Search

Review - Avon Solutions Complete Balance

by - vineri, decembrie 09, 2011



Hello girls!!!!

Cred ca va amintiti toate gama veche Avon Solutions...:) Sincer vechea gama nu m-a atras foarte tare si pe vremea nu prea foloseam aceste produse. Insa am fost surprinsa de modificarile aduse gamei Avon Solutions si mi-am propus sa o si incerc si mi-a placut tare mult.
Am ales produsele din gama Avon Solution Complete Balance, deoarece sunt destinate tenului cu tenta de ingrasare si de o vreme zona T a cam luat-o razna la mine si trebuie sa ii confer o ingrijire aparte pentru a reduce excesul de sebum care e destul de deranjant in anumite situatii.


Spuma de curatare matifianta

Primul lucru care m-a incantat la acest produs e faptul ca are pompita si este extrem de usor de manevrat si folosit asa incat nu faceti risipa de produs si folositi exact cat aveti nevoie:)
Spuma de curatare o folosesc dimineata dupa ce ma spal cu apa pe fata si seara dupa ce ma demachiez. Senzatia pe care o lasa spuma e una proaspata , imi simt tenul curat si putin uscat...chiar daca senzatia de ten uscat nu e una tocmai placuta, eu sunt multumita ca imi tine sub control excesul de sebum din zona T. Insa dupa aplicarea unei creme hidratante, senzatia de ten uscat dispare:)
Spuma este foarte matifianta iar mirosul este unul subtil si foarte fresh:)


Masca purificatoare cu argila

Si despre masca de fata am doar cuvinte de lauda. Ce m-a atras la aceasta masca e faptul care in compozitie argila care are rolul de a reda tenului luminozitate si are o actiune purifianta. Masca se aplica pe tenul curat, se intinde uniform pe fata, evitand zona ochilor si se lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute...apoi se clateste cu apa calduta. In timp ce clatiti masca , masati tenul.
In ceea ce priveste mastile de fata sunt destul de sensibila si le aleg cu mare atentie. Inainte am folosit si masca cu argila si trandafir de la vivanatura , insa din pacate imi provoca iritatii si am renuntat la ea.
Momentan masca de la Avon Solutions e preferata mea.

Crema de zi matifianta
Dupa ce spuma de curatare si masca de fata mi-au lasat o impresie buna...aveam asteptari si de la crema de fata si m-a multumit:)
Primul aspect care mi-a placut e faptul ca are SPF 15 si lasa tenului un miros foarte placut si fresh care persista. Se absorbe rapid in piele, asadar nu imi simt pielea unsuroasa dupa ce o aplic. Dupa 10 minute de la aplicare deja e absorbita, iar pielea e neteda si catifelata.
O folosesc seara dupa demachiere si lotiune tonica si inainte de a ma machia. Imi tine sub control excesul de sebum si machiajul rezista mult mai mult decat fara ea.

Acest set primeste nota 10 din partea mea!!!
Pretul produselor e in jur de 20 lei fiecare..depinde de oferta. Eu am avut norocul sa le cumpar toate 3 la o oferta super : cu doar 25 de lei setul. Evident nu am putut rezista tentatiei:))

Daca aveti si alte intrebari va astept cu drag!!!

You May Also Like

6 Comments

  1. Spumele de curatare sunt super! E o placere sa le folosesti. De la Avon am incercat aceasta spuma in urma cu cativa ani, cand era in ambalaj verde crud, dar mi s-a parut cam agresiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum nu s-a schimbat doar ambalajul ci si continutul si e extrem de matifianta crema...o simti efectiv cum aluneca pe piele:) E super!!

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe, chiar in seara asta am pus mana pe un catalog avon dupa luni bune de cand n-am mai vazut unul si mi s-a parut ciudat...atatea schimbari, parfumuri vechi reintroduse...mie mi-a placut vechea gama, produsele cu eticheta albastru si verde...eu am un ten tare ciudat si schimbator si mereu trb sa alternez produsele...acum am vazut ca orice produs din aceasta gama e 10lei...tin minte perfect pt ca m-am mirat stiind ca inainte erau mult mai scumpe [;)]
    app, nu pui si tu disqus?! [;;)]

    RăspundețiȘtergere
  4. Am instalat disqus si m-am speriat cand am vazut ca mi-au disparut comentariile de pe blogspot... Trebuie importate sau ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am invartit si eu in jurul acestor produse :-? poate daca mai apare vreo oferta, le iau si eu :D Sa le folosesti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. am folosit si eu gama solutions ACUM ceva timop si am fost foarte incantata, spuma chiar curata, disparusera multe puncte negre de pe nas!

    RăspundețiȘtergere