Search

3 rochii noi de pe Femme Luxe

by - duminică, septembrie 19, 2021

 


Am mentionat atat de des pe blog obsesia mea pentru rochii incat a devenit un cliseu. De aproximativ un an jumatate fac frecvent comenzi pe site-ul Femme Luxe si aproape la fiecare comanda am adaugat in cos si rochii. Au fost si cateva exceptii, dar prea putine. N-am mai facut de mult insa o comanda care sa fie compusa doar din rochii. Cand m-am uitat in categoria dresses de pe site, am pus ochii pe multe modele. Au atat de multe rochii incat mi-a fost foarte greu sa ma decid. Apoi mi-am dat seama ca nu am prea multe rochii albe si negre si am navigat printre aceste modele si mai jos va prezint alegerile mele.


M-am plans si in articolul trecut ca inca nu mi-am recuperat talia si greutatea de dinainte de sarcina, dar fac progrese. Nu pun presiune pe mine, insa imi doresc ca pana la sfarsitul anului sa revin la greutatea initiala de slabanoaga :D.

Din categoria white dresses am ales doua rochii cu material identic, dar diferite ca si model. Prima are bretele si un decolteu foarte generos. Mai generos decat ma asteptam. Are ca un fel de incretiruri pe elastic pe laterale, astfel incat lungimea poate sa fie adaptata in functie de preferinte. Cealalta rochie alba are maneci si in zona pieptului se creeaza o fundita. E rochie foarte frumoasa, mult mai frumoasa decat transimite poza. Imi plac ambele modele, le-am luat pe amandoua pentru ca mi-a fost foarte greu sa ma decid care imi place mai mult. Dar ambele sunt superbe ! 



Mi-a fost mare teama sa nu fie transparente...asta se intampla in cazul multor rochii albe. Dar din fericire in cazul de fata materialul e opac si nu se vede absolut nimic prin el. Se simte foarte delicat pe piele si ambele rochii sunt comode. Materialul e elastic si rochiile se imbraca usor, desi nu au fermoar. 


In categiria black dresses sunt de asemenea atat de multe rochii incat alegerea a fost tare grea ! Am ales insa o rochie neagra aparent simpla, dar cu detalii care din punctul meu de vedere fac diferenta. Cel mai interesant mi se pare croiala din partea de sus a rochiei. In interior are ca un fel de structura de corset, ceea ce ofera volum in partea de sus. Desi nu are bretele, sustinerea e foarte buna deoarece pe interior in partea de sus are o banda de silicon care nu permite rochiei sa alunece. Se inchide la spate cu fermoar si pe margini are un snur cu ajutorul caruia se poate ajusta lungimea dupa preferinte. Materialul e dublat, rochia nu e deloc transparenta. Nu e un negru banal, are si o stralucire usoara materialul pe care mi-a fost cam dificil sa o surprind in poza.

Chiar imi era doar de rochii noi si ma bucur de alegerile facute. Toate le-am ales marimea S si mi se potrivesc foarte bine. Mi se vor potrivi si mai bine cand voi scapa de acele cateva kg in plus. Sunt multumita de alegerile facute. Rochiile sunt foarte frumoase si preturile de pe Femme Luxe sunt foarte accesibile ! 


You May Also Like

0 Comments