Search

Haine de pe tosave.com

by - marți, iunie 06, 2017


Zilele trec fara sa imi dau seama si in incercarea de a ma acomoda cu noul program, incep sa ma instrainez de taste si asta nu e bine. Dar zilele astea mi-a venit un chef nebun sa fac poze pentru blog si sa le editez, asadar asta inseamna ca sunt pe drumul cel bun si incet voi reintegra blogul in rutina mea zilnica. Nu stiu daca voi posta la fel de des ca inainte, insa sper sa reusesc sa public cel putin 3 articole pe saptamana. 
Gata cu introducerea, ma bucur sa fiu din nou aici cu voi, asadar haideti sa va incant cu un nou articol. Astazi vreau sa va prezint 3 rochite pe care le-am luat de pe site-ul tosave.com. Nu prea comand haine din strainatate pentru ca mereu mi-a fost teama ca nu imi vor fi bune si aveam indoieli in privinta materialului. Insa iata si prima mea comanda de haine, si haideti sa va arat ce am ales. Timpul nu imi permite sa fac pe modelul pentru a prezenta haine, nici nu prea are cine sa ma ajute cu pozele, insa o sa ma straduiesc sa va prezint cat mai bine alegerile mele.


Incep cu rochita care imi e cea mai draga si ma prinde cel mai bine. Imi cer scuze ca nu e calcata in poze, dar abia ce o spalasem si cand m-am apucat de poze nu am avut timp sa o si calc. Sper sa treceti cu vederea detaliul asta :D. Am ales rochita in special datorita faptului ca e un model cu umerii goi si ador genul asta de rochita. Detaliile brodate au cantarit de asemenea foarte mult in alegerea mea.


Rochita se aseaza foarte frumos pe corp si e foarte lejera. Singurul dezavantaj e faptul ca se sifoneaza destul de tare :D. Nu e genul de rochie pe care o speli, o pui la uscat, apoi o tragi pe tine si pleci, pentru ca inainte de a fi imbracata trebuie calcata. Dar facem si asta pentru o rochie frumoasa, nu? Nu am nici prea multe haine in nuante de albastru, deci e bine venita rochia. Poate candva cand o port o sa va pun si o poza pe Facebook imbracata cu ea. Eu am ales marimea M si mi se potriveste perfect.
Daca sunteti curioase sa vedeti cum arata rochita pe site, o puteti vedea aici


A doua rochita este dintr-un material vaporos care se sifoneaza rapid, dar nu chiar la fel ca anterioara :D. Mi-a placut pentru ca e simpla si are acele mici detalii sub forma de gaurele. Se strange in talie cu elastic si marimea M aleasa de mine mi se potriveste foarte bine. La maini insa e putin larguta, dar se poate modifica putin. Puteti vedea aici cum arata rochita pe site. 


Rochita e identica cu cea de pe site, doar ca mie nu imi vine chiar atat de scurta :D. Dar imi place, e o rochita lejera, numai buna pentru vara. Materialul e racoros si se simple placut pe piele.


A treia alegere din pacate nu a fost prea inspirata. Modelul rochitei e foarte frumos si am luat-o in ideea de a o purta la plaja, pentru ca e mult prea scurta pentru a fi purtata zi de zi. De catre mine cel putin :D. Materialul nu e deloc elastic si ma cam strange la piept, insa am sesizat si diferente intre materialul rochiei primite si a celei de pe site. Pe site puteti vedea rochia aici, si se vede cum se aseaza rochia pe modele, lasand impresia unei rochite vaporoase, iar in poze materialul pare chiar bun. Dar in realitate din pacate nu e asa...e un material dur, care nu "cade" pe corp ci ramane teapan. 



In concluzie sunt ok produsele, avand in vedere pretul, dar se putea si mai bine :D. De rochita albastra sunt cea mai incantata. Daca veti face si voi comenzi pe site-urile din strainatate, sfatul meu este sa va uitati la compozitia materialului, la masuratori si daca gasiti si poze ale persoanelor care au cumparat respectiva haina si mai bine.

Daca va plac sau nu alegerile mele, va astept sa imi spuneti in comentarii :*

You May Also Like

10 Comments

  1. Foarte dragute rochiile tale.Se pare ca ai facut alegeri bune,.Prima rochie este si preferata mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăgălașe achizițiile! Și eu abia aștept să primesc comanda de la ei. Eu am mers pe bluzițe. Să te bucuri de ele vara aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place nuanta de albastru a primei rochite si contrastul pe care-l face si fundalul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a ajuns si mie comanda, insa nu mi-a placut deloc calitatea hainelor. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am comandat niciodata haine online, sunt dragute articolele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari :D sunt sigur ca or sa prinda bine vara asta cu caldura care se anunta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt simpatice, dar nu prea sunt stilul meu. Vreau totuși să văd niște outfit-uri! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Rochitele sunt dragute, merg de minune in acest sezon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le porti cu placere! :)
    Am mai rasfoit si eu ToSave.com, au unele chestii dragute, dar n-am cumparat niciodata de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  10. Habar nu aveam despre acest site dar am intrat și sa ști ca îmi plac hainele sunt pe gustul meu.
    Te pup
    Multumim

    RăspundețiȘtergere