Search

Review - Suspensie de vitamina C 23% + HA The Ordinary

by - luni, august 10, 2020

Review - Suspensie de vitamina C 23% + HA The Ordinary


Printre ingredientele mele preferate din produsele de skincare se numara si vitamina C, un ingredient pe care il folosesc deja de aproape 8 luni, iar in acest articol va prezint unul dintre produsele mele preferate cu vitamina C. Produsul a fost atent testat pe o perioada de cateva luni, astfel incat sa pot oferi detalii cat mai amanuntite. 

Beneficii vitamina C : 

 - Ofera luminozitate tenului 
- Ajuta la tratarea petelor pigmentare
- Folosita dimineata potenteaza efectul cremei cu spf
- Uniformizeaza nuanta tenului 
- Ofera stralucire tenului
- Stimuleaza productia de colagen



O perioada de cateva luni am folosit Suspensia de Vitamina C 23% + HA The Ordinary si a fost de fapt primul meu produs cu o concentratie atat de mare de vitamina C. Produsul e de fapt o suspensie de vitamina C,  care e o formula solubila in ulei, nu in apa, asadar riscul de oxidare e scazut, aproape de 0. 

Produsul nu contine parfum, uleiuri esentiale, parfum, sau alte ingrediente iritante. Este de asemenea un produs vegan si cruelty free ! 


Suspensia de vitamina C The Ordinary, are o textura cremoasa usor uleioasa cu care mi-a fost dificil putin sa ma acomodez la inceput. Are in compozitie si sfere de acid hialuronic care se simt pe piele si trebuie masat putin pentru a se topi. E o senzatie ciudata...ca si cum esti la mare si dupa ce te dai cu crema se lipeste nisip de fata. Cel putin asta e senzatia pe care mi-a dat-o mie. Dupa aproximativ o luna si jumatate de la utilizare am aplicat produsul pe tenul usor umezit, ceea ce a ajutat la absoarbia lui iar sferele de acid hialuronic s-au topit mai usor si nu am mai avut aceea senzatie nisipoasa. 

Suspensia de vitamina C am aplicat-o seara pe tenul curat de aproximativ 2-3 ori pe saptamana in zilele in care nu am folosit acizi exfolianti. La inceput am simtit usoare piscaturi, care au disparut dupa o perioada pentru ca tenul s-a obisnuit cu acest ingredient. 

Desi vitamina C potenteaza efectul cremelor cu protectie solara, mi-a fost cam dificil sa folosesc produsul dimineata, deoarece trebuia sa astept destul de mult sa se absoarba in piele inainte de a aplica crema cu spf. De aceea am preferat sa il folosesc seara. In orice caz, produsele cu continut mare de vitamina C sunt indicate sa fie folosite seara. Desi dimineata pot fi utile, din cauza excesului de sebum, vitamina C poate oxida in pori, ceea ce duce la puncte negre. 

Eu am un ten mixt si m-am inteles bine cu suspensia de vitamina C, insa avand in vedere ca e un produs solubil in ulei, consider ca e potrivit si unui ten uscat sau normal.

Rezultatele mi-au placut foarte mult si dupa primele utilizari am observat ca tenul e mai luminos si pe parcurs m-a ajutat foarte mult si cu petele post acneice. Iar toate astea au contribuit la un ten mult mai uniform. 
Nu am melasma din fericire, dar daca va confruntati cu aceasta problema, consider ca nu ar trebui sa va lipseasca vitamina C din rutina, fiind un ingredient cheie in tratarea petelor. 

E un produs eficient, am vazut intr-adevar rezultate si cu siguranta il voi recumpara la un moment dat. Ramane acolo pe lista pana ma reintorc la el, deoarece imi doresc sa testez cat mai multe produse cu vitamina C. Momentan folosesc serul C-Glow 15% vitamina C, despre care urmeaza sa va scriu curand.

Suspensia de vitamina C 23%+HA The Ordinary, o gasiti aici.The Ordinary are mai multe variante de vitamina C, iar ghidul complet, il gasiti aici.

Toate produsele The Ordinary le comand de pe site-ul Deciem pentru ca sunt mereu stocuri la produse, livrarea este gratuita la comenzile de minim 25 de euro, iar comanda vine prin curier in aproximativ 7-10 zile prin curier. Se ofera si numar de tracking pentru a urmari coletul. 

Voi folositi produse cu vitamina C ? Care e produsul vostru preferat ?

You May Also Like

20 Comments

  1. Si eu folosesc produse cu Vitamina C daaaar....cred ca sunt ultima persoană de pe planeta care nu a folosit nimic de la The Ordinary 😅😅

    RăspundețiȘtergere
  2. Serul meu preferat cu vitamina C este tot de la, Ordinary. A făcut minuni cu tenul meu. O sa încerc și acest produs, are o concentrație mai mare de vitamina C, cu siguranță o să fiu mai mult decât mulțumită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa sti ca si eu folosesc aceasta crema.Sunt foarte multumita de ea 😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte util articolul, mulțumim. Folosesc si eu suspensia asta, dar ne impacam mai greu. Am folosit de la ACM înainte, care a facut minuni. Cea de 15% care se amesteca cu praful in momentul deschiderii, deci 0 sanse de oxidare. Sunt curioasa de C-glow, abia aștept să citesc articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ca e mai greu din cauza texturii care nu e cea mai placuta din lume :D . Urmeaza sa scriu curand si despre C-Glow :)

      Ștergere
  5. Nu stiam ca exista creme cu vitamina C, am folosit produse cosmetice doar cu vitamina E, despre care se spune ca mentine tonusul si intinereste - ma rog, asa suna reclama :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant. Am auzit lucruri bune despre produsele cu vitamina C. Dar si ma numar printre persoanele care nu au incercat The Ordinary.

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm, chiar ma intereseaza acest produs, o sa-l caut si eu neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt atat de multe produse pe care vreau sa le incerc in viata asta... cele de la the ordinary sunt clar printre ele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit. Acesta pare tare bun și aș vrea să îl încerc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot ceea ce contine Vit C este benefic din pct meu de vedere, nu stiam de existenta acestei creme deci o sa o iau in considerare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu m-am inteles bine cu vitamina C in formula asta, in schimb folosesc produsele cu vit C de la Pixi si ma impac minunat cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat nimic de la acest brand. Tare as vrea sa incerc serul pentru cearcane

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu vitamina C nu cred ca am incercat vreun produs. Totusi, cele de la The Ordinary ma tenteaza si pe mine de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru mine daca un produs cosmetic contine vitamina C este deja un mare plus. Nu le-am incercat dar chiar ma gandeam zilele acestea la produsele lor pentru ca le-am tot vazut in online.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu cateva pete de la acnee, si eram in cautarea unui produs care sa le estompeze, recomandarea ta vine la fix.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intr-un timp mi-am dat si eu o comanda generoasa pe Deciem si mi-am luat muuulte produse printre care si Vitamina C. Credd ca prefer sa raman la combinatii de produse gata preparate pentru ca daca nu ai o rutina suficient de riguroasa .... genul asta de produse pot face mult rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca folosim sau nu produse The Ordinary, consider ca trebuie sa ne ingrijim tenul.
      Cu orice produs pe care nu il folosim corespunzator putem face mai mult rau decat bine.

      Ștergere