Search

De ce sa oferi cadou bratari personalizate

by - luni, august 03, 2020

De ce sa oferi cadou bratari personalizate

In viata fiecaruia dintre noi vin acele momente in care trebuie sa oferim un cadou. Fie ca e vorba de o zi de nastere, sarbatorirea unui moment special sau pur si simplu simtim nevoia sa facem un cadou. Consider ca nu e nevoie mereu de o ocazie speciala pentru a ne arata aprecierea fata de cineva. Insa uneori alegerea cadoului ne pune piedici si e nevoie de cateva cercetari pentru a alege cadoul perfect. 

O idee foarte buna de cadou care se preteaza la diferite situatii, e alegerea unei bratari personalizate din aur sau argint. Iata cateva motive pentru care alegerea unui astfel de cadou poate fi cadoul perfect pentru cineva drag.

* Bratarile personalizate sunt frumoase si utile
Nu reprezinta doar un cadou pentru care primesti multumiri si apoi ramane uitat intr-un colt al casei. O bratara e utila, accesorizeaza tinuta si ce e mai potrivit decat un cadou frumos si util ?

* Se pot personaliza dupa preferinte
Poti alege sa personalizezi bratara prin gravarea numelui sau a unei fotografii. De asemenea poti alege intre argint si aur. Si culoarea snurului poate fi personalizata, astfel incat daca oferi cadou o astfel de bratara unui barbat poti alege o bratara neagra, iar daca e pentru o femeie, rosu se preteaza mai bine.

* Sunt cadouri unice
Nimic nu e mai frumos si mai special decat un cadou personalizat. Asta inseamna ca ti-ai dat interesul in alegerea cadoului, nu ai cumparat primul produs de pe raftul unui magazin. De asemenea astfel de cadouri pastreaza vie amintirea unui moment unic.

* Pot fi oferite la orice varsta
Bratarile personalizate reprezinta un cadou care nu tine cont de varsta si poti oferi o astfel de bijuterie indiferent ca o oferi unui nou nascut sau unei bunici. Trebuie doar sa alegi modelul potrivit si cu siguranta cadoul va fi perfect si vei trezi emotie. 

Iata cateva exemple de modele de bratari personalizate care pot fi oferite cu diferite ocazii ! 

Cadourile care trebuie facute unui cuplu mi se par cel mai greu de ales. Pentru ca trebuie sa ti cont de doua personalitati, nu de una singura. Insa se intampla sa fim pusi in fata unei invitatii pentru aniversarea unui an sau mai multi de casnicie si mi se pare mai dragut sa oferim un cadou comun decat doua diferite. Cu siguranta cuplul va fi coplesit de cadouri cu diverse articole pentru casa, insa poti face o surpriza placuta. Alegerea unui set de bratari personalizate pentru el si ea mi se pare o idee tare draguta. Atat textul cat si culorile snurului pot fi personalizate. Banutul este de argint, insa se poate alege si varianta de argint placat cu aur. Trebuie doar sa le impachetezi frumos, sa pui alaturi o butelie de vin si cu siguranta vei surprinde placut.

Un cadou frumos pentru un nou nascut e o bratara cu pandativ talpi bebe, care se poate personaliza cu nume si cu data. De asemenea se poate alege culoarea snurului si dimensiunea. Si pandativul este personalizabil, astfel incat puteti alege intre aur alb sau aur galben. E foarte frumoasa si delicata bratara si e o idee deosebita de cadou, fiind potrivit indiferent de sexul bebelusului. In plus bratara este reglabila, astfel incat poate fi purtata si atunci cand creste copilul. 


Voua va plac accesoriile personalizate ? Ati oferi un astfel de cadou ? Sau poate v-ati dori sa il primiti :) .

You May Also Like

3 Comments

  1. am primit si eu cadou o bratara personalizata si e cadoul meu de suflet

    RăspundețiȘtergere
  2. Bratara cu talpi bebe e superba !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa primesc o bratara personalizata ca cadou

    RăspundețiȘtergere