca simt ca inainte de spf sa aplic si o crema hidratanta. Nu am ce sa ii reprosez, raportul calitate pret e foarte bun. 


Desi sunt fan uleiuri demachiante, nu am renuntat niciodata la apa micelara si o folosesc deseori ca prim pas in rutina de seara. Asadar am vrut sa testez si apa micelara Simple si am sperat ca lipsa iritantiilor o face potrivita si pentru a demachia ochii, fara sa imi provoace usturimi. Am avut un feeling bun, deoarece nu irita deloc ochii, nu provoaca usturimi si e un produs extrem de bland. E si o apa micelara eficienta si are si un pret foarte accesibil. Atata timp cat demachiaza bine, eficient si nu e dura cu tenul cu ochii a contribuit la atasamentul meu fata de produs, motiv pentru care l-am tot recumparat. 


Un produs pentru curatarea tenului nu putea sa nu treaca prin mainile mele si gasim mai multe variante de geluri de curatare Simple, iar eu am incercat varianta Moisturising Facial Wash. Am cumparat 3 tuburi pentru ca l-am gasit la un pret foarte bun, iar in momentul in care scriu acest articol, tocmai am dat gata ultimul tub si e cazul sa refac stocul. Produsul e foarte fain, curata delicat fara sa deranjeze bariera naturala de protectie. E ideal atat pentru rutina de seara, cat si pentru rutina de dimineata. Nu provoaca disconfort la nivelul ochilor, nu lasa senzatia de piele care strange.


In concluzie sunt multumita de produsele Simple incercate. Sunt produse de ingrijire blande cu tenul, eficiente si au preturi accesibile. Desigur, sunt curioasa sa incerc si alte produse ale brandului si pe masura ce asta se va intampla, o sa revin pe blog cu impresiile mele. Ma bucur mereu sa descopar produse si branduri noi care sunt eficiente, blande si ieftine si e o placere sa impartasesc experientele mele pe blog. 

You May Also Like

0 Comments