Search

Ofera celor dragi cutii cadou de sosete !

by - joi, aprilie 01, 2021


Cand vine vorba de alegerea unui cadou pentru o persoana apropiata, totul devine o provocare. Goana dupa cadoul perfect incepe si mereu am preferat sa ofer un cadou care sa fie util si practic. Nu obisnuiesc sa cumpar obiecte de decor pe care mai apoi sa se aseze praful si doar sa aglomereze casa cuiva.

Insa bineinteles, usor de spus...dar totusi greu de gasit cadoul perfect care sa fie si apreciat si util. Obisnuiesc sa fac mult mai des cumparaturi online decat fizic, e mult mai comod pentru mine si scap de aglomeratiile din magazine. In cautarile mele pentru un cadou am gasit un site cu o gama variata de cutii sosete cadou. Am gasit foarte multe modele faine, asa ca am cumparat cateva perechi pentru mine. Imi place sa port soseste negre sau albe, insa sunt si adepta sosetelor cu imprimeu haios si m-am bucurat sa gasesc o gama atat de variata de modele pe site.

De aici mi-a venit si ideea de a include sosetele in cadourile oferite. De fapt ideea a pornit de la seturile de sosete care mi-au atras atentia pe site. Ar putea fi banal sa apari cu un cadou cu trei perechi de sosete cumparate la intamplare. Insa m-am bucurat sa vad imaginatie din partea producatorilor si cutiile cadou cu sosete mi se par absolut geniale.

De exemplu aceasta cutie cadou contine un set de 10 perechi de sosete cu imprimeu vesel de note muzicale. In cutia cadou se gasesc atat sosete negre, cat si sosete albe si colorate. Iar imprimeul e de-a dreptul delicios. Mi se pare un cadou foarte fain, haios si util de oferit in special membrilor familiei sau prietenilor apropiati. Cu totii avem acel prieten haios care s-ar bucura cu siguranta de un astfel de cadou. Sau poate ai un prieten care e pasionat de muzica ! Sunt sigura ca ar fi incantat de un cadou util, dar care sa reprezinte pasiunea sa pentru notele muzicale.


Desigur, nu toata lumea e fan culori puternice si multa lume prefera sosetele albe si negre din simplul fapt ca sunt mai usor de integrat in tinute. Sunt potrivite de asemenea cuiva care se imbraca basic. Exista o astfel de cutie cadou care contine 12 perechi de sosete albe si 13 perechi de sosete negre. Sunt realizate din bumbac 100%, asadar un cadou practic si calitativ.


Am gasit pe site si acest set smiley care cuprinde 14 seturi de sosete pentru tine si jumatatea ta. Sau pentru cuplul caruia vrei sa ii faci un cadou ! Modelele sunt culorate si extrem de haioase. Un astfel de cadou e cu siguranta apreciat de un cuplu care are dezvoltat simtul umorului. Iar sosetele pereche sunt chiar foarte haioase !

Mi se par foarte interesante aceste cutii de sosete nu doar pentru un cadou util, insa si pentru uz propriu. Atunci cand sosetele vechi se uzeaza e foarte comod sa comandam o noua cutie si scapam de batai de cap. Pe site gasiti o varietate de modele de cutii cadou cu sosete atat pentru barbati cat si pentru dama. Varietatea e foarte mare si cu siguranta aveti de unde alege. Sunt disponibile atat sosete scurte, sosete lungi, cat si cutii cu perechi de talpici ideali pentru sezonul cald.

Modele prezentate apartin brandului Ciserom, a carui poveste incepe din 1972. Ciserom a primit nenumarate premii si titulatura "Cel mai promitator brand romanesc". Sosetele sunt realizate dupa cele mai inalte standarde, cu atentie la detalii si folosind materie prima de calitate. Gasiti la ei sosete dama, sosete barbati si sosete copii si variatiuni ale produselor, precum dresuri, sosete medicale, etc. Calitatea produselor e desavarsita, preturile sunt mici iar faptul ca e un brand romanesc e o mandrie si ma bucur ca avem ocazia sa sustinem afaceri locale care pun pret pe calitate si pe o experienta placuta a cumparatorului.

Ciserom vinde si en-gros, asa ca daca aveti o mica afacere, nu ezitati sa ii contactati pentru a va furniza preturile speciale. Ii gasiti pe site bineinteles, la adresa de mail ciserom@ciserom.ro sau la telefon : +40 758 064 386.

Sper sa va incante propunerea mea de cutii cadou de sosete ! Sosete foloseste toata lumea, asadar de ce nu ai oferi cadou o astfel de cutie ? Sunt sigura ca ai surprinde placut si cel mai important...cadoul tau o sa fie util, nu aruncat intr-un colt si uitat curand.

You May Also Like

0 Comments