Search

Review - Bioderma Sebium Gel Spumant

by - marți, ianuarie 31, 2012

Intr-o postare anterioara, v-am vorbit despre solutia micelara de la Bioderma si mi-am prezentat multumirea fata de produs.
Astazi o sa va scriu despre un alt produs Bioderma care este conceput pentru persoanele cu ten gras.
Este vorba despre Sebium Gel Spumant de la Bioderma.
Descrierea oficila a produsului : 
- formulat cu substante non-iritante, Sebium Gel Spumant curata delicat pielea
- reduce secretia de sebum si purifica epiderma datorita complexului sebo-reglator Fluidactiv. De asemenea regleaza calitatea sebumului.
- baza de curatare fara detergent garanteaza o toleranta oculara si cutanta excelenta
- Sebium Gel Spumant este non-comodogen

Parerea mea :
Ca de obicei incep cu parerea mea despre ambalaj. In acest sens am numai cuvinte de lauda. E foarte solida sticluta si imi place mult ca are pompita care permite o aplicare exacta de produs si care se poate bloca. Asadar daca il luati in calatorie cu voi nu trebuie sa va faceti griji ca se va scurge.
Am folosit produsul aproape o luna , asa incat consider ca am reusit sa imi fac o parere ampla despre el.
Tenul meu este gras si uneori am parte de acnee si de puncte negre. Si acest produs mi s-a parut excelent pentru problemele mele :)
In prima saptamana l-am folosit dimineata si seara...insa desi am tenul gras a inceput sa se usuce putin in anumite locuri. Asa ca il folosesc doar dimineata pentru a indeparta excesul de sebum secretat peste noapte.
Dupa aplicare este indepartat tot excesul de sebum si tenul ramane mai luminos. Majoritatea gelurilor de curatare lasa senzatia ca "tin" tenul si il "strang"... Cu acest produs nu am avut astfel de probleme. Tenul a ramas matifiat si cu o senzatie de prospetime.
Cand ma machiez mereu trebuie sa imi reimprospatez machiajul pentru ca dupa ceva timp tenul meu luceste ca un bec :)) Sebium Gel Spumant mi-a redus secretia de sebum cu aproximativ 70% deci machiajul meu rezista mai mult si nu e nevoie de retusuri dese. Bineinteles asta in cazuri normale...daca transpirati secretia de sebum excretata va fi putin mai mare.
Nu am avut deloc probleme cu el...nu mi-a iritat tenul si nu mi-a creat senzatii neplacute. Pe ambalaj scrie ca poate fi folosit si ca spuma de ras...l-am incercat o singura data si consider ca isi face bine treaba insa nu am de gand sa il irosesc pentru asa ceva:D... tenul meu are mai mare nevoie de el:D
Spuma rezultata este una foarte densa si e nevoie de putin produs pentru o aplicare:)
Va recomand sa nu abuzati foarte mult de produs, chiar daca aveti tenul foarte gras. In special in sezonul rece cand pielea e dispusa uscarii si deshidratarii.

Mod de folosire : 
Sebium Gel Spumant are o formula de curatare foarte blanda..a se folosi cu delicatete.
Umezeste fata cu apa calduta, aplica gel in palme si spumeaza apoi aplica spuma pe piele. Clateste foarte bine. Timpul de clatire trebuie sa fie mai lung decat cel de spalare. Uscarea pielii este esentiala, dar trebuie facuta delicat. Tamponeaza fata cu un prosop de bumbac.

Ingrediente  :

Formula este parfumata dar fara coloranti.
Asa arata gelul si asta e cantitatea necesara pentru o aplicare  :


Pret : aproximat 45 lei
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschiderea flaconului
Nota mea : 9,5 / 10

*produsul a fost trimis pentru testare

Kisses:*


You May Also Like

1 Comments

  1. Buna, am incercat si eu acest produs alaturi de prietenul meu. Pentru mine a facut minuni, dar prentru el nu a fost prea bun deoarece are tenul foarte sensibil. Puteti vedea intraga mea parere pe blogul
    http://caliphsobeautyblog.com/gel-exfoliant-pentru-fata-de-la-bioderma/

    RăspundețiȘtergere