Search

Concurs - un articol pe zi !!!

by - joi, ianuarie 05, 2017

In primul rand "La multi ani !!! ". E prima postare din anul 2017 si vreau sa va transmit toate gandurile mele bune si va doresc sa aveti parte de un an asa cum va doriti.
In ceea ce priveste blogul, am incheiat anul 2016 cu multumiri catre voi si tot asa voi incepe si anul 2017. Blogul reprezinta o mare parte din viata mea, chiar daca presupune multa munca. Uneori am clacat si am lipsit, dar m-am reintors cu mare drag mereu. Si acest blog nu ar fi ceea ce este astazi daca nu ati voi. V-am multumit in nenumarate randuri, insa mereu simt nevoia sa o fac, ca nu cumva sa uitati cat de mult va apreciez. Pe voi care imi cititi blogul, care comentati, care sustineti moral acest blog.
De aceea m-am decis sa incep anul 2017 prin a va rasplati printr-un concurs. M-am gandit destul de mult la o tema potrivita, nu as fi vrut ceva cu like&share, deoarece sunt persoane care m-au sustinut mereu, dar la astfel de concursuri nu au fost norocoase, asadar acum va ofer aceasta sansa. Iar daca genul asta de concurs o sa va incante, sunt sanse mari sa il repet uneori.

Despre ce e vorba mai pe scurt? Ei bine timp de o luna voi publica zilnic cate un articol. M-am gandit initial sa dau drumul la concurs de la inceputul lunii, dar nu am mai avut rabdare. Asadar concursul incepe astazi 5 ianuarie si se termina in 5 februarie. Iar castigatoarea va fi aleasa in functie de activitatea din aceasta perioada : numarul de comentarii, de like-uri pe pagina de facebook, share etc. Deci cu cat sunteti mai active cu atat aveti mai multe sanse de a castiga premiul.
Cand dati share pe facebook la un articol, va rog sa folositi hashtag-ul #unarticolpezi. Vor fi luate in considerare atat comentariile de pe pagina de Facebook cat si de pe blog. Nu voi contoriza doar numarul comentariilor ci si calitatea acestora. Asadar va invit sa va scrieti parerea cat mai dezvoltat, nu doar cuvinte "frumos", "dragut" etc. 
Pentru a participa la concurs trebuie sa dati de asemenea like paginii de Facebook Dia's beauty blog, si sa va abonati la newsletter ( dreapta sus ). Optional ma puteti urmari pe Blogovin aici si pe Instagram aici .

M-am gandit mult la ce premiu sa ofer si pana la urma m-am decis sa ofer produse Lady's. Concursul nu este sponsorizat, produsele sunt cumparate din banii mei.
La Lady's sunt coordonator de aproximativ 6 ani si ma bucur sa vad ca au evoluat atat de mult si ca au produse diversificate si de calitate. De aceea am vrut sa faceti si voi cunostiinta cu produsele lor. Initial am vrut sa aleg eu produsele pentru concurs, dar am decis sa las castigatoarea sa aleaga ceea ce isi doreste, prin urmare premiul consta intr-un voucher in valoare de 100 lei.
Pe site gasiti o gama variata de produse : de machiaj, de corp, pentru par, accesorii etc. Deci cu siguranta aveti ce sa alegeti :).

Inchei articolul prin a va multumi din nou voua cititoarelor, pentru ca sunteti aici si pentru ca ma sustineti. Sper sa va placa acest concurs si sa va motiveze sa fiti cat mai active pe blog, pentru ca asa cum stiti deja, imi place sa va aflu parerea referitor la articolele pe care le scriu si imi place sa discut cu voi :). V-am pupat !!!

You May Also Like

44 Comments

  1. Răspunsuri
    1. Produsele de la lady's sunt foarte bune.Eu am cateva si chiar sunt mulțumită de ele.

      Ștergere
  2. La multi ani! Mi se pare o idee foarte draguta ca o persoana sa poata castiga un premiu prin munca depusa. Cei drept, eu asa am castigat pentru ca la capitolul noroc stau mai prost.
    Imi plac foarte mult produsele de la Lady's, am fost reprezentanta o perioada lunga. Din pacate, m-am mutat din judet, pana m-am acomodat a venit si fetita pe lume si nu am mai avut timp de pasiunile mele ca sa zic asa. Pot spune ca am produse si acum si sunt impecabile. Rimel, creion de ochi rezistent la apa, absorbante imi luam, vopsea de par, oja, cremele din lapte de capra. Mi se par produse calitative la preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La acelasi lucru m-am gandit cineva...sa castige cineva care e activ pe blog prin comentarii si sustine in acest mod blogul :).
      Si eu am si am avut o gramada de produse de la Lady's si imi plac tare mult :)

      Ștergere
  3. Super tare ideea pentru inceput de an :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani si mult succes in tot ceea ce faci!
    Email: ratiumaria13@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! E o idee foarte interesanta tematica acestui concurs, personal nu am mai intalnit-o niciunde. Mult succes cu concursul!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Iti doresc succes in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cunosc produsele Lady's. Am folosit o buna parte din ele, inclusiv masca Kokona care cum ai spus si tu nu a fost nici wow, dar nici rau nu mi-a facut. Acum am luat Matt control pentru fiul meu si e chiar bun. Folosesc dizolvantul de unghii de la ei si am crema de maini cu masline si cremele Bio care au un pret foarte modic, cred ca 4,20 si cea cu castravete vine perfect tenului meu. Multumim pentru review-uri. Chiar doresc produse ca nu mai am ca de obicei facea comanda prietena mea care acum e plecata pe 3 luni in Germania si nu mai are cine sa faca comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti familiarizata cu produsele Lady's. Si eu am cateva preferate pe care le recumpar frecvent :)

      Ștergere
  8. LA MULTI ANI SI NUMAI BINE!Super concurs, multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand LA MULTI ANI.Eu sunt nou venita pe blogul tau,pt.ca de-abia spre sfarsitul anului trecut am avut placerea sa te descopar.

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani! FB rafay violeta daniela

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte dragut! Asa cum se observa, sunt doritoare si astfel de lucruri si de premii, stimuleaza cumva oamenii sa comenteze..nu am inteles niciodata de ce e atat de greu sa lasi cateva cuvinte, dupa ce ai citit articolul...Adica, trebuie sa ai o parere despre subiectul citit, nu?
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie imi place sa las cate o parere dupa ce citesc un articol. Pentru ca asa cum spui si tu...o parere trebuie sa fie :D

      Ștergere
  14. Un an bun, cu succese si multa sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani,sa fim sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vreu sa casti !!!
    Imi plac foarte mult produsele astea !!❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi se pare o idee extrem de buna si distractiva plus ajungem sa interactionam mai mult cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  18. STEFAN NADIA IRINA11 ianuarie 2017 la 04:01

    FRUMOS ARTICOL

    RăspundețiȘtergere