Search

Pufosenia din viata mea :)

by - miercuri, septembrie 05, 2012

Dupa, cum v-ati dat seama din titlu aceasta postare va fi despre pufosenia din viata mea pe nume Kyky, un siamez adorabil. Pe facebook am mai pus cate o poza cu el, dar am zis sa va prezint si povestioara lui :)
Acum 4 ani am fost in Italia, am stat o perioada cu niste prieteni care aveau o pisicuta si care a ramas insarcinata si am asistat la nasterea ei :D Si uite asa s-a nascut Kyky....l-am vrut din prima clipa desi prietenul meu nu prea era de acord, dar a iesit cum am vrut eu :))) Era atat de mic si simpatic...iubitul meu se intreba mereu daca sigur e pisica :)) Insa dupa ce am stat in Italia aproape un an, a venit timpul sa venim acasa in concediu...si nu stiam cum facem cu pisica. Dupa recomandarile unui prieten am lasat motanul la un centru de animale. Cand ne-am intors dupa o luna, nu il mai recunosteam....era slab, mirosea urat etc....desi era unul din cele mai bune centre. Ne-a uscat de bani si si-a batut joc de pisic :(. In cele din urma am venit definitiv acasa si in mod cert nu vroiam sa plec de acolo fara kyky sub nici o forma :)) Si au urmat analize, vaccine, cip, pasaport etc...o caruta de bani :| Si asta e povestea lui :D Ar fi multe de spus, dar am incercat sa nu o lungesc prea mult. Cand era mic ii facusem extrem de multe poze...insa din pacate mi s-a ars hardul si le-am pierdut pe toate cu exceptia a 3 poze :(




Cand era mic era foarte nazdravan si avea o energie iesita din comun :)). Alerga intr-una jumate de ora, apoi pica rupt de obosit, dormea putin si o lua de la capat. E pofticios din cale afara...cand aude ca se pune masa, sau fosneste ceva in bucatarie e primul. Mi-a fost greu sa il dezvat sa nu mai sara pe masa din bucatarie...de fapt s-a dezvatat singur :)) Intr-o si am pus 2 farfurii de supa fierbinte pe masa ca sa o las la racit. De indata a auzit si a venit din camera intr-o fuga si a sarit pe masa...direct in supa fierbinte :)) Si de atunci nu mai sare pe masa :))

Intr-o zi am spalat congelatorul si dragul de el s-a dus sa verifice daca e curat :)) L-am cautat o vreme, pana cand l-am gasit in inspectie :))

De asemenea ii place sa inspecteze totul de sus. Daca pisicul nu e niciunde, inseamna ca e pe dulap de unde are o priveliste mare si vede tot ce misca. Nu stiu cum se urca, dar cert e ca nu se poate da jos si cand se satura miauna sa vina cineva sa il dea jos :))

In cutii e locul lui preferat. Oricat de mult culcusuri care mai de care mai frumoase a avut, daca e sa aleaga intre unul si o cutie, clar alege cutia. Cand primesc cate un colet, pana studiez eu ce e in interior, el se instaleaza comod :))

Si in sertare ii place sa caute daca il gaseste deschis. Aici deja a obosit si s-a gandit la o pauza :))

Studia prima zapada de iarna trecuta :)))

Aici a vazut ceva de-a dreptul fascinant...cu siguranta un porumbel sau o randunica :)) Nu stiu daca al meu e mai special, sau asa sunt toti dar al meu scoate niste zgomote ciudate cand vede pasari. Mai sunt si care se aseaza pe pervaz si el incearca sa le imite intr-un stil mai pisicesc :D

Aici s-a saturat de lumea de afara, sta pe geam si se uita in casa :))

Asta e moaca suparata pe care o afiseaza dupa fiecare baie :))


Leneveala la putere :))




E un motan adorabil pe care il ador, insa mi-ar fi placut sa fie mai prietenos cu lumea...cand vine cineva la noi trebuie sa il inchid in alta camera, deoarece nu accepta pe nimeni strain in preajma lui sau a noastra si are "iesiri" diabolice :)) Sare imediat la atac :p
Sa fie din cauza ca a fost mereu rasfatat? Hmmm...nu stiu ce sa spun, dar cert e ca ii fac toate poftele :D
Daca ar fi dupa mine, as lua in casa toti pisicii care ii gasesc...sau macar 2 ca sa formeze trupa : kyky, riky, miky :))))))

Voi aveti animalute?

You May Also Like

0 Comments