Search

Review - Parfumuri Refan

by - duminică, ianuarie 29, 2012

E prima data cand folosesc parfum de la Refan... Ei bine sunt extrem de uimita si spun asta cu toata sinceritatea:)
Parfumul meu preferat e Chanel Chance pe care l-am cumparat ultima data cand am fost in Italia si am dat pe el 100 de euro. Dupa ce l-am terminat nu prea m-a indemnat sufletul sa dau atatia bani pe un parfum avand in vedere salariile din Romania.
Refan comercializeaza parfumuri , geluri de dus, sapunuri etc. Majoritatea produselor imita brandurile cunoscute.
Eu mi-am ales un parfum care imita Chanel Chance si pentru iubitul meu am ales Paco Rabanne. Pentru a vizuliza restul parfumurilor de femei click aici iar cele pentru barbati le puteti vedea aici .

De asemenea va puteti alege si sticluta de parfum de aici .
Cand l-am mirosit in sticluta , am avut impresia ca nu are nici o legatura cu parfumul...apoi am pulverizat pe incheietura mainii si am inceput sa simt mireasma parfumului. Seamana extrem de mult cu parfumul original....dintre toate "facaturile de parfumuri" consider ca acesta e cel mai bun.
O sa spuneti ca degeaba miroase ca si originalul, daca mirosul nu persista... Ei bine..mirosul persista uimitor de mult.
Si pretul e unul mai mult decat mic....Pentru 50 ml trebuie sa platiti doar 20 lei. Cu siguranta o sa il recumpar mereu. Odata cu testarea acestui parfum am facut o comparatie intre el si intre parfumul Outspoken by Fergie despre care am vorbit aici . In respectivul review am mentionat ca o sa il recumpar....acum daca stau sa ma gandesc mai bine nu cred ca am sa o fac. De ce sa dau 90 lei pe un parfum care nu persista? Intr-adevar mirosul este superb...singurul lucru care ma convingea sa il recumpar..Dar ce rost are? Sa il iau doar sa ma bucur de el putin timp sau sa il miros din sticla?:)))
Comparand parfumurile de la Refan , cu cele de la Lady's , Avon si Oriflame... vreau sa va spun ca le intrece pe toate. Iar despre pret nu mai zic....decat sa dau banii pe un parfum Avon de exemplu mai bine imi cumpar 5 de la Refan.
Ambalajul intr-adevar este putin banal...dar nu mai conteaza daca e excelent parfumul:)

Un singur lucru ma deranjeaza...ca nu au o eticheta pe care sa scrie numele parfumului care il imita. Pe fundul sticlutei e doar codul aferent parfumului. Daca o sa imi cumpar mai multe si vreau sa ma dau cu unul anume trebuie sa le memorez codurile la toate:D
Desi acum sunt doar 2, nu de putine ori m-am dat cu parfumul iubitului fiind pe fuga:)))

Le recomand cu drag:)

Le puteti achizitiona de pe acest site : http://parfumurirefan.eu/
Pret : 20 lei / 50 ml

* produsele au fost trimise pentru testare


Ati folosit produse Refan? Ce parere aveti despre ele? Eu am mai folosit geluri de dus, sapunurile vrac si lotiune de corp....o sa revin cu review la fiecare.

Tip : Pentru ca parfumul sa persiste mai mult timp si sa fie mai intens , pulverizati-l in zonele unde aveti puls : incheietura mainii , gat etc.

Kisses:*

You May Also Like

3 Comments

  1. Parfumuri de calitate .
    www.brasty.ro/parfumuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sa fiu sincera imi comand parfumurile de pe Brasty.ro si sunt extraordinar de multumita. Toate parfumurile sunt originale au o concetratie potrivita si in plus poti returna produsele in timp de 14 zile. REcomand cu caldura!. PUPICI :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe ! www.parfumeriarefan.ro

    RăspundețiȘtergere