Search

Let's go shopping on RubyFashion

by - vineri, septembrie 27, 2013

Deja toamna si-a intrat pe bune in drepturi si e timpul sa schimbam garderoba...de fapt deja s-a cam intamplat asta. Insa fara o raita de shopping parca nu intampinam la fel de bine un anotimp. O bluza noua, o pereche de pantaloni etc., fac intrarea in anotimp mai frumoasa si mult mai calduroasa.
Ca multe dintre voi m-am apucat si eu sa caut una alta, alegand ceea ce imi place. Am zabovit ceva timp si pe site-ul rubyfashion.ro , unde multe dintre produse mi-au facut cu ochiul si s-ar potrivi de minune in garderoba mea. Insa o sa va prezint 2 articole pe care mi le doresc in acest sezon.

In colectia toamna-iarna  prezentata pe site gasim multe produse iar vestea buna e ca majoritatea sunt la reducere. Iar la comenzile de peste 190 lei beneficiati de transport gratuit.

In materie de fashion incaltamintea de dama a fost intotdeauna o categorie mai speciala. O gama larga de pantofi dama sunt prezentati pe site, insa un must have al acestui sezon este reprezentat de adidasii cu platforma. Recunosc ca atunci cand au aparut nu am fost prea incantata de ei, ba chiar mi se pareau ciudati. Insa acum imi plac la nebunie si intentionez sa imi cumpar o pereche....sau mai multe :))). Cert e ca este foarte greu sa aleg avand in vedere varietatea de modele si de culori. Insa cum am o slabiciune pentru culoarea rosie, acestia ii consider superbi :


Pe langa modelul superb si culoarea perfecta, nu pot sa nu recunosc ca nu sunt atrasa si de pretul mic pe care il au. Costa doar 99 lei si sunt redusi de la 230 lei. Deci buzunarul nu se goleste prea mult :)).

Gecile de piele sunt de asemenea un articol vestimentar in trend si foarte practice in acelasi timp. Si din aceasta categorie fac parte sute de modele si culori, insa asa cum probabil am mai mentionat in materie de geci/paltoane/trench-uri nu optez pentru articole colorate. Negru, crem si chiar alb uneori se numara printre preferatele mele.

Aceasta geaca crem imi face cu ochiul de-a binelea si de asemenea are un pret redus de la 250 lei la 149 lei.


Atat modelul cat si culoarea ma atrag. Are un design foarte dragut, e mai scurta in talie si merge perfect daca aveti un stil casual. O puteti asorta atat la blugi cat si la colanti. In plus merge perfect cu perechea de adidasi prezentata mai sus :D.

In materie de rochii de seara, au de asemenea o gama foarte variata de produse si gasiti rochii pentru toate gusturile, pe toate masurile. Si eu ca multe dintre voi probabil, am o slabiciune pentru rochii de seara. Va invit si pe voi sa le vizualizati :
Nu sariti nici peste categoria de bluze dama, deoarece o sa gasiti lucruri frumoase si de sezon :).

Mai multe articole de imbracaminte va las pe voi sa descoperiti pe site-ul rubtfashion.ro. Cele 2 prezentate mai sus fac parte din wishlist-ul meu din acest sezon. Nu detin nici o pereche de adidasi cu platforma asa ca imi doresc una :). Geaca de pielea mai am...insa aceasta crem imi place la nebunie :).

Va invit si pe voi sa intrati pe site si sa imi spuneti care sunt hainutele voastre preferate pe care vi le doriti :).


You May Also Like

0 Comments