Search

Top 12 produse preferate in 2015

by - marți, decembrie 29, 2015

Pfff...ce a trecut timpul nu-i asa? Parca nu imi vine sa cred ca sunt ultimele zile din anul 2015. Ca in fiecare sfarsit de an, imi place sa fac o mica retrospectiva si sa vorbesc despre anul precedent. Ca sa nu stau sa insir aici zeci de produse, sau sa fac 4 postari separate, am decis sa fac ceva mai diferit si sa scriu despre doar 12 produse : un produs pentru fiecare luna a anului 2015. Fie produsul a fost preferat in luna respectiva, fie atunci l-am descoperit, insa oricum ar fi trebuie mentionat.

Nu e o treaba usoara ce fac eu aici, pentru ca va dati seama ca in anul 2015 am folosit zeci de produse si sa aleg doar 12 nu e simplu, insa e mai eficient :D. Nu o lungesc mai mult si va prezint cele mai iubite produse din anul 2015

Ianuarie 
Trusa de sprancene Oriflame
Review aici
E prima trusa de sprancene pe care am folosit-o pana la momentul respectiv si desi la inceput nu m-am inteles foarte bine cu ceara din trusa, m-am obisnuit, am invatat sa o folosesc eficient, astfel incat nu am simtit nevoia sa cumpar alta trusa si de atunci o folosesc doar pe aceasta. 

Februarie
La Roche Posay - Cicaplast Mains
Review aici
Inca mai am putin din aceasta crema, insa o sa o recumpar cu siguranta pentru ca este una dintre cremele de maini pe care le ador. E hidranta si se absoarbe repede in piele. Lasa o pelicula usor siliconata pe maini cum sunt primerele pentru ten, insa imi pot desfasura in voie activitatile zilnice pentru ca nu e unsuroasa deloc.

Martie
Exfoliant de corp cu mango si iasomie Treets
Review aici
Nu e doar exfoliantul meu preferat din luna martie...e exfoliantul meu preferat dintotdeauna :)). Fara sa exagerez deloc miroase atat de bine, incat nu am gasit un alt produs care sa ii fac concurenta. Ma gandesc ca produsele Sabon i-ar face rivalitate din ce am citit prin blogosfera despre acest brand, dar nu le-am incercat, asadar acesta ramane preferatul meu. Nu l-am recumparat momentan pentru ca are un pret de 63 lei si mi se pare cam mult, insa de obicei cei de la rolplant il mai au la reducere la 40 lei si asta mi se pare un pret ok. Il urmaresc si cand e redus o sa il cumpar cu siguranta. E delicios !!! Si eficient bineinteles :)

Aprilie
Lotiune de fata cu Hamamelis
Review aici
Un alt produs de pe rolplant care l-am descoperit in 2013 si care m-a cucerit complet :). E lotiunea de fata cu Hamamelis pe care abia ce am terminat-o. Am folosit-o atat eu cat si sotul meu dupa barberit si ne-a placut la nebunie la amandoi. Cei de la Jacob Hooy au o gama destul de variata de produse si sper ca anul viitor sa reusesc sa incerc cat mai multe. Desi nu am prea vazut produsele astea si nici nu am prea auzit multe lucruri despre ele, vreau sa le dau o sansa pentru ca aceasta lotiune de fata mi-a placut mult si sunt curioasa si de restul produselor de la acest brand.

Mai
Gloves in a Bottle
Review aici
Oare mai exista cineva care nu a auzit de faimosul produs Gloves in a Bottle? Rasuna internetul cu declaratii de dragoste la adresa acestui produs si nu puteam sa nu il mentionez si eu la acest sfarsit de an. Daca aveti probleme cu uscarea mainilor atunci acest produs e potrivit pentru voi. Il folosesc cu mare drag si imi place la nebunie. Chiar are efecte benefice si e genul de produs care nu trebuie sa va lipseasca daca aveti probleme cu uscarea excesiva a pielii de pe maini. L-am folosit si pe fata cand mi-am simtit tenul uscat si mi-a placut rezultatul.

Iunie
Bioderma Photoderm Max Aquafluide  SPF 50+
Review aici


Cum a venit vara, am pornit in cautarea produselor cu SPF mare si le-am descoperit la Bioderma. Si nu am gasit orice produs, ci s-a dovedit ca am descoperit un produs cu care aveam sa imi petrec mult timp pentru ca mi-a placut atat de mult, incat a devenit rapid preferatul meu. Dupa cum v-ati dat seama mai sus e vorba despre Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50+ . Lung nume, stiu :)). E un produs foarte eficient, se absoarbe rapid in piele si imi place pentru ca e disponibil in 3 variante de nuante.

Iulie
Ulei demachiant Balea
Review aici

In luna iulie am fost incantata sa descopar uleiul demachiant de la Balea, care de altfel a devenit rapid unul din produsele mele preferate pentru demachiere. E bland cu pielea si curata foarte bine. Se indeparteaza putin mai greu, e nevoie sa ma clatesc de mai multe ori dar folosesc un gel de curatare si e ok. In 2016 sper sa descopar si alte uleiuri demachiante pentru ca mi se par fascinante.

August
Peeling enzimatic Ziaja
Review aici
In luna august am facut cunostinta cu brandul Ziaja, iar primul produs incercat a fost peeling-ul enzimatic. Mi-a placut atat de mult, incat mi-am dorit sa incerc si alte produse de la acest brand. Curand o sa va vorbesc despre un ulei de dus, o crema de fata si un toner de la acest brand. Imi plac produsele lor, au preturi mici si sunt eficiente.

Septembrie
Apa micelara Nivea
Review aici
In toamna am incercat pentru prima oara apa micelara Nivea si demachiantul bifazic si ambele imi plac foarte mult. Sunt blande si curata bine tenul. Imi place mult ambalajul apei micelare Nivea, e mai usor de luat in calatorii fiind mai plat. Singurul lucru care imi displace e faptul ca se consuma extrem de repede. In rest nu am ce sa ii reprosez si are si un pret mic.

Octombrie
Masca de fata cu Aloe Vera 7th Heaven
Review aici
Daca ar fi sa aleg un brand de masti de fata cu siguranta as spune 7th Heaven. Sunt masti eficiente si delicioase. Masca tip servetel e prima pe care am folosit-o si mi-a placut la nebunie. Confera o stare de relaxare si improspateaza tenul. De fapt toate mastile lor imi plac...sunt adorabile :).

Noiembrie
Ruj Rimmel London - nuanta 810 One of Kind
Review aici
In luna noiembrie mi-am cumparat cel mai frumos ruj din tot anul !!! Am cautat o vreme nuanta asta si o consider perfecta pentru mine. Vi l-am prezentat de curand ca recomandare pentru sarbatori si e rujul pe care il voi purta pe buze de revelion :)

Decembrie
Ulei de dus Bioderma
Cred ca deja v-ati obisnuit cu produsele minunate pe care le lanseaza Bioderma, nu? Chiar daca si eu m-am obisnuit, Bioderma mereu ma surprinde. De aceasta data au scos un ulei de dus foarte deosebit. Miroase placut, curata bine si e hidratant. Urmeaza sa ii fac un review curand :)


Si cam acesta e topul celor 12 produse descoperite/preferate in 2015 :). 
2015 a fost un an bun, am incercat multe produse cosmetice care mi-au placut si foarte putine mi-au displacut. 

Va invit sa imi spuneti in comentarii care au fost produsele voastre preferate din 2015 si ce descoperiti ati facut :).
Ati folosit vreun produs mentionat in acest articol?


You May Also Like

0 Comments