Search

Cel mai bun deodorant !!!!

by - joi, iulie 12, 2012

Cred ca toate dintre noi suntem in cautarea produselor potrivite necesitatilor noastre. Acelasi lucru se intampla si cazul deodorantelor...
Am folosit foarte multe deodorante, majoritatea mi-au placut dar mai toate lasa urme albe pe piele si pe haine. Nu de putine ori am patit sa imi iau un tricou pe mine si sa ma trezesc ca deodorantul l-a transformat in zebra :| Cand port maieuri, urasc sa am subratul alb...arata foarte inestetic.

Dupa indelungate cautari in sfarsit am gasit un deodorant care sa mi se potriveasca. E vorba despre Nivea Invisible for black and white :)

Nivea Invisible for Black and White
Stiam de el de mult timp...dar nu m-a tentat. Toate deodoantele promit ca protejeaza si nu lasa urme pe haine, dar de fapt nu e deloc asa. Asadar nu m-am lasat momita de reclama acestuia :)

Dar l-am gasit in magazin la oferta si am zis ca acum e ocazia sa il incerc. Desi mai am inca 5 deodorante in "colectie" :))) Unul in plus nu strica :D
Pretul lui este in jur de 14 lei, dar l-am gasit la oferta si cu 14 lei am cumparat 2 deodorante :)
Nu m-am asteptat sa faca miracole....dar face.

Ambalajul e tare dragut iar dimensiunile sunt potrivite, incat isi gaseste loc in orice geanta. Are un miros placut, feminin si subtil in acelasi timp. Nu ma impac bine cu deodorantele care miros prea puternic.
Recipientul e transparent, deci nu trebuie sa ghicesc cat produs mai am :))

Nu stiu daca protejeaza 48 de ore cum scrie pe ambalaj...nu am stat 2 zile fara sa fac dus :)). Dar mi-a asigurat protectie pe durata intregii zile. Am plecat de acasa la 9 dimineata, m-am intors la 7 seara, timp in care nu l-am reaplicat deloc si a trecut testul cu nota 10.

Dar cel mai important lucru...nu lasa absolut nici o pata pe haine. Pe cele negre nu le albeste iar pe cele albe nu le ingalbeneste. Chiar daca e transparent ma asteptam sincer sa lase "dare" lucitoare pe haine. Dar nu...absolut nici o urma nu lasa.

Nu lasa urme nici pe piele....cand ridic mana nu trebuie sa imi fie jena ca nu cumva sa fiu toata alba :))

Un alt lucru care imi place e faptul ca nu e deloc lipicios si nu trebuie sa astept 10 minute ca sa se usuce sa pot sa ma imbrac :)


In concluzie sunt foarte multumita de acest produs si de raportul calitate pret. Momentan e deodorantul preferat si nu cred ca o sa il inlocuiesc curand :)


Voi ce deodorante preferati ? :)

You May Also Like

0 Comments