Search

3 fonduri de ten cu acoperire mare si rezistenta indelungata

by - vineri, octombrie 27, 2023

 Pentru machiajul de zi cu zi, prefer un fond de ten cu acoperire medie sau un bb cream. Insa pentru machiajul de seara, sau pentru un machiaj pentru un eveniment, prefer un fond de ten cu o acoperire mare. Calitatea produsului e foarte importanta. Cand acoperirea e mare, un produs de slaba calitate va arata rau pe ten. Second skin se poate obtine si cand folosim un produs cu acoperire inalta. 



Despre asta vorbim in acest articol si am 3 recomandari pentru voi : 

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay In Place este cu adevarat remarcabil. Primul lucru care m-a surprins a fost rezistenta sa uimitoare. Chiar si dupa o zi lunga si plina de activitati, fondul de ten ramane la locul lui fara sa necesite retusuri constante. Textura este fina si usor de aplicat, iar acoperirea e excelenta. Uniformizeaza nuanta pielii si acopera imperfectiunile fara sa incarce tenul. Un mare avantaj e gama larga de nuante disponibile, imposibil sa nu gasesti nuanta potrivita pentru tenul tau. 

Acoperirea se poate construi, daca va doriti o acoperire mica puteti aplica o cantitate mica de produs. Iar pentru o acoperire mare se pot adauga mai multe straturi de produs si isi pastreaza aspectul natural. Nu doar acoperirea e punctul forte al produsului, ci si rezistenta. Desi am un ten cu exces de sebum, rezista foarte bine acest produs pe piele multe ore.

Bobbi Brown Skin Long Wear Weightless Foundation este o alegere excelenta in special pentru persoanele cu ten gras. Una dintre cele mai notabile caracteristici este efectul matifiant pe care il ofera pielii. Tenul gras poate fi o provocare, dar acest fond de ten pastreaza luciul nedorit sub control pe durata intregii zile. Nu este doar weightless (usor), ci si long wear (rezistent), ceea ce este un mare avantaj pentru tenul gras.

Textura este fina si se simte confortabil pe ten. Se aplica uniform si nu creeaza aspectul de masca. Nu oxideaza pe piele si desi are o acoperire mare, arata foarte naturat pe piele.

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid a fost printre primele fonduri de ten din categoria high end pe care le-am avut si de-a lungul timpului l-am recumparat de cateva ori si n-am de gand sa renunt la el. Camufleaza imperfectiunile, nu accentueaza acneea si arata foarte natural pe piele. E un fond de ten cu acoperire mare si o rezistenta indelungata. Rezista pe piele cateva ore bune fara sa fie nevoie de retusuri. Mi se pare ca e fondul de ten care arata cel mai bine in poze, de parca ai avea filtru pe fata. Atat de neted si perfect arata. Are o textura cu care se lucreaza usor, nu intinde bine si daca pe celelalte doua fonduri de ten mentionate mai sus imi place sa le aplic cu pensula, Mac Studio Fix mi se pare ca arata mai bine aplicat cu buretelul umed. E disponibil intr-o varietate de nuante, un mare plus! 

In concluzie, alegerea unui fond de ten cu acoperire ridicata poate face o diferenta semnificativa in obtinerea unui ten impecabil si uniform. Cu numeroase optiuni disponibile pe piata, este important sa tii cont de tipul tau de ten, necesitatile si preferintele personale. Recomandarile de mai sus, de la fonduri de ten de incredere precum Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place la MAC Cosmetics Studio Fix Fluid si Bobbi Brown Skin Long Wear Weightless Foundation, acopera o gama variata de nevoi.

Indiferent de alegerea ta, asigura-te ca aplici fondul de ten cu atentie, pentru a obtine un aspect natural si fara cusur. In plus, nu uita sa ingrijesti baza tenului tau, aplicand corect produsele de hidratare si protectie solara, pentru un ten sanatos si stralucitor.

In cele din urma, fondul de ten cu acoperire ridicata poate fi un aliat de incredere in arsenalul tau de machiaj, ajutandu-te sa te simti sigura si sa obtii un ten impecabil in orice situatie speciala sau de zi cu zi. Alege cu intelepciune si bucura-te de beneficiile unui ten perfect acoperit.

You May Also Like

0 Comments