Search

Mikatelier = o lume de culoare

by - sâmbătă, ianuarie 13, 2018

Buna dragilor,

Aceasta fiind prima postare din anul 2018, o sa incep prin a va ura un an nou fericit, plin de impliniri si tot ce va doriti ! Anul trecut am scris despre cativa artisti handmade si m-am bucurat sa vad ca au avut succes articolele, asadar pentru prima postare din acest an, o sa va fac cunostiinta cu alte minunatii handmade, realizate in Romania. E o mandrie pentru mine sa promovez artisti handmade de la noi din tara si va incurajez si pe voi sa faceti asta ! Cand sunteti in cautarea unui cadou, lumea handmade va pune la dispozitie o multime de variante de produse deosebite. Deci haideti sa sustinem artistii handmade, nu sa finantam companiile ce importa chinezarii !

Astazi vreau sa va fac cunostiinta cu Mihaela si cu proiectul ei de suflet Mikatelier. Mihaela este mamica unei fetite de 4 jumatate ani pe nume Miruna iar pe la jumatatea anului 2016 a decis sa se dedice exclusiv familiei si proiectului ei de suflet. E o incercare destul de curajoasa din punctul meu de vedere, pentru ca e greu sa supravietuiesti ca artist handmade in Romania, din cauza ca nimeni nu te sprijina. Si cand decizi sa faci asta, trebuie sa fi constient ca trebuie sa fi artist handmade, contabil, sa faci promovare, sa vinzi etc. Insa nu e imposibil si asta ne invata oamenii ca Mihaela. Orice e posibil atata timp cat in spate se ascunde pasiune si determinare.

Proiectul Mihaelei a pornit din dorinta de a oferi celor dragi cadouri personalizate si unicate. Totul a prins contul in timp si a devenit Miktelier, locul in care Mihaela creaza accesorii si decoratiuni pentru casa ! Sorturi de bucatarie, perne decorative, penare pentru creioane colorate etc.....toate astea se contureaza intr-o lume colorata si unicata ! Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, pentru ca mai jos o sa va fac cunostiinta cu cateva din lucrarile pe care le-a realizat Mihaela !


Ce avem noi aici? Un penar frumos, colorat si vesel ! Parca iti vine sa te apuci de desenat, numai cand il vezi ! Imi plac foarte mult culorile !


Continuand in aceeasi nota de culori vesele, ce spuneti de o perna decorativa cu buzunar? Mie mi se pare foarte frumoasa si in acelasi timp foarte utila !


Ce spuneti de un rucsac de colorat? Rucsacul se livreaza cu set de markere textile si iti poti lasa copilul sa il deseneze dupa bunul plac. Iar cu siguranta rezultatul este unul unic si deosebit !

Dupa cum v-ati dat seama probabil Mikatelier e un atelier plin de culoare si bun gust ! Un loc frumos unde poti gasi cadouri personalizate pentru cei dragi !

Gama de produse e mult mai larga si te invit sa o descoperi pe site-ul mikatelier.ro
Sper ca v-a placut articolul si va indemn sa o sustineti pe Mihaela, pentru ca merita, pentru ca din mainile ei ies lucruri cu adevarat deosebite. Va invit asadar sa o vizitati si aici pe pagina de Facebook si daca va place sa o sustineti printr-un like si poate cand aveti nevoie de un cadou, veti reveni ! 

Asadar, astept sa imi spuneti in comentarii parerea vostra despre produsele Mikatelier ! Va pup si ne auzim curand :* 

You May Also Like

11 Comments

  1. Foarte simpatice, mai ales rucsacelul acela 😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaai, ce frumoase sunt!! Pernuța ar fi ideală pentru cărticelele mele. 😍 Și câte creioane și carioci am, ar fi la fix un penar de acel tip. Am văzut pe internet ceva asemănător și îmi place mult ideea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut proiect si frumoase creatii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare!
    Rucsacul de colorat e o super idee

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce lucruri frumoase face si cât de simpatice sunt, voi comanda ceva pentru nepotica mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce simpatic nume, Mikatelier, e chiar sugestiv si original. Adorabile acele rucsacele cu markere, mi-ar placea si mie unul pentru piticul meu, viitor "gradinaras" :-D

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Sunt superbe toate lucrusoarele realizate, dar penarul Mi-a captat cu adevarat atentia pentru fiul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Mihaelei și pentru proiect și pentru realizări. Sun drăguți săculeții așa frumos colorați :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ceea ce inseamna handmade este pe placul meu <3

    RăspundețiȘtergere