Search

Giveaway Reminder + 1 descalificare

by - joi, decembrie 15, 2011

Nu uitati de concursul la care puteti castiga o rochita

Am facut acest reminder ca sa va mai verificati inca o data inscrierea...si aici ma refer la abonarea la newsletter. Toata lumea aproape a optat pentru aceasta optiune care aduce inca 2 inscrieri in plus..insa nu toata lumea a respectat-o. Nu am stat sa verific in parte fiecare inscriere dar numarul abonatilor la newsletter e mai mic decat numarul participantilor care confirma ca s-au abonat. Mai aveti  inca 2 zile ca sa va abonati in cazul in care nu ati facut-o.

Desi nu stau sa verific fiecare inscriere in parte, ci verific doar castigatoarea si in cazul in care nu a respectat regulile fac o noua extragere....de data asta o persoana mi-a sarit in ochi cu o inscriere total eronata, cu nerespectarea niciunei dintre reguli si de asemenea s-a inscris de 5 ori prin intermediul formularului de contact.


Imi pare rau , dar daca completati formularul scriind niste date aiurea  si va mai inscrieti si de 5 ori nu rezolvati nimic.
Concursurile postate pe blog sunt prezente si pe site-ul konkurs.ro
La cerintele cu postarea pe blog si adaugarea blogului in blogroll 2 persoane mi-au lasat link catre concursul postat pe konkurs.ro. Imi pare rau dar acel link nu va aduce nici o sansa in plus. Acel concurs e prezent pe acel site la recomandarea mea deci nu are nici o legatura cu postarile voastre pe blog. Nu o sa ma faceti sa cred ca voi ati postat acel concurs acolo:)))
Am intalnit si multe nume asemanatoare....stiu ca multe participati de pe mai multe conturi...dar am inchis un ochi si am zis sa nu stau sa va verific la sange..Premiile sunt frumoase si va inteleg ca vi le doriti...dar nu e frumos sa va furati una pe alta incercand sa va cresteti sansele.

Cam asta e tot ce am avut de zis..va urez multa bafta tuturor si va multumesc din suflet pentru urarile transmise prin intermediul formularului.

Va pup:*:*:*

You May Also Like

0 Comments