Search

Jurnal de dieta #4 - Final de dieta Gerlinea

by - miercuri, mai 21, 2014

Buna dragelor,

Acum o luna v-am prezentat produsele Gerlinea care mi-au fost prietene de nadejde in lupta cu acele putine kg de care vreau sa scap. Am tinut cu sfintenie dieta si nu m-am abatut de la ea. Daca ati ratat postarea despre produse o puteti citi aici. Am facut si fitness acasa in timpul liber si despre clipurile preferate am scris aici. Iar despre alimentatia mea in aceasta perioada puteti citi aici.

Produsele Gerlinea mi-au placut foarte mult si s-a dovedit a fi eficace. In primul rand pentru ca prin intermediul lor mi-am controlat pofta nestapanita cand vine vorba de dulciuri si spre surprinderea mea sunt foarte satioase.

In cele 6 zile in care am introdus produsele Gerlinea in dieta mea, la micul dejun am consumat in fiecare zi un fruct sau un iaurt alaturi de 2 batoane Gerlinea. Ca si gustare am optat pentru deliciosii biscuiti si fructe....cat mai multe fructe. Iar alteori gustarea mea era compusa din shake-ul de ciocolata si 3 biscuiti. Pentru cina am optat fie  pentru salate de rosii si castraveti pe care le ador, fie pentru piept de pui la gratar sau legume fierte.
Am baut foarte multa apa si inainte cu 15 minute de fiecare masa, beam un pahar de 250 ml pentru ca da senzatie de satietate.

M-am simtit foarte bine pe perioada in care am tinut dieta cu produsele Gerlinea....dupa ce am terminat batoanele a fost putin mai greu pentru ca pofta de dulce nu mai era stapanita si am mai trisat de vreo 2-3 ori cu cate o prajiturica, dar am avut grija sa fac sport si sa dau caloriile jos.

Tragand linie consider ca produsele Gerlinea sunt chiar foarte bune nu doar intr-o dieta ci atat pentru mentinerea greutatii cat si pentru zilele in care nu avem timp sa luam masa. 2 batoane Gerlinea confera satietate fiind excelente substituite pentru masa. Prefer batoanele in schimbul unei shaorma sau a unei pungi mari de chipsuri. Sunt mici si usor de strecurat in geanta, deci se pot servi oriunde si oricand. In plus au un gust fenomenal de bun.

Daca tot m-am prezentat ca fiind foarte incantata de aceste produse, cred ca e momentul sa vedem si care e diferenta pe care o dicteaza cantarul, nu?


Ei bine cand am primit produsele Gerlinea aveam 55,1 kg iar acum am 53,8, deci am slabit 1.3 kg :). Ma declar foarte incantata pentru ca am reusit sa slabesc fara diete drastice, fara sa imi fie foame si fara sa mananc alimente care nu imi plac. Produsele mi-au castigat cu adevarat increderea si merita toata aprecierea si recomandarea mea. Cand ma urc pe cantar si imi indica o greutate mai mica....cat de mica, acest lucru ma abitioneaza si ma ajuta sa merg mai departe....deci se poate.

Ma bucur ca am avut ocazia sa le incerc si cu siguranta voi mai reveni asupra lor :).
Ati incercat aceste produse?

You May Also Like

0 Comments