Search

Produse terminate / Ianuarie-Februarie 2016

by - duminică, martie 13, 2016


Dupa cum va puteti da seama si din titlu, astazi am revenit cu un nou articol in care va prezint produsele terminate in ultima vreme. Initial, am stabilit ca atunci cand punguta cu flacoane goale se va umple, atunci voi posta un nou articol. Insa, de cele mai multe ori, punga e plina cu varf, deseori incep chiar si o alta punga, asadar mi-am propus ca de acum sa va prezint produsele terminate la sfarsitul fiecarei luni. Pentru ca de obicei acest gen de postari devin prea lungi si nu vreau sa va plictisesc. Suntem la mijlocul lunii martie si cu o intarziere de aproape doua saptamani, va prezint produsele terminate in cele doua luni precedente. Nu o mai lungesc cu introducerea, pentru ca presimt ca va fi un articol destul de lung :D.


* Apa micelara Nivea - review aici. Imi place aceasta apa micelara, puteti citi mai multe despre ea in review-ul dedicat.
* Crema de ochi Anew Avon, m-a multumit cat de cat, dar nu m-a dat pe spate. Are doua parti : una gel care o aplicam pe pleoapa superioara si o parte crema pe care o foloseam sub ochi. E destul de hidratanta, dar nu suficient, incat sa o recumpar. Nu am reusit sa o termin complet, deoarece si-a modificat textura si mirosul, asa ca la gunoi cu ea.
* Lotiunea de fata cu Hamamelis de la Jacob Hooy (review aici), mi-a placut tare mult, a folosit-o si sotul meu dupa barberit si s-a declarat incantat si el. Dupa ce mai termin din produsele de acest gen care le am, cu siguranta o sa revin la acest produs, pentru ca mi-a placut la nebunie.


* Gelul de curatare Yves Rocher din gama Pure System, a fost ok, insa nu am simtit ca reuseste sa curete tenul foarte bine. Contine mici particule abrazive, insa sunt foarte fine si nu agreseaza tenul chiar daca e folosit zi de zi. Cu toate astea, nu cred ca o sa il recumpar, deoarece am alte produse preferate de acest gen, care curata mai bine tenul si au un pret chiar mai mic.
* Gelul de curatare Bioten cu miere si arnica e unul din gelurile de curatare care imi place la nebunie. Pana acum il ridicam in slavi pe cel de la Balea, insa cu siguranta acesta i-a luat locul. Curata foarte bine tenul, e bland si nu usuca deloc pielea. Face o spuma delicata si are un miros delicat si foarte frumos. E putin mai lichid si din acest motiv l-am terminat cam rapid, ca de cele mai multe ori curgea mai mult produs decat aveam nevoie si am cam facut risipa. La urmatorul tub o sa fiu mai atenta :D.
* Masca Pell Off de la Farmasi, v-am prezentat-o in articolul cu 5 produse care m-au dezamagit si dupa ce am pozat-o in acel articol a ajuns direct in punga cu flacoane de aruncat, prin urmare este plina. 


* Mi-a luat ceva timp sa termin samponul cu ulei de argan de la Kallos, pentru ca are 1 kg si m-a tinut o vesnicie. Mi-a placut mult, e hidratant si curata foarte bine parul, insa pe viitor nu o sa mai optez pentru cantitati atat de mari, pentru ca ma plictisesc si mi se pare o povara sa le termin. Mai am 1 kg de sampon Kallos din alta gama in baie si dupa ce il termin pe acela revin la flacoane mici :D.
* Despre masca de par cu ulei de masline de la Loncolor Natura, v-am scris de curand aici, mi-a placut la nebunie si cu siguranta o sa o recumpar.
* Am mai terminat si o masca de par Kallos pentru par vopsit, care de asemenea mi-a placut. Protejeaza culoarea parului si e hidratanta.
* Balsamul de par Dove cu siguranta va fi recumparat pentru ca e foarte bun. Descurca parul si il lasa moale si catifelat. In plus confera si hidratare.


* Am terminat si doua lotiuni de corp de la Avon : Fleur si Femme, care mi-au placut la nebunie. Ador lotiunile de corp din gama cu parfumurile pentru ca miros foarte bine si aroma lor se pastreaza destul de bine pe piele. Nu sunt foarte hidratante, daca aveti o piele uscata posibil sa fie nevoie de mai multa hidratare, dar pentru mine au fost perfecte.
* Despre crema de maini Cicaplast La Roche Posay, v-am scris anul trecut aici si in aceasta iarna mi-a ramas putin produs de care sa ma bucur si intentionez sa il cumpar si in iarna urmatoare pentru ca e un produs care merita toti banii.


* Spuma de baie Earth Friendly cu mandarine, despre care v-am scris aici, am terminat-o destul de repede, deoarece mi-a placut atat de mult, incat o perioada am folosit-o doar pe ea la fiecare spalare.
* Elixirul de baie Avon din gama Planet Spa, a fost si el vedeta in articolul cu 5 produse care m-au dezamagit si cu chiu cu vai am reusit sa il termin, insa cu siguranta nu o sa il mai recumpar,
* Lotiunea intima Avon, nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere pentru ca am folosit zeci de flacoane de-a lungul timpului si nu cred ca a fost postare cu empties din care sa nu faca parte. Imi place, e un produs delicat, ieftin si chiar nu am ce sa ii reprosez.
* Am terminat si un gel de dus Balea, care mi-a placut mult de tot si cred ca de prin vara il am. De obicei daca la o postare cu empties apare un singur gel de dus, cu siguranta la urmatoarea vor fi multe pentru ca sunt o gramada incepute in baie :)).
* Spumantul de baie de la Avon cu portocale si ciocolata a fost un deliciu in aceasta iarna si l-am folosit cu mare drag. Si spumantele acestea le vedeti frecvent la mine...imi plac pentru ca au mirosuri frumoase, deloc sintetice si preturi foarte mici.


* Am terminat si trei rimeluri SuperShock in trei nuante : mov, albastru si negru. Cele colorate le-am avut in vara si va spun sincer ca sunt cele mai bune rimeluri colorate pe care le-am incercat vreodata. Chiar se vad pe gene si cu cat aveti genele mai deschise la culoare cu atat mai bine. Din punct de vedere al calitatii sunt la fel ca si varianta neagra. E rimelul meu preferat de la Avon si daca nu as avea momentan 7 rimeluri l-as recumpara, dar il mai las pe lista de asteptare.
* Rimelul The One de la Oriflame, mi-a placut de asemenea foarte mult si cu siguranta la un moment dat o sa il recumpar.
* Cu anticearcanul Avon Ideal Flawless am avut o relatie de dragoste/ura. Uneori imi placea cum arata si alteori nu. In orice caz, nu e cel mai bun produs de acest gen pe care l-am incercat, are o acoperire destul de mica si mi se pare putin cam uleios.
* Despre CC Cream-ul Gerovital, v-am scris in articolul cu colectia de fonduri de ten si e un produs care imi place tare mult si cu siguranta o sa il recumpar. Cu toate astea, desi miroase frumos, mi-ar fi placut ca aroma lui sa nu fie atat de puternica. Sunt zile in care ma cam deranjeaza aspectul asta.


* Am terminat si un deodorant B.U. care desi are un miros placut, nu mi-a placut prea mult pentru ca e destul de apos si trebuie sa astept sa se usuce si apoi sa ma imbrac. 
* Deodorantul de la Cien are de asemenea un miros placut si e mai pudrat, nu e atat de apos, insa nici acesta nu m-a dat pe spate in mod deosebit.


Am terminat si 3 parfumuri care imi sunt tare dragi si cu siguranta la un moment dat o sa le recumpar.
* Avon Femme - un parfum delicat, feminin si usor de purtat. Are un miros deosebit, dar din pacate nu persista foarte mult.
* La multi ani Maria ! este parfumul Desire, in editie de sarbatoare despre care v-am scris aici. E un parfum dulceag, persista destul de mult pe piele si in ultimele saptamani am intins mana dupa el zilnic. Il am si in varianta Desire, deci ma mai bucur o perioada de el :D.
* Avon Treselle - mi-a placut la nebunie acest parfum si cu siguranta o sa il mai recumpar. Are o aroma feminina, este destul de persistent, are note elegante si l-am purtat mai mult seara. 


* Am dat gata si doua uleiuri esentiale : pin si lamaie. Pe acestea le-am folosit la baie, adaugand in cada cateva picaturi. Aromau foarte frumos toata baia si era o placere sa le folosesc. Desi sunt destinate si pentru alte intrebuintari, eu asa le-am folosit in cele din urma. 


In perioada iernii, cand mi s-a uscat foarte tare tenul, am folosit cateva mostre de crema pentru ten uscat pe care le aveam, insa pana la urma pielea mea si-a revenit cu ajutorul altui produs despre care o sa va scriu in curand.
Crema de la Melvita L'argan bio, nu m-a dat pe spate prea tare. Pentru o crema destinata tenului uscat ma asteptam sa fie mai hidratanta. In schimb GamARde mi-a placut, insa cantitatea a fost prea mica ca sa observ ceva rezultate, dar mi-a placut. Crema Derma E e foarte buna, m-a convins mostra si la un moment dat cu siguranta o sa o cumpar in varianta mare. Nutritive Vegetal de la Yves Rocher e o crema ok, din mostra nu mi-am dat seama foarte bine de calitatea ei, mi s-a parut destul de lejera si cred ca pentru un ten normal sau gras e buna. De la Ziaja am incercat 3 variante : cu ulei de masline, lapte de capra si ulei de argan. Dintre cele 3, cel mai mult mi-a placut cea cu ulei de argan deoarece e foarte hidratanta si in plus are un miros deosebit si elegant. De obicei nu imi place ca o crema de fata sa aibe un miros puternic, dar aceasta e deosebita, nu ma deranjeaza aroma ei, ba chiar ma incanta.
Parerea mea despre aceste creme e relativ obiectiva, pentru ca le-am incercat intr-o perioada in care tenul imi era extrem de uscat si de iritat iar cantitatea mica de crema, nu m-a facut sa imi dau seama daca una din creme e buna sau nu pentru tenul uscat, cert e ca pentru situatia urata in care s-a aflat tenul meu, nu a ajutat niciuna. Nu ma asteptam la efecte miraculoase peste noapte, dar totusi o alta crema a avut aceste efecte si o sa va scriu despre ea curand.
Mostra de crema Gloves in a Bottle am avut-o pe birou, a fost o placere sa o folosesc si mai multe despre ea, puteti citi aici. Mostra de fond de ten Teint Rayonnant Jeunesse de la Yves Rocher, mi-a placut tare mult si cu siguranta pe viitor voi cumpara produsul full size.


Am terminat si ultimele 3 masti 7th Heaven pe care le aveam in baie si cred ca nici ele nu mai au nevoie de descriere, pentru ca am spus in nenumarate randuri ca le ador. Mai multe despre ele puteti citi aici

Si cam acestea au fost produsele terminate in ianuarie si februarie :D. Stiu ca au fost multe si a iesit o postare kilometrica, dar promit ca o sa postez lunar si va fi un articol mai scurt.
Daca nu v-ati plictisit si ati ramas pana la final, va invit sa imi spuneti in comentarii, daca ati incercat vreunul din produsele mentionate in acest articol si va invit sa imi spuneti si voi ce produse ati mai terminat :)

You May Also Like

4 Comments

  1. Ai adunat ceva recipiente goale și surprinsă sunt la parfumuri, că la mine par toate interminabile, abia dacă mai consum câte o miniatură din când în când. :)) Tot zic că nu mai cumpăr mult timp ca să mai termin din ce am, dar... e parcă singura categorie la care nu prea pot să consum din ele.
    Foarte bine că ai decis să prezinți consumatele lunar, cumva e și motivant așa, ai și o viziune asupra la cât consumi într-o lună - eu compar mereu în minte și cu câte altele aduc noi în locul lor și n-aș zice că e mereu un echilibru bun (evident, cumpărăturile atârnă de obicei mai mult), dar e ok. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am terminat si parfumuri pentru ca pe toate care le am folosesc prin rotatie si mereu cand unul sau mai multe sunt pe terminate nu le mai folosesc ca cine cand imi mai trebuie :)) Asta pana ma enervez si le termin ca se aduna prea multe sticlute :D .

      Ștergere
  2. Ai terminat ceva produse,eu folosesc Cicalfat de la Avene si pt mine si pt fiica-mea, am inteles ca e cam acelasi lucru cu Cicaplast

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am folosit produse de la Avene...dar am tot auzit de ele si poate o sa le dau o sansa

      Ștergere