Search

Produse preferate de la Avon din gama Anew

by - marți, august 15, 2023

Cand ma gandesc la Avon, ma gandesc cu nostalgie la perioada de liceu in care ne strangeam noi fetele sa rasfoim catalogul si cu cata emotie asteptam apoi sa primim produsele. De-a lungul anilor am fost nu doar consumatoare de produse Avon, dar si reprezentant. Si astazi le mai folosesc produsele si chiar am si cateva preferate, despre care vreau sa va scriu in acest articol.


Anul trecut Avon a lansat gama Anew Sensitive+ si am folosit toate cele 3 produse mai exact gel de curatare, crema de ochi si crema de fata.

Gelul de curatare are o formula special conceputa cu activi care calmeaza pielea. E foarte delicat si eficient in acelasi timp. Nu usuca tenul si indeparteaza toate impuritatile. Textura lui este cremoasa si fina. L-am utilizat atat in rutina de dimineata, cat si in rutina de seara si isi face treaba exemplar. E exact ce imi doresc de la un astfel de produs : sa fie eficient, dar bland in acelasi timp.

Crema pentru ochi este creata cu tehnologia premiata ProtinolTM, cu o formula duala de colagen si activi calmanti. Am inceput utilizarea cremei in perioada in care din greseala a ajuns peroxid de benzoil pe pielea din jurul ochilor si asta a cauzat o sensibilitate deranjanta manifestata prin roseata si usturime. Crema de ochi Anew Sensitive+ si-a dovedit eficienta. Chiar a doua zi dupa aplicare, pielea nu mai era atat de afectata. Hidrateaza foarte bine pielea din jurul ochilor, are o formula blanda si eficienta si utilizata pe termen lung ajuta la diminuarea liniilor fine.

Crema pentru fata este creata tot cu tehnologia ProtinolTM si a fost dragoste la prima aplicare. Are o textura luxurianta si extrem de fina, un adevarat rasfat. E o crema hidratanta, ofera luminozitate tenului, are efect de calmare a pielii. Imbunatateste aspectul pielii redandu-i elasticitatea. Lasa pielea foarte catifelata dupa utilizare, nu e deloc lipicioasa sau in vreun fel deranjanta.

Produsele nu contin parfum, alcool, uleiuri esentiale si sunt testate dermatologic, alergologic si clinic.


Tot din gama Anew printre preferatele mele se numara si crema de ochi Anew Power si serul Avon Anew Power

Crema de ochi are o textura foarte fina care se topeste parca la contact cu pielea si se simte foarte catifelata pe piele. In urma utilizarii am sesizat ca ridurile fine au un aspect mai placut iar pielea un aspect mai hidratat. Chiar m-a surprins efectul acestei creme si o recomand cu drag! 

Serul a fost de asemenea dragoste la prima vedere. Nici nu se putea altfel avand in vedere ca vizual arata foarte bine. Un ser roz, cu sclipici intr-un recipient elegant ar cuceri orice femeie fara indoiala. Il apreciez pentru ca ofera hidratare si luminozitate tenului. Dupa o utilizare mai indelungata am observat ca are un impact si asupra porilor, care au un aspect mai placut, necongestionat si optic par mai mici. 

Pe langa produse de ingrijire a tenului de la Avon mai cumpar uneori si geluri de dus, dar am si cateva parfumuri care nu imi lipsesc niciodata despre care poate o sa va scriu intr-un alt articol. 

You May Also Like

0 Comments