Search

Despre BB cream

by - luni, august 26, 2013

  Una dintre cele mai noi inovatii in materie de make-up este bb cream care imbina cele mai importante proprietati de ingrijire : ingrijire, factor de protectie, acoperire etc. cu nevoile tenului cu probleme.

BB Cream a aparut pe piata in 2011, prima data in Germania, dupa care marile nume din industria cosmetica din toata lumea au fost convinse sa investeasca in acest concept.



In Romania primul BB cream a fost lansat de catre Garnier :

Aparitia acestui produs a starnit curiozitatea tuturor si s-a vorbit mult timp despre el, atat pe bloguri cat si in ziare/reviste. Judecand dupa descrierea unei creme BB, celelalte produse de make-up par a fi amentintate, deoarece un singur produs promite sa inlocuiasca crema de fata, fondul de ten, iluminatorul si corectorul. Insa in cazul unui ten cu probleme nu va face fata la fel de bine ca in cazul unui ten normal.

Produsul BB cream se adreseaza in primul rand persoanelor care vor sa obtina o acoperire usoara a imperfectiunilor fara a incarca tenul. Poate inlocui cu succes crema de fata, aplicarea este usoara iar tenul este mai matifiat. Acoperirea variaza de la produs la produs, unele brand-uri oferind o acoperire mai mare a problemelor tenului.

Iata cateva dintre produsele BB Cream care se gasesc pe piata romaneasca : 

L'oreal Paris Revitalift Repair 
Pret : 59 ron
Nivea Skin Care
Pret : 35 ron 
Rimmel Skin Perfecting 
Pret : 22 ron
Vichy Idealia
Pret : 88 ron

Pe piata exista o varietate mare, asadar aveti de unde alege in functie de nevoile voatre. Eu am folosit doar cateva produsede acest gen iar preferatul meu a ramas cel de la No7. Intr-adevar intruneste toate proprietatile unui BB cream :). Am mai folosit si de la Babaria, care are o acoperire destul de mare, insa vara nu mi-a fost prea de folos pentru ca are o acoperire mai mare si este mult prea hidratant iar tenul meu fiind mai gras vara nu se prea impaca. Insa pentru iarna e perfect....sau pentru tot anul daca aveti tenul uscat.

Intentionez sa mai incerc cateva produse de la alte brand-uri, deoarece curiozitatea e mare :))). Insa de cand am folosit un produs de acest gen, pot spune ca am devenit dependenta de el. Sunt zile in care chiar nu am chef sa ma machiez...sau uneori nu am timp iar BB cream este mereu solutia. Se aplica in cateva secunde, aplic putin rimel, eventual putin blush si gata. Am obtinut un look lejer si natural in cateva secunde. In plus tenul este hidratat si protejat de razele solare. 

Vara e perioada in care optez aproape zilnic pentru BB cream, deoarece cand sunt multe grade afara, nu prea ma incanta sa imi simt tenul incarcat. Sunt sigura ca nici pe voi :D.
Desi eram curioasa de acest produs inca de la aparitia lui, nu l-am cumparat imediat ci am asteptat sa citesc cateva review-uri care au curs o vreme indelungata. Am citit atat pareri pozitive cat si negative. Insa dupa ce am achizitionat unul intr-un final am devenit dependenta :))).
E la fel ca alegerea oricarui produs de machiaj sau de ingrijire : nu orice produs vi se potriveste, asadar nu va ingrijorati daca veti fi dezamagite la inceput. Pana la urma veti gasi produsul care e special pentru nevoile tenului vostru :).

Pe masura ce o sa testez si alte produse BB cream, o sa scriu pe blog despre ele :). Pana atunci va invit si pe voi care e crema BB preferata de voi :)

*Produsele prezentate mai sus fac parte din oferta de produse aoro.ro si pot fi achizitionate de pe site.

Va pup !!!

You May Also Like

0 Comments