Search

Castigatoare giveaway Amitha!!!

by - vineri, decembrie 30, 2011

Hello!!! A venit timpul sa anunt castigatoarea concursului Amitha!!!

Ca de obicei sunt dezamagita de rezultate...acum poate mai mult ca oricand...
Nu am verificat toate inscrierile ci doar pe cea castigatoare.....dar mi-a fost de ajuns sa citesc ce ati unele la cerinta obligatorie "Postarea preferata de pe blog".... Raspunsul comun "toate" mie sincer imi suna a nepasare si ca habar nu aveti despre ce scriu eu pe aici si doriti doar sa castigati.  Pe langa "toate" multe ati scris "acest concurs" sau "concursul x" ....da am inteles ca intrati exclusiv pentru concurs ceea ce nu ma deranjeaza asa tare sa zicem...dar hello acela e un giveaway si nu o postare specifica tematicii blogului...macar ati fost sincere:)))
Apoi am fost uimita de 2 fete care mi-au spus ca le place x postare....care de fapt nici macar nu exista pe blogul meu:))) E rasu' plansu'. Macar de bun simt sa va uitati la postarea de mai jos si sa ii scrieti titlul. WTF?!?! Ahhh...si ca va plac fluturasii de pe blog nu are nici o legatura cu postarea:)))
Nu stiu daca toate blogeritele se simt dezamagite in asemenea situatii...insa trebuie sa recunosc ca mie imi pica greu. Ceea ce scriu aici pe blog e pentru ca imi place si nu oblig pe nimeni sa citeasca sau sa comenteze..insa....cautarea sponsorilor si organizarea concursurilor reprezinta un stres....un stres pe care mi l-am asumat in speranta de a face fericite fetele. Stiu si eu ce fericite sunteti atunci cand castigati...am trait si eu emotia...insa nu am participat la concursuri in bataie de joc(suna cam dur:)) ) .

Tin sa le multumesc fetelor care au respectat regulile si care mi-au scris cu sinceritate ce le place la blogul meu si pe care le-am ajutat intr-o oarecare masura cu sfaturile mele. De asemenea va multumesc pentru urarile transmise si va doresc si eu toate cele bune si un An  Nou Fericit.
Sa ma scuzati daca am fost putin cam dura mai sus....dar nu m-am putut abtine:)))
Oricum prea putine o sa citeasca "romanul" de mai sus si o sa treaca direct la nr. castigator...

Am dat random list de 3 ori sa amestec numele bine si random intai a ales
- nr.51 (Marilena Maftei) insa draga de ea  mi-a lasat share catre alt concurs...o fi din greseala, neatentie...habar n-am.. Dar nu are nici o legatura cu blogul meu asa ca am trecut la next step...o alta eroare:)))
- nr. 9 (Alexandra Malina) - nu s-a abonat la newsletter
Ma bucur ca am renuntat la a verifica fiecare inscriere ca imi faceam suficienti nervi dar nu vreau sa ma incarc cu energie  negativa si promit ca pe viitor sa nu mai bag in seama astfel de situatii:)


In cele din urma castigatoarea e :

click pe poza pt a o mari

Felicitari!!! Te rog sa ma contactezi prin intermediul formularului de contact pana in data de 2 ianuarie.
* premiul va fi livrat de catre sponsor

You May Also Like

0 Comments