Search

Review - Benzi depilatoare pentru fata (Farmec)

by - sâmbătă, ianuarie 07, 2012

Cand vine vorba de benzile depilatoare pentru fata ma inspaimant...e extrem de dureros...dar merita :)
Eu le folosesc pentru a indeparta puful de deasupra buzei superioare. Initial am incercat cu penseta..dar e mult  mai dureros decat cu benzile si dureaza prea mult.
Asa ca m-am apucat sa testez benzile depilatoare si m-am oprit la cele de la Farmec si o sa le folosesc in continuare.
Cutia contine 20 benzi si 2 servetele cu Aloe Vera pentru indepartarea cerii dupa utilizare.
Benzile sunt transparente :


Mod de utilizare : 

Inainte de a le folosi va recomand sa le testati pe o suprafata mica de piele. Daca dupa 24 de ore nu prezinta efecte adverse puteti sa le folositi cu incredere. Daca pielea se inroseste nu trebuie sa va ingrijorati..e un proces normal care dureaza chiar si cateva ore deoarece pielea fetei este foarte sensibila.
Pielea trebuie sa fie complet curata si uscata. Frecati banda de ceara intre palme cam 30 de secunde, aplicati una din cele 2 parti ale benzii pe piele, in directia cresterii firelor de par. In timp ce cu o mana intindeti bine pielea, cu cealalta mana indepartati banda rapid dintr-o singura miscare in directia opusa cresterii firelor de par, paralel cu pielea. Repetati operatiunea daca este necesar. Pentru a reutiliza benzile, lipiti impreuna cele 2 benzi deja utilizate si frecati din nou intre palme.
Dupa epilare, utilizati servetelele cu Aloe Vera pentru indepartarea cerii.
Dupa utilizare, se recomanda sa asteptati 24 de ore inainte de a folosi orice anti-perspirant, parfum sau inainte de a va expune la soare.

Benzile sunt destinate folosirii pe fata, zona inghinala si micile corectii, dar nu sunt indicate pentru sprancene, nas, urechi. Benzile nu sunt indicate pentru sani, zona genitala si periala.
Evitati folosirea benzilor pe alunite, cicatrici, piele crapata, iritata sau arsa de soare sau daca sunteti alergice la ceara.

Va recomand sa nu folositi benzile dupa dus, deoarece pielea este mult mai sensibila, doare mai tare si riscati sa va iritati.

Eu sunt multumita de ele si o sa le recumpar de fiecare data cand e nevoie. Am dat si peste alte firme de benzi depilatoare si nu faceau absolut nimic. Repetam operatiunea de mai multe ori insa fara folos. Acestea de la Farmec sunt foarte eficace. Nu sunt foarte indemanatica in folosirea lor asa ca trebuie sa le aplic de mai multe ori in diverse pozitii dar efectul e cel dorit. Servetelele de asemenea sunt foarte bune, indeparteaza ceara cu succes si sunt suficient de mari si de imbibate cu lichid incat sa va ajunga 2 servetele pentru 20 de benzi.
Dupa utilizare mai simt piscaturi cam o ora insa pielea ramane fina:)
Pretul este unul mai mult decat acceptabil. Le puteti cumpara si la bucata cu doar 1 leu sau cutia cu 20 lei (20 buc).

You May Also Like

0 Comments