Search

Blugi de maternitate si camasi de pe bonprix.ro

by - marți, martie 23, 2021

 La inceputul lunii martie, am postat pe Instagram articolele de imbracaminte din ultima comanda de pe Bonprix, insa se pare ca stau cam slab cu organizarea si din cauza altor aspecte personale care au necesitat rezolvare, articolul apare cu putina intarziere pe blog. Dar articolul a ramas printre prioritatile de pe blog, asa ca mi-am facut o cafea, m-am asezat confortabil la birou si urmeaza sa va scriu experienta mea cu o noua comanda de pe Bonprix. 

Daca ma urmariti pe Instagram, stiti deja ca in curand o sa am un bebe. In momentul in care scriu acest articol ma apropii de sfarsitul trimestrului 2, iar comanda am facut-o in trimestrul 1. Pe masura pe burtica creste, e nevoie de schimbari in garderoba in special in ceea ce priveste pantalonii. 

Asadar, primul articol de imbracaminte pe care l-am adaugat in cosul de cumparaturi a fost o pereche de colanti blugi pentru gravide. O pereche de astfel de pantaloni sunt absolut esentiali pentru o gravida din punctul meu de vedere. Sunt extrem de confortabili si sustin foarte bine burta. Sunt confectionati dintr-un material de blug elastic, foarte usor de purtat. Pentru ca mi-au placut atat de mult, am mai cumparat doua perechi de jeansi de maternitate, alt model. Bonprix recomanda sa alegeti pantalonii in marimea pe care o purtati de obicei, inainte de sarcina. Asa ca am ales marimea S si imi vin la fix. Banda care vine peste burta este elastica, asadar pantalonii o sa imi fie alaturi ceva timp.

Am ales de asemenea si o bluza cu maneci lungi, care e confectionata din 100% bumbac. Pe langa calitatea materialului, m-a atras modelul si evident imprimeul cu pisici. E o bluza foarte comoda, usor de purtat in orice tinuta casual si am abuzat de ea destul de mult. Imi place si croiul ei si vine tare fain si peste burtica.

Multe articole de imbracaminte sunt deosebite pe bonprix, dar recunosc ca niciodata nu ies de pe site, fara sa analizez si categoria de camasi. Au niste modele atat de faine cu imprimeuri atat de deosebite, incat nu pot sa le rezist. Asa ca m-am ales bineinteles si cu doua camasi. Prima data am pus ochii pe camasa cu imprimeu cu fluturi care e atat de frumoasa si delicata, incat nu ai cum sa ii rezisti. E larguta si lejera, o pot purta si acum cand burta nu e foarte mare si dupa sarcina, deja am in minte zeci de combinatii. Croiul mi-a placut la nebunie, dar recunosc ca am cedat datorita imprimeului si am facut o alegere buna. 

Cred ca am mai mentionat pe blog ca am o slabiciune pentru articolele de imbracaminte cu buline si nu puteam sa trec cu vederea, aceasta minunata camasa cu buline. E foarte lejera si materialul vaporos e foarte placut. Se inchide cu nasturi de sus pana jos, asa ca atunci cand o sa creasca burtica si nu o sa ma mai cuprinda, o sa o port descheiata cu un top dedesupt. 

Sunt multumita si de aceasta data de comanda de pe bonprix, e un magazin la care revin mereu cu drag si gasesc mereu piese foarte faine ! Calitatea articolelor de imbracaminte e ireprosabila si pentru ca urmeaza sa vina pe lume un bebe, deja am pus in cos cateva hainute si pentru el si cu siguranta o sa vi le prezint ! 

You May Also Like

0 Comments