Search

3 modele fashion de rucsacuri dama !

by - marți, martie 30, 2021


Am fost mereu pasionata de genti si simt nevoia sa imi intregesc mereu colectia. Acum cativa ani cand rucsacul a devenit un accesoriu modern care inlocuia geanta, recunosc ca am fost foarte sceptica si a durat ceva timp pana am achizitionat primul rucsac. Am indragit tare mult utilitatea unui rucsac si multitudinea de modele m-a cucerit de-a dreptul. Nu, nu am renuntat la genti, dar recunosc ca in majoritatea timpului apelez la un rucsac pentru ca e mai comod, mai spatios si se adapteaza mai bine stilului meu vestimentar. 

Atunci cand alegem un model fashion de rucsac dama, trebuie sa tinem cont de stilul si nevoile noastre. Asta ne va ajuta sa alegem un rucsac intr-un stil care se adapteaza stilului vestimentar si desigur merge cromatic cu articolele de imbracaminte pe care le avem. Mai jos vreau sa va prezint 3 modele de rucsacuri pe care eu personal le indragesc. 


Un rucsac de dimensiuni medii in nuante neutre e de nelipsit din garderoba mea. Merge la aproape orice tinuta, nu e nevoie de imaginatie pentru asortarea lui si atunci cand sunt in lipsa de inspiratie un rucsac neutru e alegerea mea. E o optiune si pentru acele zile in care am o tinuta mai colorata si atunci prefer ca rucsacul si pantofii sa fie in culori neutre. Am cateva modele pe negru si pe alb, dar in ultima perioada am dezvoltat o adevarata pasiune pentru accesoriile si articolele de imbracaminte gri. Asadar, un rucsac gri e de nelipsit din garderoba mea !


La polul opus rucsacului in nuante neutre, se afla rucsacul in culori vesele. Nu se poate ca un astfel de rucsac sa lipseasca din garderoba mea, in special in sezonul de primavara-vara cand simt nevoia sa port mai multa culoare. Aleg mereu modele versatile care se adapteaza atat unei tinute mai casual, cat si unei tinute mai elegante. De obicei ma imbrac casual, de aceea prefer sa investesc intr-un ruscac pe care il pot adapta la diverse stiluri. Nu ar avea sens sa cumpar un rucsac care se asorteaza doar unei tinute elegante, ar ajunge sa fie purtat mult prea rar. Asadar, un model versatil e mereu solutia.

Atunci cand calatoresti mult sau urmeaza sa devii mamica, un rucsac multifunctional nu trebuie sa iti lipseasca. Pentru ca bebele o sa soseasca curand, un astfel de rucsac mi s-a parut indispensabil. Se poate atasa la carucior si e foarte bine compartimentat, avand un compartiment mare cu cateva buzunare pentru organizarea hainelor, scutecelor, etc. , in fata are un compartiment cu trei buzunare pentru biberoane iar pe lateral are de asemenea doua buzunare mari. Poate fi purtat atat ca si geanta, cat si ca rucsac. E un model care nu e util doar pentru organizarea lucrurilor pentru bebelusi si il voi utiliza cu siguranta si in calatorii. Modul in care permite sa fie aranjate lucrurile in interior, il face foarte practic.


Asadar, desi la inceput am fost sceptica in ceea ce priveste rucsacul, pe parcursul anilor am devenit tot mai apropiata de acest accesoriu atat de util si colectia mea s-a marit considerabil. De regula ma plictisesc repede si simt nevoia de varietate, de aici si colectia de rucsacuri si genti care e intr-o permanenta crestere. In ceea ce priveste materialul, de cele mai multe ori prefer modele din piele ecologica sau textile. Pe langa utilitatea rucsacului e important de asemenea ca materialul sa fie usor de intretinut.

You May Also Like

0 Comments