Search

Giveaway - Loving the books

by - luni, septembrie 10, 2012

Hai sa ne mai destindem putin dupa toata valva din ultimul timp. V-am intrebat pe facebook daca sunteti interesate de un concurs cu premii in carti si ma bucur ca am primit raspunsuri afirmative...ma bucur ca mai exista persoane carora le place sa citeasca.

Vor fi 2 castigatoare a cate 2 carti : una mica una mare :D
Persoana care va iesi pe locul 1 va putea sa aleaga ce carti doreste. Sau cele 2 castigatoare pot discuta intre ele si sa isi imparta cartile cum doresc :)


Cerinte :
1. Urmareste acest blog prin GFC
2. Aboneaza-te la mail (sus). Dupa ce introduceti adresa de mail o sa primiti un mail de confirmare si va rog sa il deschideti si sa dati click pe linkul din interiorul lui pentru ca inscrierea sa fie valida.
3. Mentioneaza ultima carte pe care ai citit-o.

Va rog sa imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti numele cu care ma urmariti prin GFC, adresa de mail cu care v-ati abonat la newsletter si sa mentionati ultima carte pe care ati citit-o si daca doriti puteti sa scrieti si o mica prezentare a cartii.
Share-ul pe facebook nu e obligatoriu, insa apreciez daca dati share ca sa se duca vestea concursului :D


Concursul se incheie in data de 18 septembrie iar castigatoarea va fi aleasa cu random.org.

Nu uitati sa va inscrieti si la concursul ThBoxes unde puteti castiga bijuterii superbe. Click aici.
Si pe facebook e in derulare un concurs si va puteti inscrie aici.


NOTA : Cartile sunt oferite de mine, concursul nu e sponsorizat. Cele 4 carti nu sunt noi, le-am citit si eu insa nu prezinta urme de uzura, nu au pagini rupte/scrise etc. Cartea "Voievodul martir" are o zgarietura pe coperta si se observa si in poza.
Daca va deranjeaza va rog sa nu participati.

Acestea fiind spuse va urez bafta :) Cred ca sunt cele mai simple reguli pe care le-am avut la un concurs si sper sa fie cat mai multe inscrieri :)

You May Also Like

0 Comments