Search

Despre schimbari si noi planuri !

by - sâmbătă, octombrie 12, 2019

Buna dragilor,

Dupa o pauza de aproximativ 1 an jumatate, am decis sa reiau blogging-ul care in continuare ramane una dintre pasiunile mele ! Initial nu am vrut sa scriu o postare in care sa anunt asta si am vrut sa incep cu unul din articolele pe care deja le-am pregatit. Insa in acest timp, s-au schimbat unele lucruri si vroiam sa va pun si pe voi la curent ! 

M-am gandit de multe ori sa reincep sa scriu, dar cum timpul nu a fost de partea mea am tot amanat. Nici acum nu am timp la discretie, dar e necesar sa facem din pasiunile noastre prioritati. Asadar m-am inarmat cu rabdare si timp de cateva zile m-am ocupat de noua interfata a blogului. Sper sa fie pe placul vostru noua tema. Pentru ca mi-am iesit putin din mana editarea temei mi-a luat mai mult timp ca de obicei, asadar pe parcurs voi mai face mici ajustari. Imi cer scuze in avans, daca inca nu e totul perfect !

Ma gandesc ca totusi detaliile tehnice ale blogului, nu reprezina zona voastra de interes, asadar o sa va scriu putin despre planurile mele de viitor in ceea ce priveste blogul. 
In primul rand, vreau sa va anunt ca acum va scriu de la 2000 de km distanta de Romania. Din Belgia mai exact, care e acum tara mea adoptiva si Romania ramane un loc de vacanta. Nu a fost usoara aceasta schimbare, dar a fost necesara. Belgia e o tara frumoasa, diferita de Romania si o sa va povestesc mai multe in viitoarele articole.

Daca faceti un mic tur al blogului, o sa realizati ca scriu foarte mult despre produse de ingrijire si machiaj. Bineinteles, subiectul asta e inca in zona mea de interes, deci o sa va prezint in continuare minunatii din universul asta. Am mai scris si despre carti si nu o sa renunt nici la acest capitol. O sa fie si cateva noutati, insa. In primul rand o sa va scriu despre destinatiile pe care le-am vizitat si le voi vizita. Ador sa calatoresc, sa explorez cat mai multe locuri, orase si tari si am de gand sa impartasesc asta cu voi. 

In multe seri imi petrec timpul vizionand seriale si filme si am de gand sa explorez si acest capitol pe blog. Am vizionat multe filme si seriale, asadar va fi un capitol foarte plin de informatii. 

Initial am vrut sa imi impun cateva zile in care sa postez, insa nu am sa fac asta. Orice lucru impus, face lucrurile sa fie din obligatie nu din pasiune. Asadar o sa scriu de cate ori simt nevoia, de cate ori inspiratia e la cote maxime. Pentru ca vor fi si zile sau saptamani cand cuvintele nu se vor lega asa cum vreau eu. Dar nu e problema...in blogging e ca in viata : zile bune si zile rele. Le luam asa cum sunt si mergem inainte.

Mai multe surprize si articole noi, o sa descoperit pe parcurs pe blog ! Cu putine emotii, o sa apas pe butonul <publicati> si ne auzim curand :D. 

PS : in continuare ma puteti gasi la adresa de mail dia.timofte@yahoo.com

You May Also Like

2 Comments

  1. Hey, DIana! Mult succes pe noul drum in Belgia! Cum de ai ajuns tocmai acolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Loredana ! Nu a fost ceva planuit, asa a fost sa fie sa zic asa :D. Poate o sa scriu mai multe despre asta intr-un articol !
      Te pup !

      Ștergere