Search

Articole preferate din colectia noua de toamna 2021 Starhiners

by - miercuri, septembrie 22, 2021

 


La fiecare inceput de anotimp sortez hainele. In cazul de fata hainele de toamna iau locul hainelor de vara. De obicei e si momentul in care sortez hainele. Aleg ce port, ce arunc si ce donez. Incerc pe cat posibil sa pastrez dulapul aerisit...desi nu prea reusesc, merita laudat efortul, nu-i asa ? Pe langa curatenia din dulap, la inceputul fiecarui anotimp funzaresc magazinele online ca sa vad cu ce colectii noi de intampina. Unul dintre magazinele mele preferate e Starshiners si din punctul meu de vedere hainele sunt deosebite in comparatie cu ale altor magazine. In 17 septembrie au lansat colectia de toamna 2021 care cuprinde articole vestimentare variate si vreau sa mentionez in articol cateva care mi-au atras atentia.

  • Rochie din piele ecologica scurta cu un croi drept cu maneci bufante si accesoriu tip curea ! Verifica stoc si pret

Rochiar din imitatie de piele nu are captuseala si tiv si este ideala pentru evenimentele sezonului de toamna. Umerii sunt bufanti iar cureaua este detasabila. Rochia are pense in talie. Se poate accesoriza in multe feluri iar recomandarea celor de la Starshiners este ca rochia sa fie purtata cu cizme peste genunchi si accesorizata cu o palarie pentru un look ultra chic. Este disponibila in 3 culori si desi toate sunt frumoase, cea nude mi se pare cea mai atragatoare.

Fusta are un croi foarte fain, ador fustele creion deoarece complimenteaza foarte frumos orice tip de silueta. Iar imprimeul e cu adevarat deosebit. Puloverul maro e o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba in anotimpul de toamna, fiind un articol foarte versatil care se preteaza la diferite tinute. Imi place la nebunie asocierea unei fuste colorate cu un pulover neutru. 


O fusta cu un imprimeu foarte deosebit care din punctul meu de vedere e ideala vara, dar poate sa fie integrata cu succes si intr-o tinuta de toamna. Ador astfel de piese versatile care se pot purta mai multe sezoane. Fusta are fermoar ascuns la spate si materialul e de-a dreptul deosebit. Puteti vedea pe site si close-up.


O pereche de pantaloni negri e absolut esentiala in orice garderoba, in orice anotimp. Pe mine m-au salvat de multe ori din impas pantalonii negri. Se adapteaza usor si se pot integra in nenumarate tinute de la casual, la elegant. Imi place croiul pantalonilor de pe Starshiners si imi place pentru ca au talie inalta. 


  • Trench maro cu croi drept, lung din material gros si fin la atingere ! Vezi stoc si pret
Ce-ar fi toamna fara un trench calduros ? E unul dintre articolele mele vestimentare preferate in acest anotimp si prefer modelele in culori pamantii. Acest trech de la Starshiners este un model versatil care se adapteaza atat unei tinute casual cat si unei tinute mai sofisticate. Mancecile sunt prinse intr-un nasture, dar pot fi purtate si lungi. Materialul este de o grosime medie, elastic si fin la atingere.


Nu stiu ce imi place mai mult la bluza asta. Croiul sau culoarea ? Cred ca ambele. E un model aparent banal dar il vad integrat in atat de multe tinute. Bluze cu croi larg si material subtire tricotat sunt printre preferatele mele in anotimpul de toamna ! 

Va las mai jos un colaj cu poze cu o parte din colectia noua de toamna 2021 Starshiners


Umeaza curand Black Friday, asa ca nu uita sa adaugi in cos articolele preferate! 


You May Also Like

0 Comments