Search

2 ani de Sebium Global - Bioderma va invita la concurs !!!

by - joi, aprilie 09, 2015

Buna dragilor,

Astazi va intampin cu vesti bune :). Bioderma Sebium Global aniverseaza 2 ani si va invita la un concurs cu premii minunate.


Sebium Global este singurul tratament dermatocosmetic ce recreeaza biologic sebumul caracteristic pielii sanatoase gratie complexului Backuchiol + Fluidactiv. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee. 

Laboratoarele Dermatologice Bioderma aniverseaza 2 ani de succes global, 2 ani de cand Sebium Global a fost lansat in Romania. 
Prin actiunea sa globala, Sebium Global indeparteaza leziunile acneice si stratul de piele ingrosat care blocheaza porii, calmeaza inflamatiile si limiteaza proliferarea bacteriana. Pe langa rolul sau terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeste complianta la tratament. 

Eu folosesc produsele Bioderma de cativa ani si sunt foarte multumita de ele. E brandul meu de suflet si m-am convins de calitatea produselor si vi le recomand si voua cu mare drag.

Cu ocazia aniversarii a 2 ani Bioderma va ofera sansa sa castigati 1000 de euro + 200 de kituri compuse din Sebium Global 40 ml si Sebium Gel Spumant 200 ml. 

Tot ce aveti de facut e sa achizionati un produs aniversar Sebium Global cu teaca. Apoi trebuie sa inscrieti codul unic de pe teaca in aplicatia de pe pagina de Facebook Bioderma Romania si veti afla pe loc daca ati castigat unul din cele 200 de kituri. 

In plus intrati la tragerea la sorti  pentru a castiga unul dintre cele 2 mari premii de 1000 de euro. 

Regulamentul oficial il gasiti aici :). Va puteti inscrie pana in data de 14 aprilie, inclusiv :)

Daca va inscrieti la concurs va urez mult succes :)



You May Also Like

0 Comments