Search

Top 10 produse Ziaja preferate

by - luni, aprilie 10, 2023

Ziaja este un brand polonez fondat de o familie de farmacisti si a devenit un brand ale carui produse se regasesc international si s-a remarcat in principal prin preturile reduse. Ambalajul minimalist, produsele minimaliste si un marketing in limite, au ajutat ca preturile sa se mentina mici pe parcursul anilor. Brandul cuprinde produse pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, ingrijirea parului si produse pentru copii. 

De-a lungul anilor am incercat si folosit destul de multe produse, asadar daca trag o linie pot sa declar deja produsele preferate. In mare parte preferintele mele se indreapta catre produsele dedicate ingrijirii corpului si a tenului. 

Top 10 produse Ziaja preferate

Desi ordinea produselor mentionat e aleatorie, daca ar fi sa aleg cel mai fain produs de la Ziaja, atunci fara indoiala lotiunea autobronzanta Ziaja e pe locul 1. Nu e doar un produs favorit de la acest brand, insa e in topul autobronzantelor mele preferate. Desi ani intregi am tot testat astfel de produse, m-am oprit la Ziaja si nu mai simt nevoia sa incerc si altceva. Daca doriti sa cititi mai multe despre produs si sa vedeti poze before/after, gasiti un review aici.



Tot din aceeasi gama cu lotiunea autobronzanta sunt absolut indragostita de acest scrub pentru corp Ziaja, E foarte eficient, insa suficient de delicat pentru ca nu mi-a provocat nici un fel de probleme. Il folosesc de 2 ori pe saptamana maxim si lasa pielea extrem de catifelata. In plus are un miros fain, incat ma abtin sa nu il gust. Contine si cateva uleiuri in compozitie, asadar lasa pielea hidratata dupa utilizare. 


Nu mai tin minte exact cate produse pentru par am incercat de la Ziaja, dar printre preferatele mele in materie de sampon ramane acest sampon cu proteine din lapte de capra si keratina. Are un pret foarte bun si o cantitate generoasa de 400 ml. Curata delicat parul, nu il incurca, nu il lasa aspru si nici nu imi provoaca vreun disconfort. E un sampon foarte fain si il recumpar destul de des.

Din aceeasi gama cu samponul, imi place tare mult masca de par cu proteine din lapte de capra si keratina. Avand in vedere ca ma vopsesc blond si am si decolorant in par, podoaba capilara are nevoie de suficient de multa hidratare si proteina. Masca de par Ziaja se intelege bine cu parul meu, ii ofera o hidratare de care sunt multumita si in plus ma dau in vant dupa mirosul ei delicat. Nu tin metoda Curly Girl, dar stiu ca masca e potrivita si pentru adeptele acestei metode.

Urmatoarele pozitii din topul preferintelor sunt ocupate de doua produse pe care le-am cumparat tot impreuna, pentru ca le-am gasiti mereu la oferta 1+1 gratis. E vorba despre setul compus din lotiune de corp + gel de dus cu unt de portocale. Lotiunea e un produs hidratant basic, e potrivita pentru o piele normala si gelul de dus evident curata pielea. Nu e nimic wow despre produse, nu fac nimic in plus fata de ce ar trebui sa faca...adica sa hidrateze si respectiv sa curete. Dar motivul pentru care ma dau in vant dupa ele, e mirosul atat de superb de portocala. Nu e un miros artificial, nici deranjant...e ca o explozie fresh de portocale. In plus setul are un pret foarte bun si il recumpar mai mereu.


Din gama de produse destinate ingirjirii tenului nu am incercat atat de multe produse, astfel incat sa pot numi niste preferate. Dar am recumparat destul de des masca de fata pentru ten sensibil. E tagetata ca fiind pentru ten sensibil deoarece nu contine parfum, uleiuri  esentiale si alcool. Consider asadar ca e potrivita oricarui tip de ten care are nevoie de un plus de hidratare. Masca contine ingrediente hidratante si calmante printre care glicerina, licorice root, squalane, panthenol, vitamina E. E o masca hidratanta, placut de utilizat si evident si ea are un pret foarte mic. 


Tot din categoria mastilor de par, am mereu in baie si rezerve in dulap din masca hranitoare si regeneranta pentru par uscat si degradat. E o masca mai hidratanta decat masca cu proteine din lapte de capra, insa pentru parul meu o simt si putin mai grea. Pentru mine nu e o masca pe care sa o folosesc dupa fiecare spalare pentru ca am impresia uneori ca imi incarca parul. O sa va intrebati si atunci de ce se numara printre preferate ? Ei bine, daca iti vopsesti parul chimic sau il decolorezi, stii ca dupa procedura ai nevoie de o masca mai hidratanta care sa aduca podoaba capilara pe linia de plutire. Si cam asta face masca asta. Am sesizat o diferenta destul de mare atunci cand am folosit-o si cand nu. Si chiar ajuta parul proaspat vopsit/decolorat sa isi recapete vitalitatea, asadar ma asigur ca o am mereu prin preajma.

Pentru ca sunt o mare iubitoare de bai lungi si calde, spumanetele de baie nu imi lipsesc niciodata. Am incercat de la Ziaja toate variantele de spumante de baie, mi-au placut toate nu am ce sa le reprosez. Dar am ramas fidela spumantului cu extract de smochina italiana. Are o aroma atat de delicata, usor dulce dar totusi fresh incat am devenit dependenta de el si l-am recumparat fara incetare. Are de asemenea o cantitate generoasa si un pret mic la fel ca restul produselor Ziaja.

Sunt o fana a aromei de unt de cacao, asa ca acest balsam de buze cu unt de cacao si-a facut loc rapid printre produsele mele preferate. Miroase tare fain, e foarte hidratant, nu ramane lipicios pe buze. Pentru mine e potrivit ca balsam de buze de zi cu zi, de intretinere sa spun asa. Asadar cam mai mereu il am cu mine in geanta. 

Cam acesta e topul celor 10 produse preferate Ziaja. De-a lungul timpului am incercat mai multe produse care mi-au placut, insa am preferat sa le mentionez doar pe acelea pe care le-am recumparat de mai multe ori si si-au castigat dreptul de produse preferate. Calitatea produselor e buna, preturile sunt foarte mici si de cele mai multe ori cumpar seturi de produse Ziaja 1+1 gratis pentru ca e mai avantajos si cand le gasesc la set imi fac si stocuri.

You May Also Like

0 Comments