Search

Review produse Kallos : sampon, balsam si masca

by - joi, mai 15, 2014

Buna dragelor,

Astazi va provoc sa discutam din nou despre produse de ingrijirea parului, produse pentru care am inceput sa dezvolt o pasiune....sau chiar obsesie as putea spune. Dupa atatea vopsiri, tunsori si chimicale din vopsele parul meu tanjeste dupa hidratare. Acum si-a revenit destul de mult si vreau sa previn deshidratarea lui, de aceea caut produse calitative care sa il mentina sanatos.

Astazi vreau sa aduc in atentia voastra produsele Kallos pe care le folosesc momentan, desi cu 2 dintre ele sunt prietena veche :). Masca si balsamul le folosesc de ceva ani buni...insa niciodata nu v-am scris despre ele. De fapt v-am scris despre masca cu lapte....insa am o slabiciune pentru aceasta cu placenta.
La ultima comanda de pe aoro le-am pus si pe ele in cos pentru ca nu le-am putut rezista :)


Sampon Kallos cu piersica

Pana acum nu am incercat nici un sampon de la Kallos, insa presimt ca o sa urmeze si altele. Are un miros placut...usor a piersica si o consistenta ca si gelul. Este un produs economic, face multa spuma si e nevoie de putin produs la o utilizare. Bineinteles depinde acum de cat de des va spalati pe cap.
Spala parul foarte delicat, fara sa il agreseze si din fericire nu mi-a provocat deloc matreata. E bland cu scapul si nu m-am ales cu iritatii sau mancarimi. 
Imi place foarte mult si e posibil sa il recumpar. Mereu am vrut sa folosesc produse din aceasi gama, pentru ca am impresia ca impreuna sunt si mai eficiente :).
Pe aoro costa 17 lei si are o cantitate de 1 kg .

Balsam de par 

Dupa ce imi spal parul bine, il tin putin in prosop ca sa se absoarba apa si apoi aplic balsamul pe toata lungimea parului cu exceptia radacinilor pentru ca mi se ingrasa parul mai repede. Il las sa actioneze aproximativ 5-10 minute dupa care il clatesc, il tin iar in prosop putin si apoi aplic masca.
Imi place foarte mult balsamul de par pentru ca imi hidrateaza parul, il face moale si se simte hidratat. Are un miros frumos, insa deloc intepator. Insa are o actiune foarte puternica asupra parului....dupa ce ma spal, indiferent de samponul pe care il folosesc mi se incalceste parul, insa dupa ce aplic balsamul, cand clatesc parul imi trec mainile prin el. E un produs bun cu un pret prietenos.

Balsamul are 1 kg si costa 19 lei.


Masca de par cu placenta

Aceasta masca o folosesc de mult timp....e primul produs Kallos cu care am facut cunostinta si la care nu am putut sa renunt. Are un miros suav, usor dulceag si lasa parul moale si stralucitor. O aplic dupa ce clatesc balsamul si imi tin putin parul in prosop si o las sa actioneze aproximativ 20-30 de minute. La inceput evitam sa o aplic la radacini pentru ca aveam impresia ca imi va ingrasa parul, insa nu e deloc asa si prin urmare o aplic pe tot parul. Cand vine vorba de masca o aplic din abundenta pentru a hidrata cat mai bine parul. Efectul e uimitor si imi place cum imi lasa parul....moale, fin si hidratat. Spre deosebire de alte masti, aceasta pastreaza volumul natural al parului, conferindu-i stralucire.
Uneori cand sunt grabita aplic masca in acelasi timp cu balsamul, le las sa actioneze si apoi clatesc....efectul e la fel de spectaculos.
Insa atunci cand folosesc doar masca separat nu o clatesc de tot din par si mai las putin pentru ca imi face parul si mai moale. Nu imi imbacseste deloc parul, deci nu am avut probleme cu ea :)

Masca are 800 ml si costa 19 lei.


Dupa cum puteti observa m-am aprovizionat pentru o perioada si am optat pentru cantitati mari de produs. Kallos este un brand pe care il ador si care mi-a demonstrat ca si produsele cu preturi mici sunt bune....deci nu mereu pretul dicteaza calitatea. Am mai avut de la ei un ulei de par si mi-a placut si acela foarte mult.
M-am bucurat foarte mult sa gasesc produse marca Kallos pe aoro.ro, alaturi de multe alte produse ademenitoare. Preturile sunt mici iar cantitatea de produs mare :). Deci foarte avantajos.

Voi ati folosit produse Kallos? Care sunt preferatele voastre?

You May Also Like

0 Comments