Search

Review - Produse Apollo Mod Distribution

by - sâmbătă, ianuarie 07, 2012

In urma concursului sponsorizat de Apollo Mod Distribution, am fost contactata de catre castigatoare pentru a-mi scrie parerea lor despre produse:)


Cristina Chitanu (blueroses) a scris despre produse pe blogul ei aici

Iar celelalte 2 review-uri :


1. Incep review-ul cu sarea de baie cu aroma de lapte si miere.Un cuvant potrivit ca sa o descrie ar fi: delicioasa. Aroma este incredibila,imi place foarte mult.Se dizolva in cel mult 2-3 minute si e foarte relaxanta.Singurul inconvenient pentru mine ar fi faptul ca aroma dispare la fel de repede ,dar in rest e ok.Ii dau nota 9:)

Acum sa trecem la spuma de baie.La fel ca si sarea ,are un miros foarte placut.Mie personal imi aminteste de un apus de soare la mare:) E o senzatie placuta cand faci o baie cu spuma,dar ca si in cazul sarii ,aroma cam dispare.ca sa imi iasa spuma cat de cat ,trebuie sa pun o cantitate destul de mare de spumant,dar probabil asta depinde si de cat de repede curge apa.La fel,nota 9.

Si last but not least ,sapunul lichid cu masline pe care nu l-am incerct inca,dar de abia astept sa mi se termine actualul sapun lichid sa il pot incerca.

Mihaela Druga


2. Am mai folosit sapun lichid On Line cu lapte si miere si mi-a placut asa ca m-am bucurat sa-l incerc acum si pe cel cu masline. Amandoua au un parfum placut si curata delicat, fara sa usuce pielea. Imi place ca au o consistenta cremoasa, fac suficienta spuma iar sistemul cu pompita permite o dozare optima. 

Sarea de baie cu lapte si miere are un parfum dulce si foarte placut care parfumeaza intreaga baie si are efect relaxant.
La spuma de baie cu parfum Marin mi-a placut faptul ca face multa spuma si nu usuca pielea. Parfumul este unul fresh , usor masculin. Eu le prefer pe cele dulci sau florale, motiv pentru care voi incerca si variantele Lapte si Miere si Vanilie.

Produsele On Line mi-au facut o impresie buna , cantitatile sunt generoase iar preturile foarte bune.\"

Iti multumesc din nou pentru ocazia de a incerca produsele. 



Cami (blogul cu hainute)





Multumesc mult pentru review fetelor si ma bucur ca v-au placut produsele. Sa le folositi cu placere:)
Eu pana acum nu am folosit aceasta gama de produse, dar am auzit doar cuvinte de lauda la adresa lor si cu siguranta o sa le achizitionez. Voi ce parere despre acest produse?


Kisses:*

You May Also Like

0 Comments