Search

Produse pentru sprancene perfecte !

by - marți, septembrie 21, 2021


Desi mi-a placut mereu sa ma machiez mai mult sau mai putin, depinde de perioada, cu mult timp in urma nu reuseam sub nici o forma sa imi conturez sprancenele si de cele mai multe ori stricam machiajul din cauza asta. Pe parcurs am prins mai multa experienta si cu ajutorul produselor potrivite, lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai bine. Am cochetat la un moment dat cu ideea de a a-mi tatua sprancenele dar gandul ca nu o sa imi placa rezultatul si nu o sa pot da inapoi nu m-a lasat sa fac asta. 

Nu am abordat prea des subiectul sprancenelor si vreau sa scriu in acest articol despre produsele pe care le folosesc. 

Aproape zilnic folosesc un gel sprancene si acesta de la Essence imi e tare drag. E de fapt singurul pe care l-am incercat vreodata, dar pentru ca mi-a placut atat de mult prima data cand l-am incercat, tot pe el il recumpar. Imi place pentru ca aseaza firele rebele si ofera o oarecare structura sprancenelor. Nu lasa deloc sprancenele incarcate, se pastreaza un aspect natural si e potrivit pentru zi de zi din punctul meu de vedere. Are un aplicator cu o pensula foarte delicata si precisa, aplicarea se face foarte usor si foarte rapid. Iar cand esti mama, te imprietenesti usor cu tot ce inseamna bun si rapid :D.

La capitolul farduri de sprancene am experimentat destul de multe produse. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Intr-o comanda anterioara pe notino am cumparat si aceasta paleta de farduri pentru sprancene de la Revolution. Fara sa am asteptari mari, dar am fost placut surprinsa cat de faina e si cat de bine mi se potriveste. Cel mai mare avantaj al paletei e ca nu sunt prafoase fardurile si nu incarca sprancenele, cum am patit de la alte produse. Este si o ceara pentru fixare in paleta, insa pentru fixare prefer sa folosesc gelul de la Essence pe care l-am mentionat mai sus pentru ca e mai usor de aplicat. In mod surprinzator pensula aceea micuta si penseta sunt foarte bune si s-au dovedit de mare ajutor la nevoie. Nuantele mi se potrivesc foarte bine, cea inchisa o folosesc mai rar si doar pentru codita sprancenelor. 

Dar pentru ca m-am perfectionat in conturare atunci cand vreau sprancene perfecte am si un atu in maneca. De cateva ori mi-am vopsit sprancenele si pentru ca a fost un esec total am renuntat. Anul trecut in primavara am cumparat o vopsea sprancene de la Delia Cosmetics, am incercat-o si mi-a placut. Trebuie doar putina atentie la aplicare ca sa fie totul perfect. De atunci am prins curaj si inainte de un concediu sau atunci cand imi doresc sprancene conturate fara sa fac asta zilnic, apelez la vopseaua de sprancene. Ramane pe sprancene cam 10-12 zile in cazul meu si cantitatea de produs din tub ajunge cam pentru 14 utilizari. E un produs tare spornic si ieftin. Intensitatea nuantei poate varia in functie de timpul de actiune. Cu cat se lasa vopseaua sa actioneze mai mult, cu atat nuante e mai inchisa. Pentru a obtine nuanta ideala pentru mine, eu o las sa actioneze 4-5 minute. 


Nu folosesc produse aparte neaparat pentru conturarea sprancenelor, dar folosesc produse bune si eficiente care mie imi sunt de ajutor. Si poate va inspira si pe voi ! E important sa acordam atentie sprancenelor, ele sunt rama tenului nostru ! 

You May Also Like

0 Comments