Search

Review stick cu protectie solara Mustela SPF50+

by - marți, mai 23, 2023

 


Expunerea la soare e inevitabila, iar protectia solara este esentiala pentru mentinerea sanatatii pielii noastre. Acelasi lucru e valabil desigur si pentru copii. Cat a fost Zyan bebelus era floare la ureche sa il dau cu protectie solara. Ei, lucrurile s-au schimbat acum la 2 ani. Daca pe corp ii place sa il dau cu crema, cand vine vorba de fata se lasa cu alergat prin casa si refuz. In iarna am folosit de la Mustela o crema de fata sub forma de stick, pentru bebelusi si i-a placut tare mult. Asa ca pentru protectie solara fata, am optat pentru Mustela Sun High Protection Sun Stick SPF50+.

Mama fericita ca e protejat de soare copilul si copil care ador sa il dau pe fata cu un astfel de produs. E win-win.

E foarte usor si rapid de aplicat. La fel de simpla e si reaplicarea. Stick-ul are dimensiuni mici si e ideal pentru fata celor mici, ceea ce permite o aplicare uniforma. Pentru a oferi protectia necesara e nevoie sa fie aplicat in 4 straturi. Stick-ul il aplic si pe urechi si pe ceafa fiind mai usor de utilizat decat o crema. Nu il vad pentru utilizare pe tot corpul, ar dura prea mult sa il aplic si in plus s-ar consuma foarte repede. Dar pentru utilizarea pe fata e ideal. 

Are un ambalaj compact, usor de transportat in geanta. Am cumparat doua sa ma asigur ca am de rezerva si nu plec niciodata de acasa cu copilul fara sa am si stick-ul la mine.

Produsul este hipoalergenic, testat dermatologic, fiind special formulat pentru pielea sensibila a copiilor. Desigur, poate fi utilizat si de catre adulti. Formula este imbogatita cu ingrediente hidratante care fac pielea foarte moale. Nu doar protejeaza, dar si hidrateaza! 


Nu lasa pelicula alba pe piele, nu e nici lipicios. Se simte chiar foarte catifelat. Este rezistent la apa, recomand dubla curatare seara pentru a va asigura ca e indepartat complet de pe piele.

Si mie imi place mult sa folosesc un spf stick pentru reaplicare si ma bucur tare mult ca am cumparat stick-ul cu protectie solara Mustela pentru copil, a fost o alegere foarte buna si cu siguranta o sa ii raman fidela de acum incolo.

Chiar daca produsul asigura o protectie inalta impotriva razelor UVA si UVB, in zilele cu expunere indelungata la soare, il reaplic destul de des. Cam la 2-3 ore. Nu uitati si de protectia fizica, importanta si pentru adulti, dar mai ales pentru copii. 

Recomand cu mare drag stick-ul Mustela cu protectie solara, in special daca aveti acasa un mic nazdravan. Aplicarea protectiei solare o sa devina o placere pentru amandoi! 

You May Also Like

0 Comments