Search

Articole de plaja, drumetii si aer liber - low price de la Decathlon

by - miercuri, iunie 21, 2023




Sunt un mare fan al produselor Decathlon, in fiecare sezon trec pragul magazinului pentru diferite echipamente sportive in functie de necesitati. La ultima vizita am cumparat combinezon si o palarie anti-UV pentru copil. Le-am facut o noua vizita pe site si am fost placut surprinsa sa descopar promotia Preturi mai mici calitate neschimbata

In aceasta categorie se afla peste 100 de produse ce apartin categoriilor plaja, drumetii si aer liber. Va prezint mai jos un top al produselor pentru copii din aceasta categorie pe care le recomand cu drag!

Bicicleta fara pedale Runride - Verifica pretul

Aceasta bicicleta fara pedale contribuie in mod activ la dezvoltarea psihomotorie a copilului prin intermediul miscarii, invatarii si jocului. Prin utilizarea acestei biciclete, copilul are ocazia de a invata sa isi mentina echilibrul, sa se orienteze in spatiu si sa isi coordoneze miscarile. Este recomandata copiilor cu varsta incepand de la 2 ani. Cadrul scazut al bicicletei permite copilului sa urce si sa coboare usor de pe bicicleta si sa depaseasca obstacolele mai usor. Suporturile pentru picioare il incurajeaza pe copil sa se joace cu echilibrul. Spatiile pentru picioare sunt pozitionate astfel incat sa il ajute pe copil sa se pregateasca pentru a-si pune picioarele in locul potrivit atunci cand merge cu bicicleta. Saua permite copilului sa se propulseze eficient.


Prosop microfibra cu fata dubla - Verifica pretul

Prosopul din microfibra de la Decathlon nu lipseste niciodata din geanta de plaja. Absoarbe rapid si usor apa, fiind in acelasi timp foarte bland cu pielea. Este usor si compact, fiind usor de depozitat si transportat. Se usuca foarte repede iar acest aspect este util in situatiile in care trebuie utilizat din nou intr-un interval scurt de timp. Prosopul din microfibra e calitativ, dupa numeroase spalari la masina arata ca nou. O investitie foarte buna, iar pretul e foarte accesibil!


Sandale piscina copii - Verifica pretul

De curand am cumparat aceste sandale pentru piscina pentru copil (pe site le gasiti si pe roz) si le recomand cu mare drag! Talpa are striatii si este antiderapanta iar elasticul din spate e foarte util deoarece nu permite alunecarea papucilor din picior. Sunt extrem de usori si de practici. De nelipsit din geanta pentru piscina! 


Incaltaminte acvatica copii - Verifica pretul

Daca preferati incaltaminte inchisa nu tip sandale pentru copii, recomand modelul de mai sus. Sunt foarte usori si flexibili ideali pentru copiii mici dornici sa exploreze la mare sau la piscina. Se incalta usor si se dau jos la fel de usor. Se muleaza foarte bine pe picior si la cat sunt de usor nici nu se simt, asigurand confort maxim. Sunt disponibili si pe roz.


Faceam si inainte cumparaturi la Decathlon, dar de cand sunt mama le trec si mai des pragul. Mereu am gasit la ei ce am avut nevoie. Calitatea e ireprosabila, nu imi vine in minte nici un produs de care sa fiu dezamagita. Iar preturile sunt foarte accesibile. Daca aveti de facut cumparaturi pe site, profitati de oferta Preturi mai mici, calitate neschimbata, gasiti foarte multe articole la preturi bune, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii.


You May Also Like

0 Comments