Search

Noi cumparaturi pe site-ul Femme Luxe

by - joi, iulie 30, 2020

Noi cumparaturi pe site-ul Femme Luxe

Am lipsit o perioada de pe blog deoarece am fost plecata in concediu, dar am revenit cu forte proaspete. Inainte de a pleca, am facut o mini sedinta foto de prezentare a ultimei comenzi de pe femmeluxe. Am salvat pozele in laptop si mi-am propus atunci sa scriu articolul din concediu. Evident, nu am facut asta deoarece am preferat sa iau o pauza si de la social media si blog, motiv pentru care am cam disparut si de pe retelele de socializare. M-am incarcat cu energie si am in plan sa scriu cat mai des pe blog. Sper insa sa si reusesc. Pana una alta, in articolul de astazi vreau sa va prezint hainele din ultima comanda de pe site-ul femmeluxe cu bune si cu rele, asa cum v-am obisnuit.


Nu port foarte des salopete si cred ca e din cauza faptului ca nu am gasit prea multe modele care sa imi fie pe plac. Insa totusi pe site am intrat in categoria Jumpsuits si mi-a atras atentia salopeta din poza de mai sus, datorita careia am asteptat comanda cu sufletul la gura. Materialul e foarte placut si fin, se simte tare fain pe piele. Croiala si modelul imi plac foarte mult, e un articol vestimentar lejer si foarte versatil. Dar, din pacate desi materialul e foarte placut e si extrem de transparent la spate. Se vede lenjeria intima destul de tare, motiv pentru care e imposibil sa o port. Pentru ca totusi imi place foarte mult, intentionez sa o port la iarna cu o pereche de dresuri dedesupt si cred ca ar trebui sa fie ok. 


Am cumparat un nou set din categoria Loungewear , care era disponibil atat pe negru cat si pe nude, dar l-am preferat pe negru. Materialul e usor elastic si seamana destul de mult cu materialul salopetei de mai sus. E la fel de fin si de placut de piele, iar pantalonii sunt la fel de transparenti. Dar din fericire bluza din set e suficient de lunga, astfel incat nu se vede nimic. In laterale si la maneci are crapaturi, ceea ce o face mai interesanta. Nu e doar o bluzita neagra simpla si atat. Iar cordonul din talie e esential la un astfel de set, evidentiaza talia foarte frumos.


Din categoria Two Piece Sets v-am tot prezentat haine, insa nici in aceasta comanda nu m-am putut abtine sa nu pun in cos un astfel de set. Materialul e usor elastic, se simte placut pe piele si din fericire e complet opac. Pantalonii au buzunare si talie inalta, ceea ce ma incanta. Gasesc foarte practice seturile de acest gen pentru o plimbare sau o tura de cumparaturi. Totusi pentru vara e putin cam gros, insa cum in Belgia ploua destul de mult, o sa il port si in aceasta perioada.


Initial am vrut sa iau ceva din categoria Leggings, insa setul pe negru mi-a placut atat de mult, incat l-am vrut si pe gri. In ultimele comenzi a devenit deja un obicei sa cumpar acelasi produs in culori diferite. Cand imi place modelul, nu ma pot abtine, ce sa fac ? :D. Materialul e la fel, avand in vedere ca e vorba despre acelasi articol de imbracaminte doar ca in culori diferite.

Toate hainele le-am luat in marimea S ca de obicei si din fericire mi se potrivesc toate. Sunt multumita si de aceasta data de haine cu exceptia salopetei a carei material mi-ar fi placut sa fie mai opac, dar sper sa o pot purta in anotimpul rece. 

Voi ce cumparaturi online ati mai facut ? 


You May Also Like

12 Comments

  1. Eu mi-am luat multe tricouri și un trening. Acum aștept iar o comandă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arati super bineee!! <3 Ma uit la postarile tale, dar nu las comentarii. Timpul asta... Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat și eu un set la ultima comanda. Si de data asta chiar l-am. Nimerit :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faine tinutele tale si bine ca te-ai bucurat de concediu, eu preder sa stau acasa anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu compleurile lor le port cu lenjerie intimă nude și scap de o grijă.
    La capitolul cumpărături, mai slăbuț decât de obicei... De pe la reduceri nu mi-am luat decât niște pulovere Sinsay, câteva lucrușoare de pe Femme Luxe și rochii de pe bonprix.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac mult seturile din 2 piese, par atât de lejere, numai bune pentru plimbări relaxante!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce seturi frumoase! Toate imi plac! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Is frumoase seturile acestea de la Femme Luxe. Eu am cumparat rochite multe ❤

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase toate, sa le porti cu placere! Nu am comandat de la ei pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte faine produsele alese ! sa le porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc seturile din 2 piese. Tocmai am plasat si eu o comanda pe site-ul lor si abia astept sa primesc tricourile

    RăspundețiȘtergere