Search

Review - Lapte demachiant Prestige Rose & Pearl

by - duminică, decembrie 11, 2011




Hello girls!!!

Facand o diferenta intre produsele scumpe si cele ieftine...o sa spuneti ca cele cu pretul mai ridicat sunt de o calitate superioara..Well..nu mereu:) Am incercat de multe ori sa gasesc o alternativa a unor produse scumpe. Si de multe ori am gasit.

In trecut am fost reprezentant Avon...si ador si produsele acestei firme..unele sunt chiar foarte calitative. Acum de vreo 2 ani sunt reprezentant Lady's . Initial ce m-a atras la aceasta firma e pretul produselor care e extrem de mic si posibilitatea de a castiga un venit suplimentar. Si
ambele facilitati s-au dovedit a fi adevarate. Am descoperit produse de care m-am indragostit si pe care le folosesc cu drag si castig si ceva banuti:)

Astazi vreau sa va prezint Laptele demachiant Prestige Rose & Pearl

Ce spune producatorul :

Laptele cu compozitie cremoasa face pielea s arate purificata, catifelata si stralucitoare. Extractul din perle, contine un complex de proteine, amino-acizi si polizaharide care cresc gradul de umiditate al pielii. Granulele cristaline din trandafirii bulgaresti, sunt bogate in
antioxidanti, si fac pielea sa fie matasoasa, catifelata, intinerind-o.

Parerea mea :

Folosesc produsul cam de 3 luni si pana acum nu am avut nici cea mai mica problema cu el. Curata foarte bine tenul si nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a va demachia. Se poate folosi si pentru demachierea ochilor. De la alte demachiante ma usturau ochii...chiar daca erau demachiante speciale pentru zona ochilor. De asemenea puteti demachia si machiajul rezistent la apa. Poate fi folosit pentru diverse tipuri de ten gras/mixt/normal/gras. Dupa utilizare nu imi lasa tenul incarcat sau uleios ci foarte matasos si fresh si are si un parfum foarte subtil.
Formula e una foarte matasoasa si cremoasa.
Utilizare : Aplicati pe intreaga suprafata a fetei si a gatului cu ajutorului unui tampon demachiant.

Swatch :



Asadar nu e nevoie mereu sa investiti multi bani in toate produsele cosmetice. Sunt si alternative mai ieftine care sunt calitative. Trebuie doar sa cautati:) Asa cum multe produse scumpe nu sunt la nivelul asteptarilor voastre, asa produsele ieftine va pot surprinde prin calitate:)

Pret : 15 lei
Gramaj : 200 ml
Il puteti gasi pe site-ul Lady's.ro

PS: Daca doriti sa va inscrieti reprezentant Lady's click aici sau ma puteti contacta prin intermediul formularului de contact:)

Voi ce demachiant folositi si ce ne recomandati?

You May Also Like

2 Comments

  1. Si eu pot sustine ca unele produse Avon sunt de calitate, unele sunt groaznice si unele atat cat dai atat primesti :D
    Pt ten insa prefer sa investesc in produse foarte bune :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat la Avon , Lady's si Oriflame sunt si produse care intr-adevar sunt de proasta calitate..dar am dat si de produse care m-au surprins si le folosesc cu placere:)

    RăspundețiȘtergere